Luksus Hotel: Luksus Ski Hotels Tips

Canada Luksus Ski Hotel

Pan Pacific Whistler Village Hotel er ideelt beliggende i hjertet af den kun fodgænger-Whistler Village. Det er så tæt, som du kan komme til både Whistler og Blackcomb gondoler. Boutique-hotellet tilbyder en intim stemning, mens featuring 121 velindrettede hotel suites alle med fuldt udstyret køkken, pejs, balkon, gulv-til-loft-vinduer, Aveda salon bekvemmeligheder og en fantastisk udsigt over dalen eller bjergene.

Spisning: På stedet er der den Dubh Linn Gate Irish Pub, som serverer morgenmad, frokost og aftensmad hver dag, efterfulgt af levende underholdning. Der er også Pacific Lounge i landsbyen center, en kort gåtur.

Spa: Vital Spirit Spa tilbyder behandlinger i din suite eller på in-house spa og omfatter
et udvalg af massager og andre behandlinger.

Deluxe Touch: Book Romance pakken, som omfatter en suite, morgenmad dagligt, mousserende vin og chokolade-dyppet jordbær ved ankomsten.

Detaljer
4320 Sundial Crescent,
Whistler, Canada
Tlf: +1 604 905 2999

Schweiz Luksus Ski Hotel

Den Riffelalp Resort er den højeste alpine resort i Europa. Hotellet har 65 dobbeltværelser, fem suiter, plus to lejligheder. De fleste værelser har balkon og tilbyder betagende udsigt over Matterhorn. In-house ski-leje og en ski lærer, plus helikopterture og heli-skiing er muligheder.

Spisning: Der er den Alexandre, med menuer, à la carte-retter, ugentlige buffeter og soirees sæt mod en fantastisk udsigt eller Walliser Keller, med kun 35 pladser, for dem, der søger en intim atmosfære.

Spa: Der er en indendørs og udendørs pool på St.-Trop Alp. Behandlinger til rådighed omfatter hele kroppen massage, sport massage, zoneterapi, lymfedrænage, thalassoterapi, og meget mere. Blød i dampbad eller slappe af i den finske sauna.

Deluxe Touch: Tjek den Sch önbiel grotte med dampbad. Temperaturer i denne dampbad er omkring 104-122 ° F, med en masse af udstrålede varme, som fra en åben pejs. Med jævne mellemrum kan gæsterne nyde den spektakulære sted af kurven af ​​sten, der løftes ud af kedlen, svingede 180 °, og derefter kastet ud i et vandbad, genererer en enorm sky af damp.

Detaljer
2222M Ch 3920
Zermatt, Schweiz
Tlf: ++ 41 27 966 05 55

Vail Luksus Ski Hotel

The Lodge at Vail, en AAA Four-Diamond Award-vindende hotel ved foden af Vail Mountain, er i centrum af Vail Village. Det vigtigste skilift er uden for; shopping og restauranter er tæt ved.

Spisning: The Wildflower menu er tilbyder kreative amerikanske retter. Restauranten byder på en af ​​områdets eneste vinsmagning menuer, som skifter hver dag. Det er den eneste restaurant i Vail Valley, der skal tildeles både AAA Four Diamond Award & Wine Spectator er "Best of Award of Excellence

Spa: Den nye RockResorts Spa er indstillet til at åbne i november 2007. 8846-kvadratmeter spa vil indeholde 11 behandlingsrum, et par 'værelse med et badekar til to, en våd behandling værelse, to facial værelser, syv massage værelser og en separat kvinders afslapning lounge.

Deluxe Touch: Book Game Creek Chalet, ligger 2.000 meter over Vail Village. Ski-in / ski-out, fire-værelses, fem-bad, europæisk stil tilbagetog har en pejs, udendørs boblebad, privat kok og en betagende udsigt over Vail Valley.

Detaljer
174 East Gore Creek Drive
Vail, CO 81657
Tel: 877-LAV-ROCK eller 970-476-5011

Aspen Luksus Ski Hotel

Den eneste ski-in, ski-out resort i Aspen, Little Nell, et lille boutique-hotel med 92 værelser, har en ski concierge og gasforbrugende pejse i hvert værelse. Beliggende ved foden af ​​Aspen Mountain, ved siden af ​​Silver Queen Gondola, er det i en ideel beliggenhed.

Spisning: Montagna er en velkendt hotspot for lokalbefolkningen. Master Sommelier Richard Betts fører tilsyn en 15.000 flasker privat vinkælder til at komplimentere din middag. Montagna er modtageren af ​​Wine Spectator Grand Award.

Spa: The Little Nell Health Center har et fitnesscenter, dampbade og tre massagerum.

Deluxe Touch: Den mest populære hotel rekreative områder er ski concierge, som giver fuld hældning tjeneste, herunder boot opvarmning, ski og snowboard opbevaring, ski og snowboard tune-ups, inter-bjerg ski overførsel (Kærnemælk, Highlands, Snowmass) og mere.

Detaljer
675 East Durant Avenue
Aspen, CO 81611
Tlf: 970-920-4600

Luksus Ski Hotel Tips

The Five Star Alliance, en online rejsebureau for verdens bedste hoteller, har en god liste af skisportssteder, som de anbefaler. Som de siger, "Beskæftiger kun med luksus hoteller, vi kender en ting eller to om luksus skisportssteder. Luksus skisportssteder tilbyder ikke kun verdensklasse skiløb - efter forlader skråninger du vil vende tilbage til skødet af luksus at varme de ømme ben "agenturet er blevet gennemgået positivt af USA Today og New York Times..

Naturligvis mange andre organisationer og magasin rate luksus skisportssteder også, såsom Forbes, Travel + Leisure og mange andre. Sørg for at gennemgå, hvad der er på tilbud. Ønsker du gratis lift billetter, lektioner, måltider? Ønsker du massage på værelset er tilgængelige efter de hårde dage på pisterne? Ønsker du at gå til en fjern ski-in resort eller en mere tilgængelig? Alt dette og meget mere er til rådighed.