Luksus Hotel: Golf luksushoteller Tips

Mexico Luksus Golf Hotel

Kurserne på, og i nærheden, Hilton Los Cabos er udestående. Prøv Cabo Real Golf Club, designet af Robert Trent Jones II. Det er en malerisk kursus, der løber gennem forskellige terræn fra bjerge og dale til betagende thoughtful huller. Den Palmilla, Jack Nicklaus-designet 27-hullers bane var hans første Latinamerika skabelse og er anerkendt som den Grand Dame af Los Cabos golf. Cabo del Sol, en anden Jack Nicklaus signatur design.

Dining
Fenicia tilbyder middelhavskøkken, stor tjeneste og dristigt flavored retter fra Sicilien, Italien, Grækenland, Tyrkiet, Jugoslavien, Spanien og Marokko. Lyt til leve klassisk og jazz klaver udleveringer sidder inde eller ud på terrassen ved infinity-pool med levende lys.

Spa
Spa Ixchel er opkaldt efter Ixchel, der repræsenterer mayaernes gudinde Månen. Prøv Temaztac pakken, en dyb fugtgivende oplevelse, som omfatter exfoliation med papaya krystaller, en wrap som stammede fra mayaerne, og en 50 minutters svensk massage.

Deluxe Touch
The Presidential Suite måler 4460 kvadratmeter og har en fantastisk ocean front visning af havet af Cortez. Der er et meget stort soveværelse med en kingsize seng, påklædningsværelse og badeværelse med indendørs spabad og en udendørs jacuzzi, der passer fire personer. Der er også en privat terrasse til sociale arrangementer.

Detaljer
Carretera Transpeninsular (Km. 19.5)
Los Cabos, Mexico

USA Luksus Golf Resort

The Sanctuary at Kiawah Island Golf Resort har fem mesterskabsbaner designet af Pete Dye, Jack Nicklaus, Tom Fazio, Gary Player og Clyde Johnston for dig at vælge fra. Kiawah vært på The Ocean Course 2007 Senior PGA, 1991 Ryder Cup, 1997 og 2003 World Cups, 2001 UBS Cup og 2005 PGA Professional nationalt mesterskab. Beliggende langs bredden af ​​Kiawah Island, South Carolina den luksuriøse havet hotel er 30 minutter fra downtown Charleston. Det luksuriøse golf resort modtog AAA tildeling af Five Diamonds.

Dining
The Ocean Room, den udvej underskrift specialitet restaurant tilbyder en menu af nye amerikanske / eklektisk retter sammen med dramatiske havudsigt og eksemplarisk service. Menuen er sæsonmæssigt inspireret og består af fisk, vegetar, skaldyr, rødt kød, svinekød og vildt.

Vinkortet på giver mere end 900 muligheder, og har 11.000 flasker på lager. The Ocean Room er en af to restauranter at få tildelt "Best of Award of Excellence 2006" af Wine Spectator i South Carolina.

Spa
The Spa at The Sanctuary blev anerkendt af Mobil Travel Guide med sin fornemme fire stjerner for 2006. Det er en af kun 17 kurbade i Nordamerika, og den eneste spa i South Carolina, for at holde dette meget eftertragtede pris. Travel + Leisure rangeret Spa på The Sanctuary som en af ​​de bedste hotel Spas i landet.

Deluxe Touch
Klubniveau boliger omfatter en privat concierge til at hjælpe med spisning, spa, transport, udflugter eller andre arrangementer, du kan få brug for under dit ophold. Gæsterne har kontinental morgenmad, en middag snack, cocktails og hors d oeuvres, vening cordials og chokolade til rådighed for dem.

Detaljer
One Sanctuary Beach Drive
Kiawah Island, SC 29455
Tlf: 800-654-2924

Portugal Luksus Golf Hotel

The Hotel Quinta do Lago hævder det har mere end 300 solskinsdage om året, hvilket gør det en temmelig sikker satsning, som du vil have en god dag for golf. Der er fire mesterskabsbaner indenfor Quinta do Lago selv, og otte mere inden for rækkevidde - et sandt paradis for golfspillere Golfspillere kan spille på kurser, der jævnligt vært for Portugal Open.

Dining
Restaurant Ca 'd'Oro (kun middag) har specialiseret sig i italiensk mad, mens Restaurant Brisa do Mar har en varieret menu med både traditionelle portugisiske og internationale specialiteter.

Spa
Spaen har en opvarmet indendørs swimmingpool med modstrøm jetfly og massagedyser, dampbad og sauna (mandlige og kvindelige), samt seks massagerum. Andre faciliteter inkluderer en udendørs jacuzzi med en fantastisk udsigt over Ria Formosa, og et motionscenter.

Deluxe Touch
Royal Suite ligger på øverste 6. sal med en fantastisk udsigt over Atlanterhavet. Suiten har en privat terrasse med en opvarmet swimmingpool og jacuzzi. Inviter venner til middag: der er indendørs og terrasse spisestuer til 10 personer, tre badeværelser herunder en med jacuzzi og en fuld, international åben bar.

Detaljer
Almancil Algarve
8135-024
Portugal
Tlf: +351 289 350 350

Skotland Luksus Golf Hotel

The Gleneagles Golf Resort ligger i 850 hektar i Perthshire, Skotland. Det har en hoppe på mange af sine konkurrenter i luksus afdelingen. Det åbnede i 1924 og blev beskrevet som en "Riviera i det skotske højland" og "ottende vidunder af verden." Hotellet blev bygget af den tidligere Caledonian Railway Company, med sin egen togstation.

De anerkendelser er mange: Det er et medlem af de førende hoteller i verden; En af de store Golf Resorts i verden; og et stiftende medlem af Kendere Skotland, en verdensklasse gruppering af egenskaber, som giver en autentisk smag af Skotland til kræsne rejsende. Det gjorde også Travel + Leisure 500 2007 listen. I 1986 blev Gleneagles tildelt Automobile Association øverste hyldest af fem røde stjerner, som det har bevaret hvert år. Siden 1982 har det vundet mere end 40 priser fra rejse, forplejning og tilknyttede industrier.

Med hensyn til et af kurserne, PGA Centenary Course, skabt af Jack Nicklaus, han sagde det var, "De fineste mark i verden jeg nogensinde har fået at arbejde med."

Dining
Alle restauranter på resortet bruger friske, lokale råvarer fra morgen kippers eller friske æg fra en nærliggende gård; scones og fløde eller Dundee kage til eftermiddagste i baren til Angus-oksekød, skotsk laks, vildt eller Highland ryper til middag. Scottish Chef af året Andrew Fairlie, skaber signatur retter i sin intime, to Michelin-restaurant.

Spa
En spa med fuld service tilbyder alt fra massage til holistisk aromaterapi, eller en genoplive ansigtsbehandling. Signature ESPA behandling omfatter tilbage behandling, wraps og afgiftende tjenester.

Deluxe Touch
Royalty, har stats- og berømtheder oplevet ren luksus i den kongelige Lochnagar Suite. En indbydende entre åbner på en fabelagtig komfortable stue, gæstetoilet og soveværelse, hvilket fører til et afslapningsområde, walk-in påklædningsværelse og master badeværelse, komplet med gulvvarme. Fantastisk udsigt over Gleneagles ejendom til rullende skyline Ochil Hills.

Detaljer
Auchterarder, Perthshire, Skotland PH3 1NF
Tlf: 0800 389 3737

Forberedelse til en Luksus Golf Vacation

Sikker på, når du beslutter at tage en luksus golf ferie, du ønsker prisbelønnede kurser, der udfordrer dig. Du ønsker sort og en masse spilletid uden en masse besvær. Men når du er væk fra kurset, du ønsker at være forvænte, også. Luksus golf resorts er dukket op i de seneste år, der tilbyder mange valg for den kræsne rejsende. Fine dining, deluxe kurbade og gorgeous grunde er en prioritet. Klasser, golfpakker, intensive weekender er alle på tilbud, i indstillinger, der muligvis bare distrahere dig fra dit spil!

Planlægning er en luksus golf ferie er nøglen. Én ting at tænke på, er, om du ønsker at leje klubber eller medbringe din egen. Der er forskellige virksomheder, der vil tage dine køller dør-til-dør, så du ikke behøver at slæbe dem til lufthavnen.

Undersøge, om som en udvej gæst får prioritet på kurset. Se hvor lang tid i forvejen skal du bog tid. En stor ressource for golfspillere er golflink.com. Der er masser af anmeldelser og links til andre nyttige golf sites.