Lied Discovery Børnenes Museum i Las Vegas

Lied Discovery Børnenes Museum i Las Vegas
Lied Discovery Børnenes Museum

De Lied Børnenes 'Discovery Museum i Las Vegas er en ekstraordinær sted ", hvor børn fra økonomisk og kulturelt forskellige baggrunde deltage aktivt i leg og læring oplevelser, antænde en kærlighed til livslang læring." Med ni udstillingshaller og 26.000 kvadratmeter af aktiviteter, displays og praktiske aktiviteter, børn har mulighed for at nyde et væld af læringserfaringer. Desuden museet har en regelmæssig tidsplan for særlige aktiviteter samt midlertidige udstillinger. Som en korrekturlæser stater på Yelp. "Dette er det perfekte sted at tage dit barn. De vil elske det, og beder dig at bringe dem tilbage!"

Ni Udvalgte Udstillinger

Lied Discovery Børnenes Museum i Las Vegas

Topmødet

Med ni udstilling værelser, Lied Børnenes Discovery Museum henvender sig til børn i alle aldre. Flere regelmæssige udstillinger tillader børn at udforske områder fra hele verden, lære om naturvidenskab, og lære mere om den rolle, de spiller i samfundet, og i miljøet. Ældre børn kan nyde undervisningsaktiviteter, herunder handler, opfinde og løse problemer. Småbørn kan lære og spille i et særligt område med en gennemgang zone.

Topmødet

Topmødet er en 70 meter høj, 2.200 kvadratmeter tårn, der rejser sig 12 niveauer gennem midten af ​​bygningen og er museets centerpiece. Indenfor kan børnene nyde interaktive udstillinger om lyd, lys, elektricitet og rum. Øverst de kan spille på dias og et klatrestativ, samt nyde den vidunderlige udsigt over Las Vegas.

The Fantasy Festival

Den Fantasy Festival udstilling henvender sig til besøgende bare på udkig efter uforfalsket sjov. Her kan børnene lege inde i et liv størrelse skib og en lidt skaleret ned slot. Bolder børn kan don knight kostumer, træde på en scene og udvikle deres egne produktioner.

Eco By

Hos Eco City, kan du og dine børn lære alt om fordelene ved skånsomme levende. Langs en boulevard, der er muligheder for at lære om at tjene til livets ophold, købe dagligvarer og opbygge en grøn, øko-venlige hjem.

Lied Discovery Børnenes Museum i Las Vegas

Patenter Afventer udstilling

Patenter Afventer

Ved lab stationer som Drop Zone, Air Towers og Quake Proof, er du og dine børn inviteret til at skabe, udvikle og teste Deres opfindelser i Patents Afventer udstilling. For eksempel kan du prøve din havde på at skabe noget, der kan modstå et jordskælv eller en pludselig eksplosion af luft. Alle de materialer, du behøver, er på hver station, og medarbejdere er altid klar til at give råd og en hjælpende hånd.

Toddler Town

Toddler Town er den ene attraktion på Discovery, der henvender sig til besøgende fem år gammel og under. Her kan børnene lægge sten og kampesten i spande. De, der ikke kan gå endnu kan navigere gennem en gennemgang zone foret med interaktive aktiviteter.

Water World

Fra interagere med en model af Hoover Dam til at bruge Blæserne at skabe strømme vand, på Water World børn vil lære om magt og betydning vand som energikilde. Må ikke bekymre dig om våde børn - inden de går i, medarbejdere giver dem vandtætte kitler.

Løs det! Mystery Town

Den Løs det! Mystery Town udstilling starter med en kort video, der introducerer et problem vedrørende miljøet. Besøgende har til opgave at løse problemet ved hjælp af teknikker som beviser indsamling, sortering, afkodning og knogle identifikation, alle tilgængelige via touch screen computere. Udstillingen slutter med en diskussion i wrap up området.

Young på Art

De unge på Art udstilling omgiver besøgende med alle elementer af kunst - farve, linje, form, tekstur, rum og form. Der er fantastisk vægmalerier og kreative stationer, hvor børnene kan skabe deres eget arbejde med blandt andre kreative værktøjer, akvareller og fluorescerende smeltede farveblyanter.

Det er dit valg

På Det er dit valg udstille, er børn opfordres til at træffe valg vedrørende ernæring og fysisk aktivitet. Det vigtigste aspekt af udstilling er et spil show. Besøgende bliver udfordret til at deltage i sunde aktiviteter såsom anvende solcreme og læse en næringsdeklarationen. Udstillingen er designet til at få børn, der fokuserer på de langsigtede fordele ved at udvikle og følge vaner.

Andre udstillinger

Børnenes Museum har rejser udstillinger gennem de år. I 2013, for eksempel, de var vært for interaktive Nano Traveling Mini Exhibit, som undersøger nanoskala videnskab dens indvirkning på fremtiden. For oplysninger om aktuelle og kommende begivenheder, besøge Traveling Featured Exhibit side på museets hjemmeside.

Educational Programs

Museet byder også på omfattende uddannelsesprogrammer.

  • Classroom-baserede: Discovery on Wheels bringer museet til klasseværelset. Uddannede pædagoger vil komme til skoler og bruge interaktive aktiviteter for at lære børnene om sundhed og miljø. Programmet er designet til at klæbe den nationale og lokale læseplan.
  • Museum-baserede: Museet tilbyder ekskursioner til børnehave gennem syvende klasse studerende grupper i løbet af skoleåret. Sommerdag lejre afholdes i månederne, at skolen er ude af session.

Besøger Lied Børnenes Discovery Museum

Timer

De Lied Børnenes Discovery Museum er åbent tirsdag til fredag ​​fra 09:00 til 04:00, lørdag fra 10:00 til 05:00 og søndag fra 12:00 til 05:00 meste af året, bortset fra om sommeren. Fra 1. juni til Labor Day museet er åbent mandag til lørdag fra 10:00 til 17:00 og søndag fra 12:00 til 05:00

Adgang

Discovery Museum koster 12 dollars indgang per person, medmindre du er i en gruppe på 12 eller derover. Så post er $ 10 per person. Som en non-profit organisation, de tilbyder gratis billetter til andre lokale, ikke-profitorienterede virksomheder.

Museet har to medlemskab programmer. For $ 125 du og din familie har ubegrænset adgang til museet i et år. For $ 175 du og syv andre gæster har ubegrænset adgang i et år. Begge tilbud kommer med rabatter til fester og køb på gave butikken.

Forfriskninger

Museet inviterer dig til at medbringe din egen frokost, som du kan spise ude på Symphony Park eller i deres snack område. De eneste snacks, de sælger, er fra automater.

Kontakt

Museet ligger på 360 Promenade Place, Las Vegas, NV 89106. For flere detaljer om museet, besøge hjemmesiden, email [email protected] eller ring (702) 382-kids.