LEMAX Collectibles

LEMAX Collectibles
Miniature feriehuse

Fra fortryllende butikker og storslåede godser til honningkager herregårde og bjerg retreats, LEMAX Collectibles tilbyder en verden af ​​magiske miniaturer komplet med figurer, tilbehør og landskabspleje.

Den LEMAX Company

Grundlagt in1990, The LEMAX Selskabet kom ind i verden af ​​miniaturer med en lille samling af tændte huse. Gennem årene, de voksede til at være en leder i miniature samleobjekter landsbyer tilbyder mere end 2.000 stykker i deres produktlinje. LEMAX miniaturer giver en unik alternativ til antikke victorianske jul huse og kunstfærdige ferie putzes. LEMAX Jul landsby miniaturer, sammen med miniaturer af deres andre ferie temaer, er efterspurgt af seriøse samlere samt tilfældige dekoratører. Den storslåede fine detaljer kombineret med overkommelige priser, gør samleobjekter ønskeligt at begyndelsen samlere og dem, der er mere erfarne.

LEMAX Samlinger: En oversigt

Hver af de miniature samlinger omfatter et sortiment af bygninger, huse og figurer, der udgør en hel hyggelig landsby LEMAX Collectibles. Mange af disse smukke stykker har lys, animerede områder og naturtro tredimensionale scener synlige gennem udstillingsvinduer. Af særlig interesse for samlere er pensioneret stykker og begrænset oplag som LEMAX Village Hardware Company. Denne limited edition porcelæn tændte bygning er fra Vail Village Collection og er kun tilgængelig i 2008.

Caddington Village

En favorit tema samlere verden over, den Caddington Village kollektionen er en charmerende sortiment af LEMAX Collectibles byder livet i slutningen af ​​1890'erne. Hestevogn drivere, victorianske jul carolers og børn, der leger på en se sav er et par af svinget af figurer århundrede tilføje en følelse af glæde og lykke til maleriske victorianske scener. Udsøgte katedraler, hyggelige butikker og smukke huse er en del af denne populære kollektion. Der er mere end 100 pensionister stykker i Caddington Village Collection herunder favoritter som Bed and Breakfast, Powell Street Brandstation og Fuzzy Friends Pet Palace.

Plymouth Corners

Dette maleriske kystby kaldet Plymouth Corners er en New England fiskerby. Folk er venlige, som de deler is på Pearl Ice Cream Parlor eller nyde en afslappende middag på Rusty Pelican Restaurant and Market. Sammen med de mange nautisk inspireret bygninger, denne samling funktioner meget detaljerede skibe og fyrtårne. Stykkerne i denne spektakulære samling er autentiske kopier fra sidste halvdel af 1800-tallet og begyndelsen af ​​1900'erne. Enhver, som elsker havet eller indsamler fyrtårne ​​vil falde i kærlighed med denne udsøgte samling.

Harvest Crossing

Smukke efterår landskab omgiver bondesamfund Harvest Crossing. Som landmænd høste hø og børn tage deres værdsatte grise til amtet fair. Denne samling har masser af land flair med traktorer, hayrides og dyr. Bygninger omfatter country favoritter såsom Harrison Company Loppemarked, Phils middag og Tucker Farm House.

Spooky Town Collection

Spøgelser, nisser og hjemsøgte huse gør Spooky Town Collection en Halloween behandler. Den stendødt Morgue, Pirates Grub and Pub og diverse skræmmende bygninger er en perfekt kulisse for det enorme opbud af uhyggelige samleobjekter. Linje gaderne med Skull gadelygter som udklædte figurer gå trick eller behandling. Dette er en perfekt samling for alle, der elsker Halloween.

Vail landsby

Den Vail Village Collection repræsenterer livet i en moderne, trendy ferie skiområde. Der er ski hytter beliggende i sneklædte bjerge, kursteder og restauranter. Fra Wildwood Theater til Block og Cleaver Butcher Shop, hvert stykke af denne vidunderlige samling repræsenterer en optimistisk resort samfund. Figurer omfatter glade skiløbere, kane ryttere og børn gør sne engle. Der er bjørne, ulve og andre vilde dyr skabninger til at tilføje til din landsby scene.

Julemandens Wonderland

Santa og hans nisser er travlt med at lave legetøj i den travle samfund af Julemandens Wonderland. Fang det sjove ved julen med disse farvestrålende miniaturer byder Julemanden Manor, Northern Delights Bageri og Elf Diner. Se børnene svinge på julemandens Swing som julemanden og hans venner pingviner og isbjørn toast skumfiduser omkring et lejrbål. Dette LEMAX kollektionen af ​​mange humoristiske og sjove stykker.

Carnival

Det dampdrevne Calliope spiller indbydende musik som fairgoers indtaste Carnival grunde. Børn ride Tea Cups, besøg Petting Zoo og nyde ridning en elefant på Safari Rides. Karneval Collection indeholder alle de klassiske forlystelser såsom Belmont Carousel, The Starburst og Crazy Cars. Klovne og jonglører slutte glade karneval fest på disse farverige markedspladser.

Sugar N 'Spice

The Sugar N 'Spice Collection byder fantasy bygninger lavet af cookies, kager og slik. Hver porcelæn konfekture glæde ser godt nok at spise. Bygninger omfatter Jelly Bean Post Office, Cocoa Cup Café og Gingerbread Cottage. De fleste af de figurer er honningkager mennesker, herunder en Gingerbread bryllupsfest, børn ved et busstoppested og honningkager carolers.

Generelle Produkter

Virksomheden tilbyder også et stort udvalg af generelle produkter, der fungerer godt sammen med nogen af ​​de samlinger, herunder:

  • Telefonpæle
  • Landskabspleje funktioner såsom damme, træer og vandløb
  • Hegn
  • Facader
  • Lanterner og gadelamper
  • Yard Dekorationer

De fleste af stykkerne i LEMAX samleobjekter samlinger kan nemt indarbejdes i hinanden at gøre muligheden for landsbyens designs uendelige.

Hvor finder LEMAX Collectibles Online

  • LEMAX
  • Julen Central
  • LEMAX Land
  • LEMAX Fan Pages

Konklusion

LEMAX samleobjekter tilbyder en bred vifte af produkter, der passer den stil og budget samlere overalt. Nyd hobby med at indsamle og vise LEMAX tændte miniature landsbyer. Din samling er sikker på at bringe smil til ansigter familie og venner i mange år fremover.