Livsforsikring: Mortgage Livsforsikring Tips

Mortgage livsforsikring til supplement en eksisterende politik

Under ekstra livsforsikring for at holde din familie beskyttes, er en god idé; kan dog ekstra sigt eller permanent livsforsikring blive dyrt. Den lavere din dækning er udtryk eller permanent forsikring, sænke dine præmier vil blive. Af denne grund, en fantastisk måde at supplere din eksisterende livsforsikring politik er ved opnå pant livsforsikring samt.

Mortgage livsforsikring kan hjælpe din familie betale deres realkreditlån, hvis noget skulle ske for dig, plus det normalt bærer lavere månedlige præmier end at tage ud en større sigt eller permanent livsforsikring. Dette kan hjælpe dig med at spare penge og samtidig hjælpe din familie på samme tid.

Mortgage Livsforsikring kan hjælpe din familie

Mortgage livsforsikring er beskyttelse, der vil hjælpe din familie betale deres realkreditlån, hvis du passerer væk, før dit hjem pant er fuldt betalt. Det betyder, at din familie ikke vil blive konfronteret med byrden af ​​at forsøge at finde penge til høje månedlige betalinger eller risiko afskærmning. Mortgage livsforsikring vil hjælpe med at give dig fred i sindet at vide, at hvis det værste sker, vil dine børn og din ægtefælle kunne forblive i deres hjem.

Du kan finde pant livsforsikring ved at kontakte din nuværende livsforsikring repræsentant eller ved at sammenligne citater online. Mange virksomheder, der tilbyder andre typer af forsikringer tilbyder også pant livsforsikring.

Beskyttelse af din ægtefælle med pant livsforsikring

Da pant livsforsikring vil hjælpe din ægtefælle betale pant, hvis der sker noget med dig, vil du være i stand til at beskytte din ægtefælle fra at skulle tage på lange arbejdstider til at betale høje afdrag på realkreditlån eller fra at skulle sælge den hjem helt. Hvis du undlader at beskytte din ægtefælle med pant livsforsikring, kan stress af overfor alle disse spørgsmål i tilfælde af din passerer føre til angst i andre dele af din families liv.

Du skal sørge for, at du arbejder med din pant forsikringsmægler til at bestemme, hvordan du skal planlægge din dækning, og hvordan det vil blive gennemført, hvis noget sker for dig. At kende detaljerne i dit realkreditlån forsikringsaftale, og hvordan tingene vil spille ud, hvis det værste ske, vil reducere stress på din ægtefælle og børn.

Permanent livsforsikring for forældre til handicappede børn

Hvis du har et handicappet barn, der bliver nødt til at blive taget sig af, når du er væk, så permanent livsforsikring kan være en fantastisk løsning for dig. Permanent livsforsikring holder hele dit liv, i stedet for et bestemt beløb af tid som tidsbegrænset livsforsikring. Så uanset hvor du dør, dit barn vil stadig blive taget hånd om, fordi dækningen altid vil være der. Faktiske restriktioner og bestemmelser vil variere fra selskab, men de fleste permanente livsforsikringer vil betale den fulde dækning beløb til din handicappet barn, deres værge, eller en fond, du har sat op for dem - uanset om du dør ved 30 eller 90.

Mortgage Livsforsikring kan dække Årsager til død, som Livsforsikring Will Not

Der er mange årsager til død, som måske ikke skal betales i henhold til de fleste sigt eller permanente livsforsikringer, for eksempel selvmord er en stor en, der normalt ikke er dækket, uanset hvor længe den forsikrede har gjort månedlige præmier. På den anden side, mange pant livsforsikringer dækker næsten alle dødsårsager. Der er endda nogle pant livsforsikring politikker, som vil dække selvmord, hvis politik har været i kraft i mindst to år. Faktiske restriktioner og bestemmelser vil variere fra selskab, men de fleste pant livsforsikring udbydere vil omfatte mange dødsårsager, som andre livsforsikringer vil ikke.

Mortgage livsforsikring for dem, der ikke kan få andre Livsforsikring

For dem, der ikke kan få andre livsforsikring - på grund af helbred, alder, eller en farlig besættelse - kan pant livsforsikring være en måde at beskytte din familie, når du ved, at de kan få brug for det. I modsætning til en traditionel livsforsikring, pant livsforsikring normalt kræver ingen medicinsk eksamen, og vil forsikre dem, der har en kendt helbredstilstand, er ældre (op til 65 år), eller har en farlig besættelse. Eventuelle bestemmelser vil variere fra selskab, men for det meste, pant forsikringsselskaber er villige til at tilbyde dækning til højrisiko-individer.

Mortgage livsforsikring for Ældre Låntagere

For ældre personer, kan finde en livsforsikring være svært. Mange virksomheder kan føle, at give dig forsikring i denne alder er et gamble. Heldigvis, hvis du er en ældre person, der stadig har et stort pant på grund, kan du stadig kvalificere sig til pant livsforsikring. Mortgage livsforsikring kan være en måde at få dit hjem betalt så din ægtefælle kan give det til børn eller børnebørn, når du er begge gået. Mange pant livsforsikringer vil stadig lade personer under 65 år at tegne en ny politik. Faktiske restriktioner og bestemmelser vil variere fra selskab, men med de fleste realkreditlån livsforsikringer, vil modtagerne af ældre låntagere modtage det fulde beløb af dækning, som blev aftalt at bestemme præmiebetalinger.

Mortgage livsforsikring til din større hjem

Hvis du har et realkreditlån på et hjem $ 500,000 eller mere, kan pant livsforsikring være en væsentlig for din familie. Nogen, der netop har mistet deres ægtefælle og bliver konfronteret med en stort tab husstandsindkomst vil sandsynligvis have en meget hård tid at gøre de store afdrag på realkreditlån, som kan komme med en $ 500000 plus pant. Selvfølgelig kan pant livsforsikring hjælpe ethvert hjem ejer, men den større dine betalinger, jo sværere bliver det for din ægtefælle at råd til på hans eller hendes egen.

Hvordan Mortgage livsforsikringspræmier bestemmes

Selv om alle realkreditlån livsforsikringer vil kræve forskellige oplysninger, der er tre spørgsmål, som de fleste virksomheder vil Spørg ved en politik:

- Mængden af ​​boliglånet
- Låntagers alder
- Brug Tobak

Disse tre spørgsmål vil blive brugt til at afgøre, om du kan modtage et realkreditlån livsforsikring, og i givet fald hvor meget din månedlige præmier vil blive.

Mortgage livsforsikring for Dual Income Husholdninger

Hvis du bor i en dobbelt indkomst husstand, er sandsynligt, at du både har lyst til at have forsikringsdækning chancer. Mange pant livsforsikringer, der hjælper din familie betale deres realkreditlån, hvis noget skulle ske for dig, tillade ægtefæller at få en anden politik med samme beløb på halv den månedlige præmie. Så hvis du og din ægtefælle ønsker en $ 100.000 politik hver der normalt koster $ 20 per måned per person, kan du modtage både politikker for $ 30 per måned.