Low Carb opskrifter til dig og mig

Hvis du er en arbejdende mand eller kvinde på en lav Carb kost, måltid gange udgør ofte en stor udfordring, især frokost. På en travl hverdag, hvordan i alverden vil du finde tid til at gå til en lav Carb restaurant eller tilberede to særlige måltider?

Lav Carb kostvaner er baseret på princippet om, at en kost lavt kulhydrater fører til nedsat produktion af kroppens insulin, hvilket resulterer i forbruget af fedtdepoter som energi kilde. Så de nemmeste og greasiest muligheder - fastfood såsom burgere, pommes frites og sodavand - er en konkret bandlyst. Low Carb Dieters som os ofte ender forvirret over, hvad de skal spise, når sulten strejke og ender give efter for carb cravings. For at undgå disse vejbump og de deraf følgende skyld kvaler, den bedste løsning er at planlægge dine måltider ved at lære om lav Carb opskrifter.

DIY

Ideen er at planlægge, forberede og del dine lav Carb måltider før tid, så du ikke sulter uden tilstrækkelig mad rundt. De fleste af os virkelig ikke har tid til at lave mad separate måltider, men du kan altid koge en ekstra servering eller to under middagen og pakke en lav Carb frokost næste dag fra de resterende punkter.

For eksempel kan kylling koges, grillet eller grillet i weekenden for at gøre en række måltider som kylling salat, wraps, røre yngel med veggies osv Det samme gælder for fisk og æg.

Lad fantasien få frit løb! Brug toppings, garniturer og olivenolie til at krydre dine måltider. Low Carb betyder ikke spise kedelig mad. Du kan spise pizzaer også ved hjælp af vegetabilske toppings og ost på en low-carb tynd skorpe!

Deltag i en klub

Low Carb klubber eller støttegrupper er også en god måde at møde ligesindede mennesker og få nogle ideer til måltid planer. Du kan bytte opskrifter, diskutere din kost planer og handel oplysninger om butikker, der sælger low-carb snacks på de månedlige møder.

Raid biblioteket

Glem ikke den ydmyge lokale bibliotek som en ressource for gratis lave Carb opskrifter. De fleste biblioteker giver dig mulighed for at låne en bog i mindst en måned, så du har masser af tid til at prøve sig frem for at finde ud af den bedste lave Carb opskrifter til dig.

Google det

Takket være populariteten af ​​Atkins Diet og snesevis af lav Carb entusiaster, der er tusindvis af lav Carb opskrifter også tilgængelige på internettet. Bare indtaste de rigtige søgeord og udforske! Mange opskrift websteder tilbyder en chance for medlemmer at bedømme opskrifter og kommentere. Må læse ratings at se, hvilke opskrifter smager bedst og passer til dine behov. Disse er givet af mennesker, der har afprøvet og testet disse delikatesser, sparer arbejde for dig! Læsning kommentarerne er også nyttigt, da de kan tilbyde tips og ideer til at gøre opskriften endnu bedre.