Lingerie Party Games

Lingerie Party Games


Lingeri partyspil er en fantastisk tilføjelse til enhver lingeri indsamling. Ikke alene skal de bryde isen blandt gæsterne, men de tillader en sjov, venlig stemning gennemsyrer det atmosfære!

Den populære Lingerie Party

Lingeri parter bliver stadig mere populære. Faktureret som en stor social begivenhed, hvor damer, og nogle gange mænd, band sammen til lidt piget sjov, disse parter er dukker op over hele USA Uanset om du deltager i atmosfæren, den egentlige lingeri, eller bare gerne tilbringe en social time eller to med venner, disse parter viser ingen tegn på opbremsning!

Sjov Lingerie Party Games

Lad os nu tage et kig på nogle sjove lingeri partyspil, der vil få dig og dine kohorter griner uger!

Frigive Lingeri

Her vil du ønsker at samle lingeri, der er et par størrelser større end gennemsnittet. Øremærke et stykke lingeri til hver gæst (dette sikrer, at ingen kommer udeladt), og sørg for, at hvert stykke kan bæres over tøj.

Natten før partiet, placere hvert element i en Ziploc pose, fylder halvdelen af ​​posen med vand og derefter stak dem i en fryser, så lingeri er frosset inde i en lag af vand. Den næste aften, eller nat af dit lingeri partyspil, fjerne poser fra fryseren i mindst fem minutter før feste begynder.

Dernæst opdele gæst i hold af to. Hvert hold får en pose. Når uret starter, holdene nødt til at åbne poserne og en eller anden måde få lingeri ud! Den virkelig sjove del er, at de kan gøre dette alligevel de vil. Bryde isen, kører lingeri under varmt vand, og låne din hårtørrer er alle helt acceptable måder at vinde. Tricket er, at de skal fuldføre opgaven inden for den tildelte tid for at vinde præmien!

Billetten Spil

Billetten Game er en fantastisk måde at øge dit salg og forklare lidt om din virksomhed og samtidig have tonsvis af sjov. Mens du holder en stor rulle af tombola billetter, står foran værelset. Gæsterne er nu tilladt at spørge dig noget, de ønsker, det være sig om dig, dit job, eller din virksomhed. Hver gang en gæst stiller et spørgsmål, de tjener en tombola billet.

For en ekstra element af spænding, fortæller gæsterne, at du venter på to konkrete spørgsmål; "Hvor mange penge får jeg?" og "Hvordan bliver man en sælger?" Efter afslutningen af ​​den spørgerunde, tegne tombola, og belønne gæster med tre til fire præmier.

Blind Fold Mayhem

Denne ene er et ton af sjov! Har hver gæst tage bind for øjnene (der skulle have alle fnisende!); en, der er umuligt at se igennem. Bring gæster gennem en række kommandoer, indtil du til sidst er at fortælle dem at tage ud visse beklædningsgenstande.

Husk på, at formålet med spillet er, at de kan tage ud blindfold når som helst. Så siger ting som:

  • "Tag noget, der begrænser dig"
  • "Tag noget, du ikke har brug for"
  • "Tag noget du hader"
  • "Tag noget du ville ikke bære en formel funktion"

Når den første person tager fra deres bind for øjnene, fortælle dem til at holde stille. Lad resten af ​​gæsterne fortsætte med at tage ud forskellige beklædningsgenstande. Tildele en pris til den første person, der indså, at de kunne tage væk fra blindfold, og giver en sympati præmie den sidste person til at fange den.

Afslut Night

Du kan afslutte aftenen med et spil kaldet hele verden. Pass ud trykte lister over ting, som nogle af spillerne kan have gjort i fortiden, som "jeg har gået bungee jumping", eller "Jeg har haft sex i offentligheden", etc.

Indstil en timer til fem eller ti minutter og fortælle spillerne at finde andre spillere, der har gjort en eller flere af de retsakter på deres liste (de vil derefter placere deres navn ved siden af loven). Kun én person kan tilmelde på en handling for "hver" ark papir.

Når tid er op, spillerne tælle, hvor mange "autografer" de har. Spilleren med flest underskrifter vinder en præmie. Den bedste del af dette spil er, at ved den tid nattens end, alle gæster vil føle som om de har kendt hinanden i årevis!