Løsning Forældrekontrol favorisering mod børn

Løsning Forældrekontrol favorisering mod børn
Forældre er ofte i konflikt og ubehageligt med følelsen af, at de kan lide et barn mere end det andet. Mange mennesker husker vokser op blive begunstiget eller ikke begunstiget og donâ € ™ t ønsker at gøre det samme med deres børn.

Loving hvert barn lige, men på forskellige måder

Alle forældre ved, at hvert barn kommer ud med en helt unik personlighed.

Selvom forældrene måske stræber efter at behandle hvert barn lige, måske forskellige temperamenter forhindre dette i at ske.

Du kan endda få langs bedre med et barn end hans eller hendes søskende. Mens følelser som dette er naturligt, behøver du nødt til at være forsigtig med, hvordan du behandler dine børn, så du ikke skader deres selvværd. Ethvert barn har behov for at føle sig elsket af deres forældre. Når børn føler, at deres forældre elsker dem mindre end en anden søskende, kan det skabe langsigtet skade på selvværd.

Dine børn kan opfatte forskellig behandling som favorisering. Men selv om du måske nødt til at afvige fra den forældrerollen planen en gang imellem for at opfylde de individuelle behov hos dine børn, er der måder, du kan vise dem, at du værdsætter dem alle lige, selvom du måske nødt til at behandle dem anderledes en gang i et stykke tid.

Start med den rette indstilling

Den måde, du behandler du børn stammer fra din holdning til forældrerollen. Her er nogle måder at sikre følelsen af ​​lighed i dit hjem:

  • Ethvert barn er ligeligt respekteret i hjemmet.
  • Ethvert barn er et vigtigt bidrag til familien.

Demonstrere Hvert barn er lige Loved

Der er måder, du kan vise dine børn, du elsker dem lige, selvom du sætter pris på forskellige ting om dem.

Her er nogle eksempler, du kan vise dine børn, du elsker dem det samme, samt nogle adfærd for at undgå, som vil skabe favorisering og bitre følelser i familien:

  • Ved spisetid, en særlig begivenhed eller en ferie, udtrykker én ting om hvert barn du sætter pris på ham eller hende, og sørg for, at de er lige vigtige.
  • Sørg for at dit gaver er lig rundt omkring. For eksempel, ikke giver nogle børn gaver ved juletid og efterlade andre ud.
  • Hvis ita € ™ s muligt at give hvert barn den samme mængde kærlighed, naturligvis, korrigeret for variationer i personligheden.
  • Find en måde at rose hvert barn det samme beløb, og med samme hyppighed, selvom ita € ™ s til forskellige ting eller resultater.
  • Brug så meget tid sammen med dine børn, som du kan, og i næsten lige store mængder, hvis muligt.

Hvis du har problemer

Det kan være tid til at se en rådgiver eller klinisk psykolog, en person, der har specialiseret sig i familieterapi og har uddannelse i familiens dynamik. Der kunne være et problem holder dig tilbage fra barndommen. Du og din familie fortjener at være lykkelig.

Hvordan har du løse følelser af favorisering? Tak for læsning!