Lingeri: Plus Size Lingeri Tips

Tre skridt til at indføre Lingerie din garderobe

Køber store størrelse lingeri kan virke som en skræmmende opgave. Tag dig tid til at udforske de stilarter, der er tilgængelige for dig. Hvilket gør du føler den mest sexede af alle? Når du har besluttet, se en professionel forhandler / montør at finde den rigtige størrelse til dig. Det sidste trin er at shoppe! At finde den perfekte stykker af lingeri til din garderobe er en utrolig tilfredsstillende oplevelse - i mere end én!

Hvor Sexy er Sexy?

Har du nogen idé om, hvordan sexet plus size lingeri kan være? Få dette: Der er håndfulde af sorter af bodystockings alene, der silhuet din krop. Strømpebånd og strømper kommer i alle mulige farver og stilarter, afhængigt af hvad slår du er fancy. Den raciest af chemiser og bamser til at pryde din fantastiske krop ... og helt sikkert vække interesse din udkårne!

Give Lingeri som en gave

Har du har en særlig lejlighed kommer op? Søger du at købe nogle lingeri til plus size kvinder? Her er hvad du ikke skal gøre: Spørg ikke hendes størrelse! Det er en død giveaway! Hvad du skal gøre, er at tjekke ud af noget i hendes garderobe, der ligner - nat kjoler eller trusser, etc. - og bruge det som en guide. Vælg elementer, der afspejler hendes personlighed. Husk denne gave er for hendes første, og du sekund!

Går ud i byen?

Der er måske ingen bedre lejlighed for sexet plus size tøj end en aften med din partner eller med venner. Hvis du er en buet væsen, hvorfor ikke vise det frem? Mennesker er visuelle væsner - en mand i særdeleshed - og se godt er en perfekt måde at tiltrække nogen speciel ... hvis det er det du er ude efter. Selvfølgelig bare have det godt i, hvad du er iført, er en topprioritet så godt!

En størrelse passer til de fleste

En sætning, der kan komme op som du shoppe for plus size antyder er "one size fits fleste." Dette vil typisk henvise til refererer til Plus- eller Queen-size strømper og / eller lingeri. Konkret "one size fits fleste" vil generelt fit kvinder fra 5 '- 5 "(. Eller 220 £) 11" tall (og op) til størrelse 3X.

Hvad er egentlig "Full figur"?

Måske har du set reklamer for fuld figur lingeri. Hvad der præcist gør en figur "fuld"? Beyond sund fornuft forklaringer, fuld figur betyder normalt en størrelse 14 kjole eller højere. Med hensyn til bh'er og korsetter, fuld-cifrede kvinder har typisk en 38 eller større buste størrelse.

Plus Size Lingerie Brancheaftalen tager

Stor størrelse lingeri er egentlig ikke en ny industri, men det er en, der vinder popularitet ved minut. Da kvinder stå op til urealistiske forventninger til, hvad en smuk krop skal se ud, lingeri producenter reagerer på opfordringen, der producerer flere sorter og stilarter. Nyheder er endelig på vej på tværs hen over dressing sexet for ens partner eller selv for sig selv er en ret fortjente af kvinder, uanset hvad deres størrelse sag!

Feeling Sexy?

Næsten enhver kvinde på planeten kan lide at føle sig sexet. Det er en del af livet. Og en kvindes størrelse har intet at gøre med hendes sexappeal. Det er derfor, plus størrelse dameundertøj er flyvende af hylderne i lingeri butikker over hele verden. Endelig kan en kvinde fejre hendes kvindelighed med intim tøj, knus hende hver kurve.

Plus Size Lingerie findes!

Hvis du er en vellystig kvinde, der er træt af at klemme ind i små dimensioner lingeri, plus størrelse lingeri er nemmere at finde end du måske forestiller dig. Specielt designet med dine kurver i tankerne, er fuld-figur lingeri nu gjort i mange varianter - bamser, korsetter, bodystockings, og så meget mere! Der er en hel verden af ​​sexet påklædning venter på dig, så hvad venter du på?

Dressing Yourself

Når du køber sexet plus størrelse tøj, huske på, at tøjet er beregnet til din krop, ikke bøjlen eller modellen, hvem der bærer det.

Forhåbentlig ved du hvad dine bedste træk er, og bør vælge tøj til at fremhæve dem. Eksempelvis empire talje er store for kvinder med en større buste, mens en mere monteret udseende vil se bedre ud på en person, der er en smule mere tyk-taljeret.

Du kan også vælge tøj, der vil nedtone funktioner, du ikke er så glad for. Vigtigst er det, skal du vælge tøj med din ånd i tankerne. Hvis du gør, hver gang du bære din nye tråde, vil du udstråle selvtillid - og det er altid sexet.

Sexy Plus Size Beklædning

Glem alt om sveder og krop-gemmesteder kutter. Der er mange nye linjer af sexet plus size tøj til rådighed for kvinder i størrelse. Fejr din krop ved at klæde det med den respekt, den fortjener. Og hvem siger, at du ikke kan slå et par hoveder i processen? Der er så mange typer - mini-nederdele til frilly feminine bluser - designet til at vise hver tomme af din fantastiske self.

Sådan Vælg Plus Size Lingeri

En af de første ting at overveje, før splurging på plus size lingeri er, hvad stilarter eller stilarter passer dig bedst. Lav en liste over dine foretrukne fysiske aktiver. Har du blød, smidig hud? En fantastisk derriere? Smukke bryster? Uanset hvad du kommer op med, har et kig på stilarter lingeri, der viser off dit allerbedste. Du vil se godt ud og føle sig endnu bedre!