Lukning Omkostninger Rådgivning

Lukning Omkostninger Rådgivning
Lukning gebyrer stige out-of-pocket homebuying udgifter.

Du er godkendt til en 100% køb realkreditlån, men hvad lukning omkostninger råd har du brug for? Denne godkendelse betyder, at du kan købe et hus med ingen penge ud af lommen, ikke? Forkert!

Hvad er afsluttende omkostninger?

Der er omkostninger ved hvert køb transaktion, uanset om det er en bil, jord, eller et hus. Når du køber et hjem, pant selskab medfører omkostninger underwriting og behandling af din lån. Titlen Selskabet afholder omkostningerne ved at forske ejerskabet rekord af ejendommen og ved at forberede alle de juridiske dokumenter, der er nødvendige for transaktionen. Der er også ejendomsskatter og flere statslige afgifter, der skal betales, f.eks optager den nye titel med den relevante amt. Sammensæt, alle disse ekstra gebyrer tilføje op til lukke omkostninger, som kan øge prisen på et hus ved flere tusinde dollars.

Lad ikke alle disse omkostninger gider du. Der er en måde at købe et hus med ingen penge ud af lommen!

Afsluttende omkostninger Rådgivning: De reelle besparelser

I stedet for at forsøge at få bund pris for dit nye hjem, kan du tilbyde sælger en rimelig pris og bede dem om at betale lukning og forbundne gebyrer.

Der er mange pant programmer, der vil gøre det muligt for sælgeren til at betale op til 6 procent af købsprisen mod købers lukke omkostninger.

Lad os antage, at din agent får sælgeren at komme ned til $ 100, 000 fra en prisforlangende på $ 106,000, og du betaler alle de afsluttende gebyrer, eller du kan købe det samme hus for $ 106,000, har sælgeren betale gebyrerne, og holde alle dine penge. Hvad er den månedlige betaling forskellen mellem disse to lånebeløb, da den samlede købspris er den samme? Kun $ 40 per måned - i gennemsnit!

Ved at bruge de $ 40 per måned dig selv med en lidt større pant betaling, kan du faktisk holde en masse flere penge.

For eksempel:

'$ 6000 divideret med 40 $ = 150'

Hvis du bruger $ 6.000 til spare $ 40 per måned (fordi du har valgt en mindre lån og betalte omkostningerne selv forhånd), vil det tage dig 150 måneder til at få dækket de $ 6.000. Med andre ord, vil du betale det ekstra $ 40 per måned for tolv og et halvt år til at gøre op de indledende afsluttende omkostninger.

Den gennemsnitlige hjem køberen ikke engang bo i deres første hjem i 12 år!

At tjene penge i at lukke Besparelser

Hvis du lægger den samme $ 6.000 i en investeringskonto, der betaler kun 7% rente årligt, ville du have $ 13,986 i den samme mængde tid, det ville tage at betale det ud med månedlige betalinger. Du kan også vælge at investere de penge i remodeling projekter, der vil øge værdien af ​​dit hjem, gør det en bedre investering og mere værd, hvis du beslutter at sælge. De penge kunne endda bruges til en større udbetaling og større besparelser i det lange løb.

Hvornår skal forhandle med lukke gebyrer

Der er tidspunkter, hvor sælgerne er mere tilbøjelige til at acceptere at betale hele eller en del af lukke gebyrer, såsom:

  • Ejendommen, at du gør et tilbud på har været på markedet i lang tid.
  • Sælgeren har allerede flyttet og gør to afdrag på realkreditlån.
  • Der er en masse af lignende boliger til salg, hvilket skaber en købers marked.

I disse eksempler, kan du være i stand til at få en lavere pris og sælger betalte lukke gebyrer, sparer endnu flere penge. Mange ejendomsmæglere forstå dette princip og vil hjælpe dig til at gøre det ske. Hvis din agent ikke ønsker at afgive et bud, der beder sælgeren til at betale nogle afsluttende omkostninger, insistere på det, eller overveje at vælge et andet middel. Efter alt, du leje fast ejendom fagfolk. De arbejder for dig!

Jeg har aldrig købt et hus uden sælgers betalt lukke gebyrer. Du bør heller ikke.Dwight Pigg er forfatter til The Ultimate Hjem Køber Guide.