Lim til Tæppefliser

Lim til Tæppefliser

Fra udløselig trykfølsomme klæbemiddel til tæppefliser kommer i mange former. Uanset om du er gulvtæpper dine trapper eller din kælder, sørg for at få den rigtige lim til opgaven.

Hvorfor Tæppeflise Lim kan variere

I modsætning til væg-til-væg-tæpper, der ofte ses som en permanent eller semi-permanent gulvbelægning, er tæppefliser ofte anvendes i områder, hvor en flise må forventes at blive fjernet og skiftet ud. Billige tæppefliser, der anvendes i entryways, kældre og børneværelser, hvor pletter er hyppige kan kræve et klæbemiddel, der frigiver nemt, så du kan skifte ud en snavset flise til en frisk.

For gør-det-selv boligejer, kan et trykfølsomt klæbemiddel også være en stor fordel; blot at trykke på gulvtæppet med en rulle er nok til at holde det på gulvet. Det kan spare tid og energi, især hvis store dele af tæpper bliver installeret.

Valg Lim til Tæppefliser

Når du har bestemt den type tæppefliser du skal installere, og placeringen for dem, din næste skridt er at afgøre, hvilken type lim, du har brug for. For at hjælpe med at gøre din beslutning, så spørg dig selv følgende spørgsmål.

Hvor tyk Er Tæpper?

Tykke, overdådigt tæppefliser får brug for en tungere lim til at holde dem på plads sikkert. Hvis du bruger en form for underlag eller polstring under fliserne, vil du ønsker en mere tunge lim så godt.

Vil du være Fjernelse Squares?

Hvis tæppefliserne går i et område, hvor du vil blive lejlighedsvis erstatte enkelte fliser som tiden går, skal du sørge for limen kan frigøres. Udløselige klæbemidler vil lade gå med lidt fugt eller vand, så du kan trække op en flise og erstatte det med lethed.

Er gulvet forbehold Fugt?

Mens frigivelig tæppe fliseklæber er et plus for at ændre ud fliser, kan det være et mareridt i fugtige kældre eller badeværelser. Selv en lille mængde fugt siver op gennem en betonunderlag kan ødelægge dit tæppe job, så brug en fugtspærre lim i stedet.

Er fliserne Skal du på Stairs?

Tæppefliser er en stor overdækning trapper samt gulve. Trapper får en bestemt type gående trafik og placering, som kræver en kraftig lim til at holde dem på plads.

Sådan ansøger Tæppe fliseklæber

På trods af forskellene i klæbende styrker og obligationer, er næsten alle klæbemidler anvendes til gulvet på samme måde. Altid dobbelttjekke producentens etiket for særlige anvisninger før du installerer. Følg disse tips til at hjælpe med at gøre jobbet gå lettere.

  1. Ren og fugtig moppe gulvet, hvor tæppefliserne vil blive installeret. Fjern snavs og affald, og lad gulvet tørre helt.
  2. Brug en malerrulle at anvende lim på ryggen af ​​fliserne, ikke til gulvet. Sørg for god, jævn dækning over ryggen af ​​hele flise for bedste vedhæftning.
  3. Læg fliserne klæbende side indtil limen er tørret til en klar, ikke klæbrig finish.
  4. Vend fliserne igen og placere dem på gulvet i det mønster, du ønsker.
  5. Pres på tæppefliserne med et gulv rulle til at binde fliserne til underlaget.

Andre overvejelser

Mens limen for tæppefliser kan komme i mange varianter, at tage sig tid til at sikre, at du køber den rigtige type lim til jobbet kan betyde forskellen mellem en langvarig gulvbelægning og en, der bliver en større hindring end du tror. Tag dig tid til at matche dit tæppe og dens placering til den klæbende og ved, at dine nye tæppefliser vil fortsætte med at se lige så godt som den dag de blev installeret.