Low Fat Ost Enchilada Opskrift

Low Fat Ost Enchilada Opskrift

Enchiladas er en velsmagende behandler og for dem af jer, der ønsker at se din vægt, en fedtfattig ost enchilada opskrift er en sund middag valg.

The Whole Enchilada

Enchiladas er så let at gøre, at jeg er overrasket de ikke har fundet sted af gryden på Amerikas middagsbordet. Alt du virkelig har brug for at lave enchiladas er en god opskrift på enchilada sauce og nogle majs tortillas. Resten er op til dig, fordi du kan fylde enchiladas med hvad du vil.

Før jeg flyttede til Californien, havde jeg meget lidt erfaring med enchiladas. Jeg fik altid dem forveksles med tamales og når jeg gik til en restaurant for at få dem, ville jeg bare bestille en eller den anden, og håbe på det bedste. Siden da, har jeg lavet dem flere gange, og jeg forstår glæden ved enchilada. De er meget flavorful og alsidig. Din enchilada sauce kan laves fra bunden, hvis du kan lide, og så længe du er ved at tilføje chili til det, du er i zonen. Ordet enchilada betyder "i chili" som i de er kogt i chili sauce.

At få delene sammen

Vi ledte for at bo som traditionelle som muligt og med det i tankerne, søgt efter en fedtfattig queso blanco, osten, der normalt bruges til at lave enchiladas. Grunden til, at Queso Blanco enchilada ost valg er, at det ikke smelter, når det opvarmes, men blot bliver bløde. Så enchiladas holder formen og osten ikke bare flyde ud af tortillas efterlader dig med en plade af ost og en tom tortilla.

Jeg var i stand til at finde en fedtfattig version af queso blanco på min lokale supermarked, men jeg ønskede at prøve et par andre oste for at se om de ville holde op til de behov, den fedtfattig ost enchilada opskrift.

For at holde med den krydrede karakter af den oprindelige opskrift, jeg forsøgte en peber jack ost og en Monterey jack ost bare for sjov. Alle disse oste fungerede godt, men vi fandt, at vi havde set queso blanco til fyldet og peber jack som topping.

Vores endelige ingrediensliste inkluderet løg, hvidløg, rød og grøn peber, majs tortillas, og vores egen enchilada sauce.

At få Cheese Ready

Jeg ønskede at tilføje nogle sjove varianter til osten og gik med røde og hvide løg, rød og grøn peber, og nogle hvidløg. Jeg ønskede at bruge skalotteløg så godt, men de blev taget væk fra mig med formaningen "Dette er ikke en fransk opskrift ... du får ikke at bruge skalotteløg denne gang." Brug de resterende ingredienser, jeg svedte peberfrugter med hvidløg og de fleste af løg i olivenolie. Jeg blandede den svedte løg / peber blanding til den revne ost og tilføjede de ubehandlede løg i osten for nogle stykket.

Chefette ønskede at gøre stegning af tortillas og i sædvanlig form jeg insisterede på, at vi bruger min støbejern pan for stegning. Vi arbejdede en fremgangsmåde til neddypning af majs tortillas i olie (en ad gangen, venligst) lige lang nok for dem at starte boblende. Så vi løftede dem ud og dyppede dem meget hurtigt en eller to gange og lagde dem på et tørrestativ til afkøling. Chefette stegt tortillas og jeg tog dem, så snart de var cool nok til at håndtere, og rullede osten ind i dem.

Low Fat Ost Enchilada Opskrift

Vores endelige udgave af fedtfattig ost enchilada opskrift lignede dette:

De Ingredienser

 • £ 1 fedtfattig Queso blanco (eller Monterey Jack), revet
 • 1/4 pund fedtfattig peber jack, revet til topping
 • 1 pakke majs tortillas (ca. en halv snes)
 • 1/4 kop gul løg, små tern
 • 1/4 kop rødløg, små tern
 • 1/4 kop rød peber, små tern
 • 1/4 kop grøn peber, små tern
 • 1 spsk hakket hvidløg
 • 1 servering af enchilada sauce, opvarmet
 • Vegetabilsk olie til stegning tortillas
 • Olivenolie til sveden grøntsager

Instruksen

 1. I et 12-tommer gryde, sætte nok olivenolie til lige netop pels bunden af ​​gryden.
 2. Set over en medium-lav varme.
 3. Tilsæt peber og næsten alle de løg.
 4. Langsomt sved løg og peberfrugter, indtil løgene bare begynder at blive gennemsigtig.
 5. Tilsæt hvidløg og fortsætte med at svede, indtil det bliver duftende.
 6. Fjern fra varmen og lad afkøle.
 7. Når løg / peber blanding afkøles, bland det i revet fedtfattig Queso Blanco.
 8. Tilsæt kogte løg og bland grundigt.
 9. Tilføj en tomme af vegetabilsk olie til en gryde, der er mindst to inches dybe og varme til mindst 350 grader Fahrenheit.
 10. Ved hjælp af tang, dyppe majs tortillas én ad gangen i olien, indtil de bare begynder at boble.
 11. Fjern tortilla fra olien og dyppe dem én eller to gange meget hurtigt.
 12. Sted på et tørrestativ eller en køkkenrulle til at dræne og cool.
 13. Når stegte tortilla er cool nok til at håndtere, sted omkring en ounce af osten blandingen i midten af ​​tortilla, nok til at gå på tværs af tortilla med omkring en halv tomme margin på begge sider og omkring en tomme høj.
 14. Du skal have nok ost til omkring 12 enchiladas.
 15. Coat bunden af ​​en 9 x 13 ovn klar skål med en smule af enchilada sauce.
 16. Placer rullede enchiladas i skålen sømmen opad.
 17. Dæk enchiladas helt med sauce.
 18. Drys lidt af peber jack ost på hver enchilada.
 19. Bages i 15 til 20 minutter i en 350 grad ovnen.