Lesbisk mor

Lesbisk mor


I 2005 Showtime serie The L-Word banebrydende ved at dokumentere partnere Bette og Tina i deres søgen efter at blive lesbiske mødre. Men virkeligheden er, at lesbisk forældre har været stigende i temmelig lang tid. Faktisk lesbiske mødre er nu så almindeligt, at fænomenet har sin egen slang: den "gayby" boom.

At blive en Lesbisk mor

Det er klart, graviditet kræver en vis indsats, når du er i et lesbisk forhold. Dybest set, har du tre muligheder:

  • I mange tilfælde, lesbiske kvinder vælger at blive gravid via kunstig befrugtning med en anonym sæddonor. Men denne metode være meget dyrt og er ofte ikke dækket af en forsikring. Mange par er også bekymret for, at de måske ikke har fuldstændige oplysninger om donorens sygehistorie.
  • En anden populær mulighed for lesbiske mødre er at bede en homoseksuel mandlig ven til at tjene som sæddonor. Men hvis du ikke er villig til at ty til den at-home "kalkun baster metode," du kan have nogle problemer med at finde en læge, der vil acceptere at yde bistand. FDA regler forbyder sæddonation af mænd, der har haft homoseksuel sex inden for de seneste fem år.
  • Den tredje mulighed for lesbiske kvinder, der ønsker at blive gravide, er at have samleje med en mandlig partner. Men hvis du ikke passer på, kan dette arrangement forårsage unødvendig spænding i dit forhold til din lesbisk partner.

Fejring din graviditet

Hvis du allerede er gravid, er det tid til at fejre dit barns forestående fødsel! Men det er vigtigt at være opmærksom på nogle af de særlige problemstillinger, som lesbiske mødre står over for.

Beskæftiger sig med Doubt

De fleste kvinder i en lesbisk forhold er vant til lejlighedsvise misbilligende blikke. Annonceringen af ​​graviditeten, kan dog vække nogle yderligere tvivl om din livsstil. Være rede til at have nysgerrige fremmede spørger, "Hvem er barnets far?" Må ikke blive overrasket, hvis du får mere end et par negative kommentarer om effekten din seksualitet vil have på dit barn.

Hvis du er gravid, søger følgeskab af andre lesbiske mødre kan give den støtte du har brug for. Disse kvinder kan berolige dig, at dit barn vil være i stand til at få al den kærlighed, han / hun har brug for, uanset om den biologiske far er til stede. Du kan også tjekke websites såsom familier som mit, der tilbyder støtte og opmuntring for børn i homoseksuelle eller lesbiske forældre.

Gør det juridiske

Hvis du er i et fast forhold, kan du ønsker at besøge med en advokat til at se, hvilke foranstaltninger der kan træffes for at sikre din partner har juridiske rettigheder til dit barn. For eksempel vil nogle stater tillader ikke-biologiske forælder til at vedtage sin partners barn. Hvis dette ikke er muligt, hvor du bor, vil du i det mindste ønsker at oprette en co-forældre aftale for jer begge til at underskrive. Hvis du vil vide mere om at blive en lesbisk mor, så tjek The National Center for lesbiske rettigheder, der kan være i stand til at give nyttige oplysninger om at sikre dine juridiske interesser beskyttes.

Sex under graviditet

Ligesom heteroseksuelle par, mange lesbiske par bekymre sig om sikkerheden af ​​seksuel aktivitet under graviditeten. Men selv om lægerne engang troede lesbiske var mere tilbøjelige til at have aborter end andre kvinder, eksperter mener nu, er der ingen grund til at undgå intimitet, mens du expecting.Generally taler, seksuel aktivitet er perfekt sikkerhed under en normal graviditet. Dog kan din læge fraråder visse aktiviteter, hvis du betragtes som en høj risiko graviditet. Hvis du har spørgsmål om, hvad der er og ikke er acceptabelt, diskutere dine bekymringer med din sundhedsplejerske.

For mere information om graviditet og intimitet, så tjek The Ultimate Guide til graviditet for lesbiske.