Lose 15 Pounds 1 måned: gratis prøve motionsplan

For at miste 15 pounds i en måned, youâ € ™ ll nødt til at følge en kraftig fitness rutine og engagere sig i fysisk aktivitet hver dag. Itâ € ™ s vigtigt at fortsætte skifte dine øvelser for at chokere og stimulere dine muskler og stofskifte, og til at holde fra at nå et fitnesscenter og vægttab plateau. Her er hvad en typisk uge af fitness skal se ud for at miste denne form for vægt:

Dag 1

Start din uge med en stofskifte boost, og engagere sig i en form for intens cardio i en time. I løbet af denne træningspas, skal din puls være forhøjet, din ånde bør være kort, og dine svedkirtler skal aktiveres. Vælg en type cardio youâ € ™ d gerne, hvad enten det er jogging, svømning, cykling, vandreture eller ved hjælp af en fitness-maskine. Opfølgning din cardio session med mindst 15 minutters maveøvelser.

Dag 2

På dag 2, bør du fokusere på styrketræning, og tilbringe en time at løfte vægte og udføre andre styrke øvelser, såsom squats, lunges og planker. Det ville være ideelt at tage en time lange vægtløftning klasse eller tilbringe denne gang med en personlig træning, hvis youâ € ™ bare re startet ud. Efter din vægtløftning session, hop på en fitness-maskine i 30 minutter. Dette kan være en cykel, Stairmaster, elliptisk træner eller løbebånd, så længe ita € ™ sa anderledes aktivitet end du har udført den foregående dag.

Dag 3

Forkæl dine muskler lige på denne tredje dag med enten en Pilates eller yoga klasse, for at strække dem ud efter alt at styrketræning og holde dem ser godt ud. Disse fleksibilitet klasser vil tone, forlænge og styrke dine muskler, mens du forbrænder kalorier, og er vigtige at medtage i din fitness rutine. På den tredje dag, også komme udenfor for at nyde en times moderat aktivitet. Måske kan du hurtigere tur gennem din favorit spor eller tage en cykeltur langs kysten.

Dag 4

På dag 4 deltage i en kraftig fitness klasse, der varer mindst en time og samtidig inkorporerer både cardio og styrketræning. Prøv en boot camp klasse, et kredsløb uddannelse klasse, eller noget andet, der konstant skifter op øvelserne. Dette gør det muligt at brænde flere kalorier på kortere tid og holde dit stofskifte revved hele dagen.

Dag 5

Prøv en anden udfordrende klasse på dag 5, men dette bør en gang udelukkende fokusere på cardio. Måske kan du deltage i en spinning klasse eller cardio kickboxing. Følg dette op med 15-30 minutter af abdominal arbejde og muligvis nogle yoga eller pilates.

Dag 6

På dag 6, tilbringe en time og en halv i gymnastiksalen. Vælg en cardio maskine at bo på i 45-60 minutter, og ramte vægten plads til 30-45 minutter.

Dag 7

Tage dag 7 at slappe af og give dine muskler en pause; du fortjener det! Donâ € ™ t dog være helt inaktiv, og overveje en let gåtur eller nogle lav-intensitet yoga.

At miste 15 pounds i en måned, skal du løbende holde bevægelige. Couple din træning rutine med en sund kost, og sikre, at du indtager den rigtige mængde kalorier til brændstof din træning.