Low-Carb, lavt kalorieindhold, fedtfattig kost

Low-Carb, lavt kalorieindhold, fedtfattig kost

Med så mange forskellige typer af kost at vælge imellem, nogle mennesker vælger at vælge en kost plan, der kombinerer alle de store kost planer i en til at skabe lav Carb, lavt kalorieindhold, fedtfattig kost. De fleste kost planer falder i kun en eller to af disse kategorier, og hver type kost har sine egne fordele og ulemper. Kunne vælge en kost, der kombinerer alle tre planer i et være det rigtige valg for dig?

Typer af kost planer

De fleste kost planer falder i en af ​​- eller en kombination af - tre kosttyper. Hver af de kostvaner begrænser noget for at hjælpe din krop tabe sig. Hver kost virker faktisk også på forskellige principper. De tre typer af kost er:

 • Lavt kalorieindhold kostvaner er baseret på simple matematik og termodynamik. Ifølge den lavt kalorieindhold kost filosofi, hvis du spiser mindre end du forbrænder, så vil du tabe. Denne type kost fungerer godt for mange mennesker; Men mange mennesker har svært ved at holde sig til kosten, fordi de føler dårligst stillede eller sulten.
 • Fedtfattig kost er baseret på den overbevisning, at spise fedt får dig til at få fedt og en lang række andre sundhedsproblemer. Typisk for at tabe sig på en fedtfattig kost, kosten skal også kaloriefattig.
 • Lav Carb kostvaner er baseret på noget, der hedder det glykæmiske indeks. Filosofien bag et kulhydrat diæt er, at spise kulhydrater medfører stigninger i blodsukkeret, som får din krop til at producere insulin. Insulin er den primære mekanisme, hvorved fedt vist ind og opbevares i din fedt celler. Hvis du kan holde din krop i at producere meget insulin, så vil det være langt mindre tilbøjelige til at lagre fedt i stedet bruge det som brændsel. Når på en lav kulhydrat kost, Dieters indtaste også en tilstand kendt som "ketose", som hjælper til at reducere sult og stabilisere energi niveauer. På denne måde lav Carb kostvaner er mere om kroppens kemi end kalorieindhold kontrol; dog modstandere af lav Carb kostvaner påpege, at begrænsningen af ​​kulhydrater fører til en begrænsning af kalorier og i sidste ende, lav Carb kostvaner er blot kaloriefattig kost.

Low Carb Low Calorie fedtfattig kost

Lav Carb, lavt kalorieindhold, fedtfattig kost kombinerer alle tre ovennævnte planer i et forsøg på at skabe en "kan ikke gå glip af" type kost planen. Med denne type kost, er alle dine baser dækket. Den lave carb del af kosten skaber en tilstand af ketose, som hjælper til at undertrykke sult. Styring kalorier bringer den matematiske og termodynamiske ligning i spil, og sørg for mængden af ​​kalorier du tager i, er mindre end den mængde kalorier du forbrænder. Den lave fedtkomponent er med til at opretholde hjerte sundhed og opretholde sunde blodlipidniveauer.

Lav Carb, lavt fedtindhold, lavt kalorieindhold kostvaner er ikke ment som en langsigtet kost løsning. Fordi de er så alvorlige og diæter, er de normalt anbefales til kortsigtede behov - såsom at bryde igennem en slankekure plateau, eller hvis du har brug for at tabe sig hurtigt.

Her er et par af de fordele og ulemper ved denne type af en kost plan.

Pros

Der er en række grunde til dieters finde denne plan tiltalende.

 • Kosten næsten altid resulterer i betydelige vægttab, medmindre en form for en metabolisk eller hormonel sygdom kommer i spil.
 • Vægt kan gå tabt hurtigt på denne diæt.
 • Kosten er fremragende til at bryde gennem slankekure plateauer.
 • Det er ret simpelt at planlægge på denne diæt og ved, hvad der er og ikke er slukket grænser. Kosten består hovedsageligt af bladgrøntsager grønne grøntsager som spinat og grønkål og magert kød som kylling uden skind, fisk og kalkun. Med andre ord, er det meget nemt at vide, hvad de skal spise.
 • Kosten understøtter et sundt hjerte og blod lipid profiler.
 • Kosten er protein-besparende, hvilket betyder, at det opretholder muskelmassen mens afbrænding kropsfedt.

Ulemper

Denne type kost har også mange ulemper.

 • Kosten er temmelig begrænset og mangler sort, der hurtigt kan føre til kedsomhed og "falder ud af vognen."
 • Fedtfattig kost kan ofte være mindre mættende end kost med lidt mere fedt i dem. Selv med blodsukker stabilt, sult er normalt en del af denne type kost.
 • En tilbagevenden til "normal spise" efter en diæt af denne type ofte fører til vægtforøgelse.
 • En af de bivirkninger af ketose er dårlig ånde. Chancerne er, du vil opleve dette.
 • Uden kulhydrater eller fedt som din kilde til energi, kan du finde dig selv mangler energi.
 • Foderet af denne type er normalt ikke holdbar på lang sigt, skønt de kan være gode til at hjælpe dig til at bryde gennem et plateau.

Low-Carb, lavt kalorieindhold, fedtfattig kost
Dr. Stillmans Quick Vægttab Diet

Kost planer

Fordi lav kulhydrat kost er mere om kemi end mekanik, er det altid bedst at følge en bestemt kost plan, som kan hjælpe dig med at vælge de rigtige fødevarer og kombinationer til at opretholde energi, vedligeholde muskelmassen og stadig tabe sig på en sund måde. Der er et par kost planer, der kombinerer lav Carb, lavt fedtindhold og lavt kalorieindhold, som du måske ønsker at tjekke ud.

 • Den Stillman Diet er et populært kost af denne type. Det er en plan, der skal følges nøjagtigt for at være vellykket.
 • Kimkins er et lavt fedtindhold, lavt kulhydrat, lavt kalorieindhold kost, der lover hurtigt vægttab.

Hvis du har været på slankekur og har ramt et plateau, så et lavt kalorieindhold, lavt fedtindhold, lavt kulhydrat kost kan være for dig. På grund af den alvorlige restriktive karakter af denne type kost, altid tjekke med din personlige læge, før de gennemfører den.