Liste over Very First graviditet symptomer

Liste over Very First graviditet symptomer


Allerede inden en forpasset periode, kan de allerførste tegn på graviditet vises. Husk, at de tidlige graviditet symptomer er ikke eksklusivt til graviditet. Det er altid bedst at rådføre sig med en læge for at bekræfte din tilstand, hvis du føler, at du kan være gravid, selvom du har modtaget en negativ på dit hjem graviditetstest.

Hvad er de tidligste tegn på graviditet?

Der er flere fysiske og psykiske / emotionelle symptomer, der er de tidligste symptomer på graviditet. Den mest åbenlyse tegn er en forpasset periode. Men hvis du leder efter de første tegn på graviditet, fordi du har forsøgt at blive gravide, kan du opleve symptomer mellem syv og 14 dage efter undfangelsen.

Jolle, hævede bryster og / eller ømme brystvorter

Dette er ofte det første symptom til at dukke op, så tidligt som blot to uger efter undfangelsen Du vil måske bemærke stikkende eller kløende brystvorter, eller dine bryster kan være store og ømme på en måde svarende til før menstruationen. Den bedste måde at lindre ømhed er at bære en solid, støttende bh.

Mørkfarvning af Areolas

Dette er en anden meget tidligt tegn på graviditet, der kan ske så tidligt som en uge efter undfangelsen. Du kan også opleve, at overfladen ser bumpier så godt. Denne mørkfarvning opstår på grund af hormonelle forandringer.

Mistede Periode

Dette er ofte det første tegn gravide får, men i nogle tilfælde andre symptomer viser sig først. Selvom en forpasset periode ikke altid betyder, at du er gravid, er det en af de mest afgørende tegn. Det er vigtigt at se en læge, hvis du går glip af din menstruation, og har mistanke om du er gravid, så du kan begynde at modtage prænatal pleje for at beskytte sundheden for din baby.

Træthed

Træthed opstår på grund af øgede niveauer af progesteron. At lindre træthed, få masser af hvile, spise sunde fødevarer, og deltage i moderat fysisk aktivitet.

Mathed eller svimmelhed

I begyndelsen af ​​graviditeten, lavt blodsukker er den mest sandsynlige synder for svimmelhed. Spis hver par timer, og koncentrere sig om sunde fødevarer som komplekse kulhydrater, frugt, grøntsager og magert protein.

Kvalme og opkastning

Morgenkvalme kan vise op så tidligt som to uger efter undfangelsen. Spis noget stivelsesholdige første ting om morgenen og holde sig til let at fordøje fødevarer, når du oplever dette symptom. Drik vand hyppigt for at forblive hydreret. Folinsyre-mangel kan også udløse kvalme under graviditeten, så sørg for at du får nok af dette vigtige næringsstof.

Hyppig vandladning

Allerede inden en forpasset periode, og helt sikkert før barnet er stor nok til at lægge pres på blæren, kan hCG forårsage dette symptom. Der er ikke meget du kan gøre for at lindre hyppig vandladning. Besøg badeværelset ofte at fjerne nødsituationer.

Spotting

Også kendt som implantation blødning, pletblødning kan forekomme, når det befrugtede æg tillægger livmoderslimhinden. Dette sker omkring ti til 14 dage efter undfangelsen. Bær en trusseindlæg for at beskytte dit tøj fra spotting. Hvis du oplever blødning, som vedrører dig, kraftig blødning eller blødning i forbindelse med alvorlige kramper, søge lægehjælp.

Forstoppelse

Højere progesteron niveauet, det samme som forårsager graviditetsbetinget træthed, også bidrager til forstoppelse. Drik masser af vand og spise fiber-fyldt frugt, grøntsager og fuldkorn. Hvis du har brug for noget lidt mere kraftfuld at lette forstoppelse, drikke et glas sveske juice.

Halsbrand

Langsommere fordøjelse, takket være hormoner, kan forårsage halsbrand tidligt i graviditeten. Hormoner også slappe ventilen, der holder mave syrer i stomach.To forhindre halsbrand, undgå kulsyreholdige drikkevarer, sure fødevarer og store måltider. I stedet spiser små måltider, og drikke omkring 30 minutter før eller 60 minutter efter måltider snarere end med dem.

Forhøjet Basal kropstemperatur

Hvis du kortlægge din temperatur ved at kontrollere det mundtligt hver morgen, kan du opleve, at din temperatur går lidt ved ægløsning op, så forbliver sådan i op til to uger efter din menstruation skulle starte. Det falder normalt ned igen, når du får din menstruation.

Kramper

I den tidlige graviditet, er der mange faktorer, der udløser uteruskontraktioner, der vil føles som kramper. Generelt kramper signalerer en voksende livmoder, men det kan også fortælle dig der er noget galt, hvis de er usædvanlig hård eller ledsaget af udledning eller blødning. Hvis du er bekymret, så tal med din læge. For at minimere kramper, anvende en varm (ikke varmt) varmepude til området eller forsigtigt massere det. Gå eller blid stretching kan også hjælpe med at minimere kramper.

Intuition

Nogle gange har du bare vide, før graviditetstesten kan be- eller afkræfte graviditet. Kald det kvinders intuition eller bare ikke føle sig som dig selv, nogle gange kvinder bare "ved" de er gravide.

Mad cravings og / eller Aversioner

Hormonelle ændringer påvirker din lugtesans, når du er gravid, hvilket giver dig en følelse af "super lugt." Denne øget følelse kan føre til mad cravings og aversioner. Hvis du finder dig selv kræver visse fødevarer, forkæle dig selv med mådehold og fortsætte med at spise en sund kost. Cravings for non-food artikler kaldes pica, og kan signalere mangel på næringsstoffer. Hvis du oplever pica, så tal med din læge.

Humørsvingninger

Tidligt i graviditeten, kan du finde dig selv græder mere eller blive vred lettere. Dette er relateret til hormonelle svingninger, eller det kan opstå fra ikke føler sig godt. Tag masser af tid til at hvile, og hvis du føler dig selv at blive vred eller stresset, tage et par dybe indåndinger eller meditere.

Hvad skal man gøre

Du kan købe en graviditetstest fra et apotek, men hvis du er meget tidligt i graviditeten, kan du modtage en falsk negativ. Det bedste tidspunkt at tage en graviditetstest er under dit første vandladning om morgenen, når hormon niveauer er på deres højeste. Graviditetstest er mest præcise én dag efter ubesvarede periode og derefter. Et andet alternativ er at få en blodprøve i en lægens kontor. En blodprøve kan give dig en positiv så tidligt som seks dage efter undfangelsen.

Prænatal Care

Det er bedst at begynde at fungere som hvis du er gravid, så snart du har mistanke om du kan blive.

  • Klip alkohol, narkotika og cigaretter.
  • Sænk din koffein indtag.
  • Tag en prænatal vitamin med folsyre.
  • Spis en sund kost fuld af frugt og grøntsager.
  • Spis små måltider i løbet af dagen.
  • Søge prænatal pleje så hurtigt som muligt for at sikre dig og din baby forblive ved godt helbred i hele drægtighedsperioden.

Indtil du er sikker

Hvis du tror du kan være gravid, og du oplever nogle af de symptomer, kan du altid lave en aftale med din læge til test. Det er bedst at vente mindst ti til 12 dage efter du tror du tænkt, før du tager en graviditetstest på alle, især en derhjemme test. En blodprøve kan give dig nøjagtige resultater så tidligt som seks til otte dage efter ægløsning, men disse er ikke altid præcise dette tidligt i en potentiel graviditet. Vær tålmodig for de mest nøjagtige resultater, spiser godt, og afholde sig fra aktiviteter og stoffer, der kan være skadelige for dit barn, hvis du tror, ​​du er gravid.