Lingeri: Lingeri Shopping Tips

Køb fuld-cifret Lingeri

Når shopping for plus-size lingeri, så prøv at finde artikler, der fladere din form og er behagelige at have på. Mørke farver kan slankende og det er bedre at bære lingeri, der viser dine kurver i stedet for at skjule dem væk. Fuld tal kan være meget attraktivt, det er bare vigtigt at fremhæve dine kurver og form i stedet dækker alt op.

Lingeri Shopping tips til mænd

Se det i øjnene; der er ikke noget mere pirrende og frustrerende end lingeri shopping til din kvinde. Her er et par af de vigtigste pejlemærker. Husk lingeri er for hende, ikke dig. Det vil sige, hun har at bære det, så holde hendes velbefindende i tankerne. Vælg stykker, der siger "jeg elsker dig" ikke "Lad os få det på." En kvinde kan lide at føle tilbedt og ønsket.

Baby dig selv med en Babydoll

En virkelig rart intime beklædningsgenstand du sandsynligvis at finde i en plus size lingeri butik er baby dukke. Dette er en ærmeløs, løstsiddende top med lutter materiale fastgjort med længder varierende fra lige under brysterne til derriere. Fordi baby doll er løstsiddende, kan det ikke nemt bæres under tøjet og er virkelig forbeholdt soveværelse slid. Fordi baby doll er løstsiddende, det gør en ideel stykke plus size lingeri.

Hvor kan man købe Lingeri

Selv om det er ideelt at kunne handle for lingeri i en mursten og mørtel lingeri butik, hvor du kan prøve på emner, er det ikke altid muligt. Heldigvis internettet tilbyder lingeri shopping online. Vær sikker på at du kender dine størrelser. Læs også grundigt over, hvad materiale tøjet er lavet af for at undgå senere skuffelse. Der er ikke noget værre end at få læder når du ønskede blonder (eller omvendt!).

Online Shopping til Trikotage

Hvis du føler dig lidt flov over at gå ind i en sexet lingeri butik for at købe erotisk lingeri, så prøv at handle online. Dette giver en diskret løsning for alle shoppere. Også det giver dig chancen for at virkelig se gennem hele vores produktsortiment inden du foretager et køb - alt i privatlivets fred for dit eget hjem! Mange online butikker tilbyder også diskret, ikke-descript emballage samt.

Køb Lingeri Sammen!

Erotisk lingeri kan være sjovt for begge parter. Kvinde tider føler sig lidt flov at sætte det på, men når de indser deres partner er virkelig nyder det, forlegenhed mindskes. Risque lingeri har altid haft en lille tabu, men dette faktum kun tilføjer til sjovt. Du ønsker måske at shoppe for lingeri sammen. Det handler om at vælge de stykker og forestille sig, at de bliver slidt, er næsten lige så spændende som faktisk har dem!