Leo Man Fiskene Woman

Leo Man Fiskene Woman


Den Leo Man Fiskene Woman kombination af personlighedstræk i et forhold er en opskrift på en romantisk mismatch. Leo er en brand tegn og alt om ambitioner, eventyr, og som har en livsglæde. Den blide Fiskene er en vand tegn, der fører med hendes hjerte og er meget familie orienteret.

Leo Personlighedstræk

Lions er høje åndrig og ønsker at føre i enhver situation. De elsker den opmærksomhed er i søgelyset giver dem. Som regel er disse mænd er ikke genert om at dele, hvad der er på deres sind.

Den Leo mand ved, hvor han går hen, og er i stand til at træffe beslutninger med tillid. Det er et beundringsværdigt træk og en, at Fiskene kvinden vil helt sikkert sætte pris på, da mange Pisceans gerne drive sammen med livets strøm snarere end at tage ansvaret i en given situation.

Som en elsker, Løven er eventyrlystne og kreative. Han har en stærk lyst til sex og antipatier rutine. Som på andre områder af sit liv, vil han ønsker at tage ansvaret i soveværelset så godt.

Fiskene Personlighedstræk

Kvinder født under tegnet af Fiskene er drømmere i dyrekredsen. Symbolet repræsenterer Fiskene er, at to fisk, hver svømning i den modsatte retning endnu forbundet med bøde snor. For Fiskene kvinde, er der altid fristelsen til at drive sammen gennem livet i en verden af ​​dagdrømme (som i hendes tilfælde er fulde Technicolor produktioner) i modsætning til at holde fokus på den virkelige verden omkring hende.

Folk født under dette tegn er omsorgsfulde og medfølende. Denne sidste tegn på stjernetegn er den mest påvirkelige, hvilket betyder, at Pisceans er meget empatisk. At være i stand til at identificere sig med de følelser af dem omkring dem kan betragtes både en velsignelse og en forbandelse. Det er en velsignelse i, at de kan forstå, hvad andre mennesker oplever, men alle de følelser, der kommer på dem kan være meget trættende. Fiskene mennesker er idealistisk og meget kreativ. De har tendens til at gøre godt i områder, hvor de kan bruge deres kunstneriske eller empatiske evner, såsom:

  • Skrivning
  • Dans
  • Fungerende
  • Salg
  • Retshåndhævelse
  • Sygepleje

Folk født under tegnet af Fiskene også gøre gode advokater og dommere.

Den romantiske Kombination af Leo Man Fiskene Woman

På forsiden af ​​det, kan en Leo mand Fiskene kvinde kombination gør noget fornuft. Han er stjernen i showet, og hun er villig til at bo i baggrunden og lade ham skinne. Den Fiskene kvinde er opmærksom på hendes mands behov og er villig til at gå den ekstra kilometer for at sikre, at han er godt taget sig af.

Denne type kvinde er eftergivende og charmerende, og som har en mand, der er villig til at se efter hende kan i første omgang virke som svaret på hendes drømme. Den Fiskene Kvinde har aldrig helt opgivet tanken om, at Prince Charming vil ride op på en hvid hest og tage hende væk til sit slot. Løven er den type mand, der ville sætte pris på den slags fed gestus.

I deres intime møder, disse to tegn er meget forskellige. Den Leo mand er en romantisk og mere end villige til at sætte scenen til romantik med blomster, middag for to, lys o.lign. Hans take-charge holdning til livet er ikke til venstre ved døren til soveværelset, og han vil ønsker og forventer at lede i denne del af sit liv så godt.

Den Fiskene kvinde nyder også intimitet, men for hende er det mere af en spirituel oplevelse. Hun har brug for at føle en kærlighed forbindelse, før følelse komfortable om at sove med en mand. Denne dame er ikke nogen, der kan skubbes ind i intimitet; hun vil tilbage væk fra Lion, hvis han kommer på for stærk.

Over tid kan disse to mennesker oplever, at de forskelle, der trak dem sammen i første omgang slå ind i de ting, der plager dem mest om hinanden. Han kan have hende til at komme ned på jorden og blive der, mens hun finder sin aggressive måde for slibemiddel for hendes sarte følelser. Med tiden kan hun finde forholdet kvælende mens han kan begynde at føle sig mindre end opfyldt.

I sidste ende, en Leo mand Fiskene kvinde kombination er ikke det bedste bud på en langsigtet forhold, selv om det kan være sjovt, mens det varer.

.