Lose Pounds Hurtig: 4 kost hemmeligheder til Boost Vægttab

Ved at kombinere en sund kost med regelmæssig motion er den bedste måde at tabe pounds hurtigt og holde din krop i tip top stand. Ved at vælge fødevarer med omtanke, kan du forkæle dig selv med din trang og stadig tabe sig. Der er kosten skridt, naturligvis hjælpe kontrollere din appetit og gøre din krop mere effektive i at brænde kalorier og fedt.

Følgende er fire kost hemmeligheder at bidrage til at øge dit stofskifte og producere mere imponerende vægttab resultater.

1. Front Load din kalorier

Dit stofskifte følger en klokke kurve, som starter og slutter med et trug og toppe i midten. Når du vågner om morgenen, alle kroppens funktioner er langsomme, og du har brug for en nutritiously afbalanceret morgenmad for at kickstarte dit stofskifte. Du bør forsøge at spise inden for en time at komme ud af sengen. Morgenmad bør være omkring 400 kalorier, der består af en sund dosis af kulhydrater, proteiner, vitaminer og mineraler. Spis ikke fed mad til morgenmad, fordi din fordøjelse ikke er op til hastighed på dette tidspunkt. Frokost kan være en smule mere overbærende, fordi dit stofskifte er højere. Middag skal være så tidligt som muligt lys og spist. Undgå friturestegt eller fedt belæsset fødevarer, der er lastet med kalorier og svært at fordøje. Sent nat måltider er også svært at brænde ud og vil sandsynligvis blive omdannet til kropsfedt.

2. Spis 5 mindre måltider

Don € ™ t lad din krop føler sult. En lang periode uden mad sætter din krop i en energibesparelse tilstand, hvor den forsøger at gemme så mange kalorier som det kan. Du er også sandsynligt, at spise for meget, når du er sulten. Har en let snack en til to timer før frokost og middag. Yoghurt gør ekstremt sunde snacks. De probiotiske kulturer i yoghurt har været vise sig at fremme hurtigere transit mad og mere effektiv fordøjelse. En nonfat yoghurt med nogle frugter kan give dig et kraftigt skub i stofskiftet og forhindre dig i at overspisning på din næste måltid. En lille håndfuld af tørre ristede mandler, pistacienødder eller valnødder er fantastisk til snacking og appetit kontrol.

3. Spis masser af frugt og grønt

Frugt og grøntsager er alle super tæt på ernæring. De indeholder en rig variation af vitaminer og mineraler med kun få kalorier. Frugt og grøntsager er særligt værdifulde indhold af essentielle plantenæringsstoffer, der kan forebygge sygdomme samt øge din energi produktion. De er også en glimrende kilde til kostfibre, som er med til at vedligeholde din fylde og fremskynde mad bevægelse gennem din tarm. Generelt bør du spise mellem 2-4 servering af frugt og 3-5 portioner af grøntsager hver dag.

4. Holde sig væk fra forarbejdede fødevarer

Undgå frosne måltider, kager, småkager, kødpålæg, dåse supper og instant nudler når det er muligt. Disse stærkt forarbejdede fødevarer indeholder enorme mængder af mættet fedt, sukker og salt, som alle er antagonister af vægttab. De er også snøret med kunstige konserveringsmidler og kemikalier, der er giftige for din krop og kan forsinke din evne til at optage næringsstoffer og producerer energi. Forbered din egen mad med naturlige ingredienser som fersk kød, fisk og producere, hel eller uraffinerede korn og grundlæggende krydderier. Hvis du går ud for at spise, skal du vælge emner, der er tilberedt med de simpleste madlavning metoder såsom dampning, griller eller lynstegning.