Lejebolig: lejebolig FAQ Tips

Sådan at lære at Succesfuld leje fast ejendom

Første gang lejere er ikke den eneste gruppe, der kan forbedre deres teknik til effektivt at leje fast ejendom. Der er måder at hjælpe med at sikre, at en søgning efter leje huse er effektiv og vellykket. Her er nogle tips til at overveje.

 • Vide, hvad du ønsker. Lyder simpelt, ikke? Men mange mennesker starte en søgning efter leje boliger uden et klart billede af udlejningsejendomme, de virkelig ønsker. Tilbringe kvalitetstid tænke over, hvad størrelse, type, placering, faciliteter, og "føler" du vil have din nye bopæl at have. Efter alt, er du nødt til at tilbringe 12 til 16 timer der hver dag.
 • Sæt en prisklasse, der passer til dit budget. Være fast på dette. Må ikke være "solgt" på leje huse, som du ikke har råd til. Du beder om frustration og problemer.
 • Har du en idé om, hvor længe du planlægger at besætte din nye udlejningsejendomme. Hvis du leder efter længere stabilitet sigt - et år eller længere - kan du holde sig væk fra leje boliger, der udbydes til måned-til-måned belægning. Kig efter attraktive leje huse, der tilbyder leasing.
 • Undersøg den foreslåede aftale nøje eller, endnu bedre, har en fast ejendom eller en juridisk professionel gennemgang af dokumentet, før du underskriver den. Sørg for at du kan overholde alle vilkår og betingelser, så du kan nyde din nye udlejningsejendomme.

Du bør også undersøge ejendommen så tæt som du kan, mens han fysisk ser hjemmet og få en fornemmelse for nabolaget. Hvis du følger disse enkle tips, bør du have en mere stress fri og vellykket oplevelse, når du lejer fast ejendom.

Gode ​​måder at lære om leje huse i områder du ønsker at leve

En søgning efter leje huse i områder, du ønsker, er vigtigt. Men det er også tidskrævende og endda frustrerende. Medmindre du er en første gang lejer, har du sikkert allerede haft opløftende oplevelse af at køre rundt i timevis, visning leje huse, du ville overveje til halv lejeprisen, fordi de ikke var "dig." Men frygt ikke . Der er en bedre måde.

Først indsnævre din søgning på papir. Overveje disse funktioner, du skal have, dem, du gerne vil have, og dem, der er uden betydning for dig. Skriv dem ned eller fast løse dem i dit sind. Visualiser din næste udlejningsejendomme.

Så gå til din computer og søge leje boliger der passer til din vision. Brug af internettet til at fokusere din søgning på netop de leje boliger der matcher dine kriterier sparer du tid hælde over avisannoncer, taler med endeløse udlejningsbureauer, eller kørsel hovedløst i dine foretrukne kvarterer.

Med både tekst, der beskriver funktioner og ofte flere digitale billeder af de faktiske egenskaber, vil du sandsynligvis generere en solid liste over leje boliger, du ville overveje. Kontakt derefter kun de udlejere eller udlejningsbureauer, der tilbyder den udlejningsejendom, hvor du har interesse. Du har sparet tid, penge og frustration. Oddsene er gunstige, at du finder den rigtige ejendom til dig og din familie.

Visse primære ansvar Lejere og udlejere Hvad angår leje boliger

Både lejere og udlejere har deres andel af ansvaret efter at aftaler om leje huse. De fleste er ligetil og logisk. Nogle lejeaftaler eller leasing kan angive andre pligter og ansvar forhandlet af parterne, men det følgende er typisk de primære opgaver for begge parter.

Lejer ansvarsområder:

 • Betale husleje, når de forfalder, og fuldt ud. Dette er et kritisk ansvar, skal være opfyldt på alle tidspunkter. Hvis der opstår problemer, der truer denne pligt, informere din udlejer med det samme og arbejde ud nogle opløsning.
 • Bevar din leje ejendom. Under forudsætning af din lejebolig blev leveret i en ren og hygiejnisk måde, bevare sin tilstand og udseende. Hvis der er behov reparationer, informere din udlejer straks så små problemer kan løses, før de bliver store projekter.
 • Hold støj og andre nabo indtrængen på et minimum Ud over at holde dine middagsselskaber fokuseret på middag og ikke høj musik, betyder det også at modstå trangen til at bruge din støvsuger på 3:30 om morgenen eller slå græs ved 1.: 12:00
 • Informer din udlejer, hvis du vil være væk i en længere ferie eller anden årsag. Dette gør det muligt for ejendommens ejer til at kontrollere på ejendommen, mens den er i det væsentlige ledig.

Landlord ansvarsområder:

 • Lad dine lejere fred, ro og uforstyrret nydelse af udlejnings huse. Brug din ret til at få adgang klogt og hensynsfuldt. Med den mulige undtagelse af udlejningsejendomme nødsituationer, give dine lejere tilstrækkeligt varsel om dit behov for at komme ind i lejebolig.
 • Følg altid bygge- og sundhed koder. Foruden en forværrede lejer forhold, kan manglende overholdelse af lokale regler blive meget dyrt for dig.
 • Når der er behov for reparationer, fuldføre dem hurtigt. At være en god udlejer betyder også at være en smart udlejer. Små reparationer, hvis forsømt, har tendens til at blive større restaureringsprojekter som også har tendens til at være meget dyrt.

Begge parter bør være forpligtet til at opfylde alle betingelserne i lejeaftalen eller leje helt. Du har begge enige om at dem skriftligt og bør være forberedt til at færdiggøre alle forventede ansvar.

Hvordan at finde et godt udvalg af ferie leje boliger

Ferie leje boliger fortsætter med at stige i popularitet og ofte vise sig at være et bedre valg end hoteller og resorts. Hvorfor? Du har ofte mere privatliv, plads til at sprede sig, mere hjemme-lignende faciliteter, og evnen til at bare gå til køkkenet og gøre dig selv en sandwich i stedet for at vente på room service. Tidligere, at finde et godt udvalg af sommerhuse var et stort problem. Forsøger at visualisere ferie leje boliger fra mange miles væk er en reel udfordring. Nogle gange, at fabelagtige klingende ferie destination, der havde vand visning betød, at hvis du havde en måde at komme på taget og knus skorstenen, kunne man se søen eller havet - på en klar dag. Tiderne har ændret sig.

Bare få en kop kaffe eller en kold drink, skru op din hjemmecomputer, og gå online for at se ferie leje boliger i de områder af dit valg. Ikke blot vil du lære alle de relevante oplysninger, ligesom prisen, hvor mange mennesker kan sove der, faciliteter, når den er tilgængelig, etc., men du vil ofte have mulighed for at se et album af udvendige og indvendige billeder af leje huse . Hard core visualisering er ikke længere nødvendig. Du kan endda få en "føler" for ejendommene og nabolaget.

Når du finder en, der ser perfekt til dig, skal du kontakte udlejer eller udlejningsbureau og lave en aftale. Mens du kan være i stand til at kontrollere vejret for din længst tid fra, kan du kontrollere kvaliteten af ​​din ferie leje boliger fra komfort i din fulde tid hjem.

Hvorfor leje en bolig i stedet for køber One

Den fælles "visdom", er, at ejerboliger er den virkelige amerikanske drøm. Værdier eskalere og husejere kan nyde en stadig stigende investering og samtidig have en god livskvalitet. Dette er ofte en nøjagtig projektion. Men, der er ingen garantier som sædvanlig. De til tider grusomme usikkerhed i markedet for fast ejendom er kun én grund til at overveje udlejningsejendom sammen med ejerboliger.

Men spørgsmålet er: "Hvorfor leje et hjem i stedet for at købe en?" Her er nogle grunde til, at det kan være fornuftigt at overveje leje boliger i stedet for dem til salg.

 • Timing spørgsmål. For mange mennesker, virksomhed som levende tager mange drejninger i det 21. århundrede. Folk i generation eller to, der gik forud for vores egne ofte arbejdet for den samme arbejdsgiver i mange, mange år, levet deres liv i det område, hvor de er født, og var underlagt meget langsommere ændringer i teknologi og økonomi. Sammenlign det livsstil til flere nutidige dem. Det fremgår, at job- og karriere-skift er en løbende, udviklende proces. Vi har ofte ikke kun rejse til rekreation, men vi har en tendens til at bevæge sig oftere af personlige eller arbejdsmæssige grunde. Økonomiske cyklusser, for bedre og værre, ske hurtigt. Og teknologien synes at springe frem på en ugentlig basis. I stedet for en langsigtet forpligtelse til at eje ejendom, vælger leje huse kan give mere mening.
 • Finansielle spørgsmål. Antallet af eksotiske realkreditprodukter til rådighed, hvoraf mange tillader os at købe ejendom med lidt eller ingen penge ned, er berusende. Fristelsen er stor til at bruge en af ​​disse til at købe vores første eller efterfølgende egenskaber. Antag Men du kunne finde leje boliger med meget mere firkantet optagelser, bedre apparater og faciliteter, og i flere fornemme kvarterer for samme månedlige omkostninger som den lille forret hjem, du kæmpet for at købe? Ville det være fornuftigt at overveje din livsstil og komfort så meget som fremtidige investeringer gevinster? Sandsynligvis.
 • Reparationer og vedligeholdelse spørgsmål. Du har alle set de søde, men skræmmende tegn i opskalere butikker, der advarer, "du bryde det, du købte den." Nogle gange potentielle husejere skal visualisere en lignende advarsel, "du købte den, du ordne det." Murphys lov dikterer, at varmeanlægget vil mislykkes på den koldeste dag i vinteren, vil din VVS har et problem lige før du forventer fire gæster til ferien, eller din vandvarmer vil briste lige før familiens bruser tid. Du skal have evnen til at finansiere alle dine hjem reparationer, opgraderinger, nødsituationer osv når de sker. En af grundene til, at folk leje? De kan tage telefonen og hagl deres udlejer, som skal derefter komme til at arbejde på at reparere eller umiddelbart erstatte den vandvarmer.

Disse er blot et par grunde, besvare spørgsmålet "Hvorfor gør folk leje?" Lejen fast ejendom versus købe fast ejendom spørgsmål har eksisteret i evigheder. Den vil fortsætte. Den nederste linje er, at der ikke er nogen bedste svar for alle mennesker til alle tider. Der er gode grunde til de to metoder. Tænk på din personlige situation og vælge den bedste løsning for dig.

Rettigheder lejere og udlejere med udlejning af huse

Som man kunne forvente, begge parter i aftaler om leje huse har rettigheder og ansvar. Ofte rettigheder en spejling ansvar den anden. Her er nogle primære rettigheder både lejere og udlejere.

Lejer rettigheder:

 • Du vil modtage en ren og sikker udlejningsejendomme. Din udlejer skal levere en lejebolig, der er sikkert fra alle kendte farer og bør være grundigt rene for at sikre sanitære forhold.
 • Du bør gives rimelig beskyttelse af personlige oplysninger. Husk, at din udlejer har den juridiske ret til at få adgang til din udlejningsejendom når passende (nødsituationer, til at foretage reparationer, etc.), men semi-regelmæssige uanmeldte besøg kl 5:30 er krænkelser af dine rettigheder.
 • Du har ret til at få de nødvendige reparationer afsluttet i tide. Når problemer (VVS, el, varme, etc.), forekommer i leje boliger, skal du straks underrette din udlejer. Du kan derefter skal forvente, at nødvendige reparationer vil finde sted så hurtigt som muligt.
 • Skriftlige kvitteringer for betalinger, som du (husleje, sikkerhed indskud, etc.). Selv hvis du betaler med check, skal du forvente en skriftlig bekræftelse af alle betalinger.

Landlord rettigheder:

 • Du vil modtage den husleje til tiden og i fuldt omfang. En aftale i god tro skal holdes i god tro. Hvis eventuelle finansielle problemer hjemsøge lejere i din leje huse, bør du forvente at få besked straks.
 • Du har ret til at blive underrettet, hvis din lejere vil være væk i en længere periode. Dette giver dig mulighed for at overvåge din udlejningsejendom for at undgå problemer.
 • Du vil modtage en rettidig underretning af nødvendige reparationer, så du kan løse små problemer, før de bliver store spørgsmål eller forårsage unødig skade på din leje huse.
 • Dine lejere skal overholde alle leje eller lejebetingelser, ligesom du forventes at gøre. Ændringer, som den ene den anden part eller bør forhandles og aftalt.

Den største forskel mellem lejeaftaler og Leasing på leje boliger

Udtrykkene "leje aftale" og "leasing" bruges ofte i flæng, men juridisk er de forskellige. Der er naturligvis ligheder, der er bemærkelsesværdige. I begge tilfælde har lejer og udlejer kommer til enighed om, at førstnævnte vil besætte ejendommen af ​​sidstnævnte, som er den vigtigste faktor. Leje boliger transaktioner skal have en form for aftale eller en anden.

Der er ingen "bedste" type aftale til at dække leje huse. Disse to former for kontraktlige belægning er simpelthen forskellige i deres perspektiv og nogle af deres sprog. Det er vigtigt at lære præcis, hvad en potentiel udlejer har i tankerne, når han / hun nævner en lejeaftale eller leasing. Hvis du blot bede ejeren en ønsket tidsramme for, hvor huset skal være besat, skal du lære, hvad type aftale virkelig vedrører denne udlejningsejendomme. Her er de primære forskelle på de to aftaler.

 • Lejekontrakt. Det betyder normalt, du vil besætte leje huse på en måned-til-måned basis. Medmindre en bestemt ende af udtrykket dato forhandles, denne aftale er åben, hvilket betyder, at du kunne besætte udlejningsejendom i årevis, hvis du og din udlejer dette ønskes. Men det betyder også, at der på mindre end 30 dages varsel, kunne begge parter opsige kontrakten, hæve lejen, ændre andre vilkår mv Lejeaftaler er fælles, nogle gange arbejde meget godt for begge parter, og andre gange skaber problemer .
 • Lease. Når du leaser udlejningsejendom, vil du acceptere en tidsbegrænset periode, undertiden med muligheder for at forny på bestemte datoer, til en fast lejepris. Din udlejer vil enige om, at dette udtryk og pris er acceptable. Aftalen har en tendens til at fungere bedre med leje huse, da begge parter er klar over de vigtigste elementer i aftalen. Denne yderligere stabilitet for både lejer og udlejer er ofte vigtigt. Kunne stadig opstå problemer, hvis omstændighederne i den ene eller den anden part ændre sig dramatisk i leasingperioden, hvilket gør det vanskeligt for den ene eller den anden for at opfylde betingelserne i kontrakten.

Mange af de resterende vilkår, rettigheder, ansvar og juridiske spørgsmål vil være ens i begge former for aftaler. Hvis du søger at besætte på kort sigt, anser dig selv helt "mobil", eller har høj tillid din potentielle udlejer har ingen planer om at hæve huslejen eller ændre lejere ofte, en lejekontrakt kan være hensigtsmæssigt. Skulle du værdsætter mere stabilitet, når du lejer fast ejendom, kan en retfærdig lejekontrakt være det bedste valg.