Løb for et Årsag: Halvdelen Marathons at ændre liv

Halvdelen maratonløb tilbyder en måde at hjælpe en række velgørende organisationer. Brug din passion for at køre for at hjælpe mennesker i nød over hele verden. Ikke blot vil du være omfattet andre mennesker, men du vil også vinde ved oplevelsen. Gør det for velgørenhed kan øge din motivation til at køre, og vide, at du kører for en god sag er en tilfredsstillende følelse. Nogle halv maraton tilbyder træning til velgørende løbere og også skabe en følelse af kammeratskab mellem andre løbere ved at tilbyde gruppe træningssessioner.

ING Miami Half Marathon

Det er et samarbejde mellem World Vision Operation Håb for Haiti og Miami, for at hjælpe mennesker i nød i Haiti. Det har støtte fra borgmesterkontoret og ledere. Dette maraton med til at øge bevidstheden om Haiti, samt hæve penge til mennesker i nød.

Edinburgh Half Marathon

The Edinburgh halvmaraton afholdes i Edinburgh, Skotland. Det er holdt i samarbejde med Macmillan Cancer Fund, som er den officielle velgørenhed af den halve maraton. Terrænet at halvmaraton dækker er flad og hurtig. The Edinburgh halvmaraton er godt for første gang løbere eller folk på udkig efter en lettere løb. Der er ingen minimum sponsorering løfte, hvis du har indtastet kapløbet og vil gerne bidrage til at hæve penge gennem sponsorater. Hvis du søger om en plads på Macmillan team, vil du få en fond hæve pack, maraton uddannelse guide, sponsorering formular, grøn vest og regelmæssige nyhedsbreve. Betyder fundraising for denne velgørenhed, at du vil gøre en forskel i livet for mennesker med kræft. Det hjælper også at skabe opmærksomhed om kræftramte og en bevidsthed om Macmillan Cancer fonden. Det viser din støtte til mennesker, der lider af kræft og hjælper med at vise dem, at kræftramte ikke er alene. Penge rejst med til at betale for psykoterapeuter og sygeplejersker, og bidrager til driften af ​​et Macmillan Support og informationscenter samt kræft hotline.

Crohns og Colitis Team Challenge

Crohns og Colitis Team Challenge er et initiativ til at rejse penge til Crohns sygdom og ucelrative colitis forskning. Det er placeret i Amerika. Deltag et hold i dit område og træne med dine holdkammerater til at konkurrere i en halv maraton. Professionelle trænere vil hjælpe konkurrenter, og hjælpe dem med at træne i 16 uger for at forberede sig til løbet. Rådgivning om fundraising vil også blive ydet. Holdet rejser sammen til kapløbet om at lette kammeratskab. Teams er placeret på tværs af Amerika, men hvis du ikke kan finde et hold i nærheden af ​​dig der er et landshold til at deltage, hvor du vil modtage uddannelse gennem e-mails og telefon. Kurser afholdes i lokale parker og på stier, hvor holdkammerater kan møde hinanden og træne med professionelle coaches. Workshops afholdes tilbyder rådgivning om relevante emner som fitness og ernæring. Klinikker til forbedring fundraising teknikker vil blive afholdt. Organisationen dækker udgifter til bolig, uddannelse, transport og indgang til event parter. Der er dog et minimum fundraising krav.

NYC Half Marathon

Bestemmelse er en del af American Cancer Society, og de er blandt de officielle partnere i NYC Half Marathon. Deltag holdet og hjælpe med at give støtte til mennesker, der kæmper kræft. Afsæt din deltagelse i maraton for at skaffe midler til American Cancer Society. Find et arrangement i dit område for at blive involveret. Som deltager er du garanteret indrejse i løbet, og vil modtage undervisning, hvis du bor i området. Du vil modtage en ACS træning skjorte og en online fundraising side.