Lingeri: Guide til Night Kjoler og Peignoirs Tips

Åh, Disse fransk!

Den peignoir som vi kender det er virkelig et andet ord for en negligé eller slåbrok. Ordet "peignoir" faktisk kan oversættes til "beklædningsgenstand båret mens kæmning håret." Overlad det til den klassiske franske at komme med en sexet tøj, der kun har ét formål!

Sheer Desire

Sheer, sexede nat kjoler er ideelle til romantisk din kæreste. Sammenstillingen af ​​længde og gennemskinnelighed er en vidunderlig drille! På den ene side er du dækket, men din smidig hud hints nedefra. For en ekstra gys, bære en kjole med en slids i siden, der virkelig viser din fabelagtig selv.

Komfort og klasse

For ægte komfort og en unægtelig elegant look, bære en charmeuse nat kjole. Den silkeagtige stof klamrer sig til dine kurver i alle de rigtige steder, på alle de rigtige tidspunkter. Du føler fabelagtig glide ind i en af ​​disse kjoler efter et beroligende bad eller i slutningen af ​​en lang dag. Uanset om du behandler dig selv eller andre, charmeuse er et stof, fremstillet i himlen. Må ikke nægte dig selv!

Breaking Down The Night Gown

En aften kjole (også kaldet en "natkjole" eller nogle gange "Nighty") er et normalt løstsiddende stykke nattøj til kvinder. Dens længde kan variere fra hip-længde (babydoll) til gulv-længde. Nat kjoler er typisk bomuld, silke, satin, eller nylon. For ekstra sexet detaljering, kan de være dekoreret med blonder applikationer eller broderi på kopper og forneden.

Skin er I

Lang nat kjoler eller peignoirs er et glimrende valg for avancerede romantiske aftener. Ikke forpasse de forførende kortere, sexet nat kjoler, enten. Næsten hver stil du gerne i en længere kjole kan findes i en kortere version, der normalt falder til midt på låret niveau. For eksempel, en kort længde babydoll er ideel til flatterende en fuld figur.