Lip Flask for kvinder

Ønsket om at nyde en drink lidt stærkere end kaffe - spiritus eller whisky, for eksempel - nogle gange vises i hovedet på selv de mest reserverede og streng dame. Det er bare, at den almindelige kolbe ser ud af sted og kedeligt i hænderne på en stilfuld kvinde. Den oprindelige vej ud blev foreslået af designerne af sennep mærke, der positionerer sig selv som udviklere af nye og usædvanlige gaver. Designet til fashionable damer, kolben modtager billedet af ... en lys rør af læbestift i deres hænder.

Lip Flask for kvinder

Den oprindelige Lip Flask for kvinder er naturligvis meget større end en standard rør af læbestift. Det er muligt at fylde det med omkring 150 ml drik, som er helt nok til at "våd din hals", og endda dele det med en ven. Samtidig kan den usædvanlige kolbe nemt placeres i en miniature dames håndtaske - sammen med telefonen, læbestift, spejl, og andre småting.

Lip Flask for kvinder

Lip Flask for damer sker i form af en blank plastik "rør" af lyse røde eller sorte farver og er ganske passende gave, som er blevet præsenteret af sennep. Det koster $ 20.