Love Songs til bryllupper

Love Songs til bryllupper
Instrumental sange er perfekte til cocktail time.

Kommer op med passende kærlighedssange til bryllupper kan være svært for enhver par. Efter alt, du ønsker at udtrykke dine følelser i musikken til den person, du begår dit liv til.

Valg Love Songs

Når det kommer til at plukke en kærlighedssang, kun det bedste er godt nok. Par ofte kæmper forsøger at finde den perfekte sang, der udtrykker deres følelser. Personlige indstillinger ofte kommer ud i løbet af denne tid, og bryllup stress kan manifestere sig i en smålig argument om kærlighedssange, du vil bruge. Ved at planlægge fremad, kan du fjerne hovedpine og uenigheder.

Undgå det argument ved at bruge de enkle instruktioner nedenfor for at udvælge dine yndlingssange. Du må ikke ende i perfekt aftale, men i det mindste du vil komme til et acceptabelt kompromis. Husk, at du kan bruge solister, instrumentale stykker, menighedsrådene sange, religiøse kærlighedssang markeringer og første dans bryllup sange at afspejle dine yndlings kærlighedssange.

 1. Find ud af om din religion har begrænsninger for, hvad der kan spilles under ceremonien. Verdslige sange eller endda nogle kristne pop kan ikke være acceptabelt. Vælge at bruge de sange under dit bryllup reception.
 2. Spørg din akkompagnatør, solist, eller bryllup DJ til lister over deres mest populære kærlighedssange.
 3. Mark ned dine favoritter, så bestille dem fra top til bund.
 4. Tilføj sange som ikke er nævnt, som en særlig sang fra, mens du var dating.
 5. Sammenlign lister med din snart-til-være ægtefælle.

På dette tidspunkt, vil du forhåbentlig have mindst to til tre sange i dine top ti favoritter, der matcher. Begræns dit fokus yderligere ved at vælge, hvilke af dem til at spille under ceremonien, og hvilke der for at spille i receptionen.

Ceremony Love Songs til bryllupper

Par ofte vælger at have en særlig sang sunget eller spillet under vielsen. Den kærlighedssang ofte sunget af en solist, normalt i løbet belysning af enhed stearinlys. Men kor, menighedsrådene sange og instrumentalnumre også anvendes i hele ceremonien.

Du bør vælge din sang flere måneder før brylluppet for at give din musiker rigelig tid til at øve. For at få dine kreative safter flyder, her er nogle kærlighedssange passende til bryllup ceremonier:

 • The Rose af Bette Midler
 • Amazing Grace
 • Bønnen af Josh Groban
 • The Wedding Song af Kenny G
 • Hvor Beautiful af Paris Twila
 • Greensleeves
 • Thy Word af Amy Grant
 • Da Gud gjort dig af Newsong
 • Du har fået mig af Steven Curtis Chapman
 • Ave Maria
 • Fadervor
 • Det er, hvad kærlighed er for af Amy Grant

Husk at tjekke med din officiant om eventuelle nutidige sange, du vil sunget under ceremonien. De fleste trosretninger tillader gengivelser af sange som Unchained Melody, Gem det bedste til sidst, eller Truly, Madly, dybt men tjek for at være sikker.

Modtagelse og Dance Love Songs

Du ønsker måske baggrundsmusik spillet mens gæster blandede eller har cocktails. Deres bryllup DJ kan også give middag musik, også. Vælg kærlighedssange, der anses for mere i retning af "easy listening", så gæsterne kan chatte med hinanden. Klassisk og jazz instrumental stykker er god, som er kærlighedssange til bryllupper med Celine Dion, Josh Groban, Amy Grant, og Bryan Adams.

Den første dans sang er det tidspunkt, hvor du virkelig kan lade din kærlighed skinne. Vis din personlighed som et par, også. Ultra-romantikere kan ønsker at holde fast med klassiske kraftfulde ballader, mens sjove par kan have et land eller svingere melodi. Uanset hvad du vælger, vil tæer blive aflytning i den første dans som mand og kone.

Bryllup Love Song Resources

Kærlighedssange til bryllupper er følelsesladede og afspejle din kærlighed til hinanden på din dag. Hvis du har et særligt sang eller to som et par, vil det gøre beslutningsprocessen let. For dem, der har brug for mere hjælp, kan du besøge disse hjemmesider for at finde ideer til kærlighedssange:

 • Lydoplevelse Top 20 Love Songs
 • Romantisk Lyrics Smukke bryllup sange
 • LoveSongs.com Wedding Music
 • Populære bryllup sange 'Wedding Love Songs