Lille Dekoratør skraldespande

Lille Dekoratør skraldespande

Små dekoratør skraldespande er et fremragende valg til områder, hvor en stor affald kurv ikke vil passe på grund af plads og design overvejelser.

Lille vs Stor Waste Basket

Når du har brug en diskret trash beholder, vælge en lille affald kurv er en god løsning. Hvis du bruger en dekoreret en, kan du introducere en ekstra designelement i dit værelse. Store skraldespande ofte dominere et rum eller område af et rum. At have en lille affald kurv i alle rum giver en bekvemmelighed når du har brug for at smide et stykke papir eller en anden papirkurven. Hvis du har en kurv af affald i nærheden, vil det spare dig tid gå formular ét rum til et andet bare for at slippe af med et lille stykke af papirkurven.

Mens du har mindre plads til at placere affald i et mindre spild kurv, chancerne er du ikke vil have så meget skrald i din hule, kontor eller soveværelse. De største områder for bortskaffelse af affald i dit hjem er typisk dit køkken, vaskerum og vigtigste badeværelser.

Hvor at placere din Waste Basket

Det første du skal gøre er at afgøre, hvilke rum ville være tjent ved at tilføje en lille affald kurv. Det næste er at beslutte, hvor at placere det i dit værelse. Selv om det kan synes som en indlysende beslutning, mange gange er afgørende for placeringen af ​​dit affald kurv er ikke let, især hvis du har et stort rum. Hvis du har en stor hule, kan du finde det mere fordelagtigt at have to affald dåser end en centralt placeret en.

Gode ​​steder til mindre affald indkøbskurve:

 • I nærheden, ved siden af, eller under skrivebordet
 • Ved siden af ​​Yderdør
 • Hvis post åbnes
 • Ved siden af ​​sengen
 • Næste sofa eller lænestol
 • Arbejde station
 • Half-bad og gæstebadeværelse
 • Sunroom, bibliotek, studium og andre områder
 • I nærheden af ​​pejs

Affald kurv former, størrelser og stilarter

Ligesom de større affaldsspande, lille affald kurv kommer i forskellige former, størrelser og stilarter. Nogle af de mere populære dem har dekorative lidser og kunstneriske former.

Lille Dekoratør skraldespande

Former og størrelser

Disse former kan være i form af et andet objekt. Nogle af de populære figurer omfatter flosset, tulipan, cylindrisk, konisk, og mange andre.

Styles

Beslutning om stilen i dit affald kurv kan tilbyde dig mulighed for at tilføje en dekorativ design element. Ingen nyder tømme papirkurven, men alle kan lide at have den bekvemmelighed i et sted at kaste en candy wrapper, opbrugt blæk pen, og andet husholdningsaffald uden traipsing gennem huset til det store køkken papirkurven.

En affald kurv er en utilitaristisk objekt, men hvis du vælger en dekorativ en, kan det tjene to formål. Den første er indlysende - at camouflere det faktum, at det er en beholder af papirkurven. Det andet formål er at tilføje et dekorativt objekt til dit værelse indretning. Tilføjelse af en dekorativ skraldespand til din rummets indretning; hjælper mindske den visuelle effekt af dens sande formål, og hvad det indeholder. Det er en fantastisk måde at gentage farver og design af dit værelse interiør, især hvis du har et tema-baseret design.

Affald Basket Byggeri

Der er mange former for materialer, der anvendes i konstruktionen af ​​dekoratør kurve skabt bare for skraldespande.

Keramisk

En keramisk affald kurv kan lyse op et børneværelse eller tilføje en elegant touch til en læsning område i dit studie. Keramik kan have en blank eller mat overflade og spænder fra samlebånd stilarter at håndlavede og håndmalede små kunstværker.

Træ

Dette er et meget populært valg for huler, undersøgelser, kontorer, halve bade, og andre rum i dit hjem. Træet kurv kan være almindeligt eller udskåret med motiver, gentage din rummets designelementer. Du kan finde meget funktionelle træsorter skraldespande til meget udsmykkede dem.

Plastic

De fremskridt inden for teknologi gør det vanskeligt at se forskel på en træ korn plastaffald kan og den ægte vare, indtil du faktisk samle den op. Det samme kan siges om næsten enhver anden form for finish, der kan foretages i plast til en brøkdel af prisen. Ved at vælge et par plastik beholdere kan du derefter spendere på et mere ekstravagant dekorativt én for hulen eller dit soveværelse.

Resin

Harpiks er let og har evnen til at blive støbt og malet til at ligne næsten enhver form for overfladefinish. Det er umuligt at skelne mellem en harpiks objekt og den ægte vare, indtil du undersøger det meget nøje.

Decoupage og Tole Painting

En tid-testet design valg, kan decoupage skabe en følelse af nostalgi og tilføje en hjemlig touch til din indretning.

Lille Dekoratør skraldespande

Mosaic

Mosaik skraldespande kan variere fra den meget primitive til en designer kvalitet. Valget er op til dig, og hvad vil se bedst på dit værelse.

Trådnet, kobber og metal

Disse kommer i forskellige farver, mønstre og er fantastisk til en moderne eller rustik indretning.

Læder

En af de dyreste valg, du kan gøre, er læder. En virkelig elegant design for en undersøgelse eller kontor, de valg for læder teksturer og farver synes grænseløs.

Wicker og Vævet Straw

Wicker og vævede stråkurve er holdbare og funktionelle. Wicker er en alsidig finish, der nemt blander og blander sig med andre stilarter. Du kan vælge en hvid eller farvestrålende og dekoreret en eller vælge en mørkere finish. Mange kommer i tri-farver, hvor den kunstneriske vævning og mønstre er vist fra.

Online Small Decorator skraldespande

Nedenfor er et par online sites, der tilbyder unikke skraldespande.

Eksempler på forskellige former:

 • Børne Rooms
 • Wooden Scroll
 • For dit kontor
 • Decoupage Pudsigt
 • Stor samling

En verden af ​​muligheder

Du har en endeløs udvalg af stilarter og designs til små dekoratør papirkurve og bør ikke have problemer med at finde den perfekte en for dit værelse.