Listen over farlige Hunderacer

Listen over farlige Hunderacer
Hunde er ikke farlige, når den hæves korrekt.

Enhver liste over farlige hunderacer bør kun overvejes en udtalelse. Der er mange variabler, der bestemmer, om en hund er farlig, og avle alene er ikke en god indikator.

Hvad skaber en hund Dangerous

Den farligste hund af alle er enhver hund, der er blevet overladt til sig selv og utrænede. En hund, der ikke er uddannet til at adlyde sin ejer / handleren er en hund, der er farlig, uanset hvilken race det er eller hvad størrelse det er.

Her er nogle måder at sikre, at din hund ikke er farlig:

  • Det er vigtigt at, uanset hvilken hunderace, du vælger, du tager dig tid til at træne det, eller har det uddannet til dig.
  • Vælg en race i henhold til din livsstil. Hvis du har børn og ejendom, kan en hyrde typen hund virker bedre end en lille, nervøs hund.
  • Brug god dømmekraft. Lad ikke din hund til at være i situationer, hvor det vil blive drillet. De fleste hunde vil forsvare sig selv.
  • Tag dig tid til at socialisere din hund. Tag det til gåture, hvor det vil være omkring mennesker og andre hunde. Lad ikke det lænket i baghaven uden opmærksomhed.
  • Vær helt klar over baggrunden din hund kommer fra, og dens historie.

En liste over farlige Hunderacer Ifølge United States Department of Health

USA Department of Health indsamlede data fra Humane Society og andre kilder om hundebid, dødsfald og angreb fra 1979 gennem 1998. Selv om enhver hund kan være farlig, blev følgende hunde oftest involveret i rapporterede angreb. Listen er i alfabetisk orden og ikke i den rækkefølge, de farligste.

Alaskan Malamute

Den Alaskan Malamute blev avlet til at være team-orienteret. Dens opgave var at trække folk og deres ejendele over lange strækninger af is og sne. Denne race er ikke stor for bevogtning mennesker eller ejendom på grund af dens tendens til at stole på folk. Det er imidlertid en meget selvstændig race og vil ikke adlyde den ubetingede indsendelse af nogle racer.

Chow

Chows er meget loyale og beskyttende overfor deres familie, men de er ikke gode med fremmede. De vil betragte fremmede med mistro, før de har haft tid til at tage stilling til dem. Denne mistillid til folk, de ikke kender, kan være et problem, hvis hunden ikke er ordentligt uddannet.

Doberman Pinscher

Doberman Pinscher blev brugt som militær og vagthunde. På grund af dette, blev de opdrættes med henblik på karakteristisk for aggression. Denne situation har ændret sig i de seneste årtier, og ansvarlige opdrættere yngler for de positive egenskaber ved intelligens og leg.

Schæferhund

Den tyske Shepherd har længe været anvendt som en beskyttende hund samt i militære og politimæssige situationer. Disse hunde blev oprindeligt avlet til at beskytte besætninger af får og geder. En tysk Shepherd er også beskyttende overfor sin familie.

Great Dane

Store danskere er blide giganter, men deres blotte størrelse gør dem klodset, og de kan skade et lille barn uden betydning. Igen nøglen her er lydighedstræning. Store danskere kan være forsigtig, når møde nye mennesker. Deres størrelse gør dem skræmmende hvilket betyder, at de er fremragende vagthunde.

Husky

Ligesom Alaskan Malamute blev Husky avlet til arbejde. Dette er et venligt race, men ligesom alle de Alaska arbejder racer, skal være optaget til at holde sig ude af problemer. Disse hunde er voldsomt uafhængig, og dette kan forårsage problemer med ejere, der ikke er i stand til at opretholde overensstemmelse adfærdsmæssige forventning med dem.

Pit Bull

Pitbulls, selv om de teknisk ikke en anerkendt race, er en af ​​de mest frygtede hunde af alle. I virkeligheden et godt forædlet Pitbull er venlige og søde natured.

Disse hunde er meget stærk og energisk, så de har brug for en masse motion. På grund af deres intelligens og aktivitetsniveau, den Pitbull brug for en stærk handling, og ligesom enhver hund, skal gå gennem lydighedstræning.

Rottweilere

Rottweilere er en kraftfuld race, der blev udviklet til hyrdning og senere brugt til at beskytte. De har en blid natur og er meget godt med børn. Da Rottweilere er så stærke, skal de være velopdragen, fordi de nemt kan skade en person uden mening at gøre det.

De racer involveret i angreb Oftest

Af hunden angreb på mennesker er rapporteret i undersøgelsen, der er involveret en fuld 60 procent to racer alene. Disse racer er Rottweilere og Pitbulls. Snarere end at antage, at disse to racer er mest tilbøjelige til at angribe, dog skal man se på, hvordan disse racer håndteres.

Begge disse racer vil sandsynligvis blive ejet i beskyttende formål eller kæmpende formål. Mens hundekampe er ulovlige, de stadig er meget udbredt i mange dele af landet. Dårlig uddannelse, misbrug, vanrøgt og opmuntring til at være aggressiv, kan forårsage nogen race at blive farlig.Når man overvejer en liste over farlige hunderacer, tage alle ting om racen i betragtning. Der er mange Pitbulls, der er vidunderlige med børn og mange chihuahuas, der er syg manierede og bid. Enhver hund skal hæves godt til at opføre sig godt.