Levering af vin som en gave

Levering af vin som en gave

At få levering af vin som en gave er en vidunderlig ting for din vin-elskende venner.

At vide, hvad de vil

Levering af vin som en gave er den perfekte måde at sige alt fra "Tak" til "Happy Anniversary". Hvad er en vidunderlig følelse at få et knæk på døren og levering mand har du tilmelder noget - du åbner det op, og voila! Vin! Hvor uventet og så tror du, hvor vidunderligt personen er der sendte den til dig, mens du kigge efter en proptrækker.

Der er et par ting at overveje, inden valget til levering af vin som en give. Først før du selv overveje at købe vin som en gave, skal du vide præcis, hvad den pågældende person kan lide.

Gør forskning

Oftere, hvad der sker, er den person, der sender vinen som en gave sender det forkerte type vin. Hvis du ikke drikker hvidvin, så ville du ikke ønsker at modtage hvidvin (ingen brainer der). Så dybest set du har sendt en gave til nogen, at de vil ende med at give væk til en anden. Ikke præcis, hvad du ledte efter, ikke?

Vide, hvad de kan lide

Så gør nogle lektier. Naturligvis regne ud, hvis de kan lide vin eller hvis de drikker rød eller hvid (eller begge) ... men også tage det til det næste trin. Find ud af, hvilken type vin de virkelig gerne. Måske de er en Zinfandel elsker, eller måske Pinot Noir er deres ting. Jo mere du kan tilpasse gave til denne persons lide det bedre modtaget denne gave vil være. Det er alt commonsense ting, men ofte gange, hvad der sker, er den person, købe vinen køber hvad de kan lide i stedet for hvad den person, der modtager gaven kan lide.

Hvor til ordre

En anden ting at overveje, er, hvor at bestille din vin fra. Der er mange muligheder, men her er et par ting at overveje.

  • Først, hvis du er heldig at bo tæt nok på vingårde, kan du gå ud og gøre nogle prøvesmagning og se, om nogen af ​​de vingårde har særlige tilbud eller salg (nogle vingårde skib gratis, hvis du bestiller seks eller flere flasker).
  • For det andet, vil nogle vin butikker ikke betaling for skibscontainere, hvis du køber fra dem, og de kan være i stand til at levere det for dig. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om at købe vin og derefter køre det et sted, og selv den afsendes. Igen, gøre din forskning - det kan spare dig penge i det lange løb.

Ingen forsendelse dig selv

Du kan ikke sende vin selv. Hvis du kører ned til UPS eller Post Office og forsøge at sende vin, vil de vende dig bort automatisk ... og hvis de finder det efter du har forsøgt at sende det, du kunne få en bøde og vinen konfiskeret. Det er ikke sjovt. Den eneste måde du kan lovligt sende vin er at bestille det fra en vin butik eller vingård, der kan fragte direkte selv, eller købe køre det til en tredjepart afskiber. Hvilket fører os til det næste spørgsmål ... hvor kan vinen sendes?

Hvor Vingårde Kan Ship

Levering af vin som en gave
For flere gaveideer til vin elsker ... se denne slideshow!

Spørgsmålet om, hvor du kan sende vin til, er ikke ligefrem let. Hvis du bor i vin land, California ... du kan køre til fem forskellige vingårde og alle fem vil have forskellige regler for, hvor de kan sende vin til, og hvor meget det vil koste. Det er ikke altid om tilstanden vi forsøger at sende alt for at lade vingården til at gøre det eller ej, nogle gange er det om licensen og tillader, at vingården har at købe og forny hvert år. Hvis denne tilladelse er dyre, og de sender ikke meget vin der, chancerne er, de vil ikke sætte arbejdet på at få tilladelse til at sende der, mens måske vingården nede ad vejen vil. Vær også opmærksom på, at forskellige vingårde vil opkræve forskellige beløb til skib til samme tilstand. Det afhænger af afsenderen, at vingårde udlicitere med, eller hvis de sender det selv.

Hvor du kan Ship

Så vidt som hedder kan du lovligt sende til, vinen Institute holder styr på de gældende love for hver stat. Gå til deres hjemmeside for de nuværende up-to-date love for hver stat. Husk; bare fordi en stat kan være en "forsendelige" tilstand det betyder ikke, at en vingård er i stand til automatisk at sende der. Dobbelt-tjek med vingård eller shop du ønsker at shoppe fra, før du foretager køb.

Som altid, er du nødt til at gøre din forskning, før man investerer i vin for at sikre, at du får mest for dine penge. Når du gør det, vil du være i stand til at give en gave af stor vin til din tiltænkte modtager. Cheers!