Luftkvalitet: Affugtere Tips

Mindre oversvømmelser, affugtere og Mold

En "mindre oversvømmelse" kan være alt fra en overfyldte toilet til en tomme af regnvand i din kælder område. Selv denne mængde vand kan være nok til at invitere skimmelvækst, hvis de rette procedurer ikke følges. Center for Disease Control (CDC) anbefaler at affugte de oversvømmede områder så hurtigt som muligt, 24 timer eller tidligere efter hændelsen er optimal. Du skal blot lade frisk luft cirkulere i de fugtige områder kan ikke være nok.

Hvis du ikke allerede ejer affugtere, bør du købe en eller flere og lade de våde områder til at være helt tørret ud. Når du er remodeling de ødelagte områder, skal du huske at tilføje skimmel hæmmere eventuelle malinger, der giver ekstra beskyttelse.

Hyppigere oversvømmelser? Konstant Damp?

Luftaffugtere kan anvendes til at kontrollere svampevækst i områder af hjem, der er mere modtagelige for fugt. Du bør også undgå at bruge tæpper og polstrede møbler i disse områder, da de vil give grobund for skimmel. Du må ikke være i stand til at se Skimmelsvamp vokser, så mange gange forureningen sker under gulvtæppet og møbler.

Basement huler, loungeområder og andre potentielt fugtige områder er sårbare over for skimmel, medmindre affugtere bruges på en regelmæssig basis for at styre luften. Kondens er et problem i kælderrum, men du kan bekæmpe det ved at dække rør og andre dannes fugt overflader med isolering. Ud over at køre en affugter, er det vigtigt at bruge fans til at øge frisk luftcirkulation. Disse ting bruges sammen vil alle gå langt i retning af at forhindre skimmelvækst.

Mold In My Affugter?

Det er sandt, uden rutinemæssig vedligeholdelse og rengøring af din affugter, selve maskinen kan vokse skimmel. Det er meget vigtigt at rense vandet holder rummet med en fortyndet blegemiddel løsning en gang om måneden eller deromkring. Dette vil forhindre mug i at vokse der, og få blæst ud i luften, da maskinen fungerer.

For at opnå maksimal effektivitet bør du også rengøre beskidte kondensatorflader med et vakuum ved hjælp af børste, og rengør mesh-filter ved hjælp af en sæbeopløsning.

Hvis der efter rengøring din affugter du synes, at det ikke fungerer korrekt, dobbelttjekke dit stuetemperatur. Mange producenter anbefaler, at du driver deres produkter ved temperaturer på over 65 grader for de bedste resultater.

Sådan bruges en affugter til bekæmpelse Mold

Mold vokser bedst i fugtige og varme forhold. Luften affugter er et fremragende værktøj til at hjælpe med at bekæmpe skimmelvækst, især når de anvendes sammen med to andre værktøjer; din klimaanlægget og en luftfugtighed gauge. Luftfugtigheden gauge gør lige, hvad navnet antyder; giver dig en læsning for hvor meget fugt i luften. Du ønsker at betjene din affugter så din luftfugtighed gauge giver en relativ luftfugtighed læsning af mellem 30 og 50 procent. Mold kan lide at vokse i temperaturer mellem 77 og 86 grader. Sæt termostater at holde temperaturerne af disse intervaller. Med disse tre værktøjer, kan du forhindre ny skimmelvækst i dit hjem eller lejlighed.

Summer Heat er ikke den eneste årsag til Mold

Afhængigt af, hvor og hvordan du bor, kan det være nødvendigt at operere en luft affugter om vinteren for at forhindre mug. Sommer varme er ikke det eneste problem!

Vidste du, at ved opvarmning dit hjem kan du oprette betingelser modne for skimmelsvamp? Dette skyldes, at når som helst temperaturstyret luft i dit hjem kontakter et køligere overflade såsom rør i kælderen, ruder, spejle og andre kølige overflader, kan der dannes kondens. Den varme luft i hjemmet kombineret med en opbygning af kondens kan tillade skimmel til at vokse i badeværelse områder, vindueskarme, kældre og andre udsatte steder. Du kan styre den relative luftfugtighed med hjem affugter, men også køre loft fans til at hjælpe med at forhindre kondens på ovenlys eller ovenlysvinduer. Kortere brusere, madlavning med låg på dine gryder og revner åbne dine vinduer lidt kan også hjælpe med at forhindre fugt oprustning.

Fugt og indendørs luftkvalitet

Høj luftfugtighed og fugt skaber betingelser modne for skimmelsvamp. Mold er opført som en miljørisiko af CDC, og dem, der er følsomme over for skimmel, bør meget informeret om, hvordan det kan komme ind i hjemmet, hvor den vokser, og bliver et problem.

Vidste du, at skimmel-sensitive mennesker rådes til at undgå skovarealer og bunker af afskårne græs? Det er sandt. I de rette betingelser, kan mug findes overalt, især i hjemmet, hvor kilder til varme og fugt kan gå uopdaget indtil formen allerede vokser der. En god affugter kan hjælpe i disse tilfælde såvel som god temperaturkontrol i hjemmet. Du kan bruge en kælder affugter, eller en enhed til badeværelset, eller eventuelt en større løsning for hele hjemmet, afhængigt af hvor du bor. Uanset hvor du placerer enheden, skal du også dobbelttjekke området for utætheder, kondens og anden fugt faktorer, der kan korrigeres for maksimal skimmel kontrol. Du kan få brug for at gøre nogle reparationer!

Leje med Mold

Udlejer i stedet ejer deres eget hjem, kan føle, at de har andet valg end at stille med skimmel problemer, men heldigvis det er simpelthen ikke rigtigt. For at starte, skal du tage kontrol over din egen stue med en affugter. Affugtere kommer i forskellige størrelser og magt intervaller, der passer til små lejligheder eller leje rum. Følg alle de anbefalede retningslinjer for din stue skimmel kontrol. Her er nogle grundlæggende tips til at følge for at hjælpe med at bekæmpe skimmel:

-Udskift Mugne badeforhæng
-Rene Mug fra overflader nedenunder synker, bag dit køleskab, etc.
-Hvis Du har Skimmelsvamp i tæppebelagte områder af dit lejemålet, skal du komme i kontakt med din udlejer eller bygning forstander for at løse problemet.
-Når Rapportering skimmel problemer, skal du sørge for at indberette, hvor du stødt formen, tilstedeværelsen og placeringen af ​​eventuelle lækager, høj luftfugtighed og fugt, og andre usædvanlige forhold, der kan bidrage til problemet.

Oversvømmelser, høj luftfugtighed, og Mold

De, der bor i kølvandet på Gulf Coast orkaner kender Skimmelsvamp spørgsmål alt for godt, men dem, der oplever oversvømmelser for første gang kan ikke indse de fulde konsekvenser af de oversvømmelser, indtil de har trukket sig tilbage og nyttiggørelse er godt i gang. Oversvømmelser, kombineret med høj luftfugtighed og varme, betyder starten af ​​skimmelsvamp. Selv noget så forholdsvis mindre som en oversvømmet kælder kan blive et kæmpe sundhedsproblem på grund af skimmel. Hvis du har at gøre med oversvømmelse spørgsmål, her er nogle meget vigtige ting at overveje:

1. Udskift alle isolering rørt af vandmasserne. Selv om isoleringen er kun lidt fugtig, er et virtuelt støber inkubator.

2. Så snart det er muligt, få de oversvømmede områder af dit hjem og kontor til en streng klimaanlæg situation. Lad ikke ubegrænset temperatursvingninger, hvis du kan hjælpe det.

3. Ansæt affugtere snarest muligt foruden streng temperaturstyring.

4. Tøv ikke med at helt at fjerne fugtig træ, tæpper, fliser, Sheetrock, og andre potentielle skimmel-vækstområder. Selv en fugtig drop-loft panel skal bortskaffes med det samme for at forhindre skimmelvækst.

Hvis du ignorerer disse skimmel hotspots vil øge dine Skimmelsvamp spørgsmål senere, og kunne komplicere genopbygningsprocessen.

Affugtere og store bygninger

Den amerikanske Lung Association anbefaler brug af affugtere som en del af ethvert forsøg på at afhjælpe syge bygninger? En vigtig biting ALA rejser, er betydningen af ​​regelmæssig vedligeholdelse på nogen luft betjeningsanordning, herunder Whirlpool affugtere (eller andre mærker) som en del af et aggressivt forebyggelse program med hensyn til syge bygninger.

Når du gør din rutinemæssig vedligeholdelse, er det vigtigt at tjekke afløbssystemer til HVAC og centrale luft-systemer, samt affugtere. Skulle afløb bliver blokeret eller hvis afløbsslanger bliver bøjet eller med knæk, kan det medføre overløb tilbage ind i bygningen, at skabe de samme betingelser modne for skimmel angreb og andre problemer. Hvis du har købt nyt udstyr til at hjælpe med dine bestræbelser på at bekæmpe syg bygning syndrom, skal du sørge for at spørge, om rutinemæssig vedligeholdelse af et selskab rep er inkluderet i din garanti.

Affugtere og Air Temperatur

Fugtighed ikke bare bidrage til skimmelvækst, det tilføjer også til din ubehag niveau om sommeren. Mange mennesker har lært ved et uheld, at en affugter kan gøre 80-graders temperaturer føler meget køligere simpelthen ved at fjerne "undertrykkende" fugt i luften.

Heldigvis komfort niveau indstilling, du bliver nødt til at gøre varmen mere tåleligt i sommermånederne er i samme zone som luftfugtighed, der er nødvendige for at forhindre skimmelvækst. Hvis du holder hjem fugtighed ved 50 procent eller lavere, vil du finde høj varme langt mindre ubehageligt. En luft affugter er perfekt for dem, der ikke har centrale luft. På andre områder, hvor centrale luft er en livsstil, kan du være lige så meget brug for fordelene ved en affugter på grund af meget fugt i disse områder i løbet af sommeren.