Liste over måder for forældre at hjælpe deres børn i skole

Liste over måder for forældre at hjælpe deres børn i skole

Listen over måder for forældre at hjælpe deres børn i skolen kan afvige noget fra den ene familie til den anden, men det væsentlige er typisk de samme, uanset dit barns alder.

Måder for forældre at hjælpe deres børn i skole

Hvorfor er det vigtigt at oprette en liste over måder for forældre at hjælpe deres børn i skolen? Svaret ligger i de resultater, der kan komme fra en forælder aktive deltagelse i deres barns uddannelse. At være en forælder indebærer at tage en interesse i alt, hvad der involverer dit barn, især sin uddannelse. Rollen dit spil kan påvirke direkte dit barns succes, men hvad kan du gøre? Følgende er en liste over måder for forældre at hjælpe deres børn i skolen.

Få at vide dit barns skole

Opret en fil -I begyndelsen af hvert skoleår, skal du oprette en fil med alle de oplysninger, du modtager fra skolens kontor, hver lærer osv Så snart du modtager denne information, gå over det, underskriver alle de papirer, du har brug for at underskrive, og drøfte eventuelle regler og forskrifter, som du og dit barn skal være opmærksom.

Mød dit barns lærer -Again, gør dette så hurtigt som muligt. De fleste skoler holder åbent hus i begyndelsen af ​​skoleåret. Men husk på, at dette ikke er tid til at have en forælder / lærer konference, da der vil være mange andre forældre, der ønsker at møde læreren så godt. Din introduktion skal være kort, men tilbyder at give din email-adresse til læreren for øjeblikkelig kommunikation adgang. Spørg efter hendes skole email så godt, hvis hun ikke automatisk frivilligt oplysningerne.

Præsenter dig selv til fakulteter og personale -Mens dit barns lærer vil helt sikkert spille en central rolle i hendes akademisk succes, er det vigtigt, at du kommer til at kende andre i skolen, såsom bibliotekar, skole sygeplejerske, sekretær, og selvfølgelig administratorerne .

Frivillige din tid

Hvis det er muligt, er det vigtigt, at dit barn se dig på hans skole på regelmæssig basis. Du kan melde sig frivilligt til at hjælpe i skolen, selv om du arbejder fuld tid job:

  • Tilmeld dig for at bringe godbidder til klasseværelset parter.
  • Frivillige til at være et værelse mor / far.
  • Enige om at hjælpe chaperone ekskursioner.
  • Arbejde med andre forældre og videnskabelige medarbejdere på skoleprojekter, såsom en bogmesse, Halloween karneval mv
  • Tilmeld dig til at hjælpe med klasseværelset projekter, som at skære ud materialer, picking up fremkaldte film, indkøb ekstra forsyninger, etc.
  • Deltag skolens forældre / lærer organisation, og deltage så mange møder som muligt.

Bo involveret hjemme

Dit barns dag slutter ikke, når den sidste klokke har ringet for dagen. Din rolle i dit barns uddannelse faktisk begynder for alvor på dette tidspunkt. Den enkleste ting, du gør hver dag, kan gøre en stor forskel i din søn eller datters akademisk succes.

Hold dig opdateret -Check hans rygsæk og / eller hjemmearbejde mappe for at se, hvad lektier der skal gøres.

Fremme uafhængighed -Allow ham at prøve lektier på egen hånd, men være til rådighed for at hjælpe, hvis han virkelig kæmper.

Kommuniker -Hold kommunikationslinjerne åbne med sin lærer, især hvis du fornemmer dit barn er at have et problem i klasseværelset. Kommunikation er lige så vigtigt, når det gælder for dit barn. Tal med hende om, hvad hun lærer, og opmuntre hende til at dele eventuelle vanskeligheder eller problemer, hun måtte have.

Opret en rutine -Opret en rutine efter-skole eller efter-arbejde, så dit barn ved præcis, hvad der forventes af ham, når du kommer hjem. Dette kan betyde en snack, så lektier, derefter nogle tv eller computer tid før seng.

Re-underviser enkle lektioner -Se efter måder at understrege, hvad dit barn har lært i løbet af dagen. Dette kan være så simpelt som at have hende læse ordene på et skilt eller tilskynde hende til at sammenfatte en historie, du har læst sammen.

Læse, læse, læse -Reading er en af de mest vitale skridt du kan tage for at opmuntre dit barns akademiske karriere. Læs sammen, læse foran dit barn til at statuere et eksempel, og købe masser af læsning materiale, som han gerne vil læse på egen hånd. Derefter taler om de ting, du læser.Vær ikke bange for at søge hjælp udefra, hvis dit barn ser ud til at være kæmper. Hjælp kan være i form af en tutor, uddannelse, en-til-en forælder / lærer konference, og mere. Husk, at du er dit barns uddannelsesmæssige advokat. Med din hjælp kan han lykkes akademisk.