Lise Watier Sea Belle Collection

Din sommer stemninger igen vil blive forynget ved havet Belle makeup kollektion fra Lise Watier. Følelsen af sommeren Winds kærtegne dit hår, bølger flyder sorgløs og vildt over overfladerne og renheden af vand helt kommer til live med dette ideal makeup kollektion.

Lise Watier Sea Belle Collection

Lise Watier har mindet os om de store tropiske resorts og strande med de spændende sommer nuancer, der er kommet sammen i denne makeup kollektion. Sådanne farver som marineblå, turkis, og hav skum hvid minde dig alt om de glatte og friske sommer nuancer. Et hav af sommer farver forbedret med deluxe teksturer og forskellige finish, Sea Belle fås i hus med hav temaer og nuancer. Sommerens pragt er i live ved en solbeskinnede teint, azurblå udseende, og højglans læber - den perfekte ferie udseende for en dag ud til Riviera denne sommer.

Lise Watier Sea Belle samling omfatter:

Gloss Twilight

En fantastisk lip gloss for lumre sommeraftener præsenteres i to smukke nuancer af Perle og CORAIL. Huset indeholder et indbygget spejl og lys-up applikator vil du helt sikkert gerne!

Lise Watier Sea Belle Collection

Rouge Sublime

Den Rouge Sublime Rouge Star er en rødglødende læbestift med en glat tekstur til at hjælpe dig læber ser blød, fugtig og saftig. Dette er en reel varm valg til sommer.

Lise Watier Sea Belle Collection

Neglelak

De negle emalje præsenteres i to attraktive nuancer af Perle Blanche Pearly farvetone og Rouge Star Classic red. Begge disse nuancer i kontrast til hinanden, men vil tilbyde en stor look denne sommer.

Havana Shimmer

Med en sagte mousserende glans, Havana Shimmer giver en solbeskinnede fundament, der gør det din sommerens perfekte ven. Mikroprikker af glød boogie ligesom glares af solen i ansigtet, hals, spaltning og bare ben. Dette vil gøre din hud gnistre smukt.

Lise Watier Sea Belle Collection

Complexion Enhancer i Bronze

Det blander vidunderligt ind i huden, og holder den blød, mat, med en delikat glød.

Havana Bronzing Powder i Light

Fashioned at kombinere en naturlig gylden glød til selv de mest retfærdige skind.

Eye Glitter Liner

Cybermint liner glitre præsenteres i aqua, grønne og mynte nuancer.

Lise Watier Sea Belle Collection

Metal Liner

Hvis du vil have et dramatisk look, kan du bruge Deep Ocean Blue skygge trukket ud fra havets dyb.

Eye Shine Blue Lagoon

Der er nye tilføjelse til Eye Shine samling - Eye Shine Blue Lagoon, der trækker sin lidenskab fra de fanatiske farver i et tropisk lagune.

Sea Belle Quartet

Beach er præsenteret i følgende nuancer:

  • gylden;
  • mat fersken;
  • sølvfarvede grøn;
  • solrige brun.

Lise Watier Sea Belle Collection

Lagoon er tilgængelig i følgende nuancer:

  • en pearly akvamarin;
  • satinagtig havets skum hvid;
  • en violet farvet flåde;
  • en metallisk turkis.

Lise Watier Sea Belle Collection