Lejebolig: Hvordan at udleje din ejendom Tips

Sådan Beregn hvad du oplade for indre Rentals

Hvis du er en relativ ny på hjem huslejer industri, kan dette spørgsmål puzzle dig. Sikker på, du ved, hvad dit realkreditlån betaling, ejendomsskatter, forsikring og vandafgifter er, men som vedrører det, at kræve betaling for husleje? Svaret er både ja og nej, i varierende grad. Først bliver fortrolig med de to primære metoder, der anvendes til at fastsætte husleje priser.

 • Investeringsafkast. Beregn dine månedlige omkostninger, herunder pant betaling, skat, forsikring, vand, samt et beløb til vedligeholdelse. Tilføj et beløb, du gerne vil til månedlig profit, også. Det endelige antal er, hvad du kan lide at oplade at udleje din ejendom. Som måske eller måske ikke være muligt, afhængigt af den anden, mere præcis metode til bestemmelse leje beløb.
 • Markedsanalyse. Denne metode bør altid anvendes til at lære om din konkurrence. Og du har konkurrence. Viden er magt; bruge det til din fordel. Lær, hvad tilsvarende ejendomme i dit område koste at leje. Nøgleordene er "lignende" og "dit område." Hvis din lejebolig er 2.200 kvadratmeter, sammenligne det med andre lignende størrelse hjem sammenlignelig design. Ikke gider at analysere 3.500 eller 950 kvadratfod hjem. Sammenligne Kun lignende hjem huslejer i dit umiddelbare område som det er, hvor dine potentielle lejere ønsker at leve.

Du ønsker ikke at sætte din husleje for høj eller alt har du en ledig stilling, der hurtigt kan blive til en penge pit. Indstilling af lejen for lav, vil tiltrække flere potentielle lejere, men du bliver nødt til at screene mere omhyggeligt og oftere. Og du kan stadig tabe penge. Indstil din lejeprisen inden for dit nuværende marked i dit område, og du vil finde den helt rigtige lejer.

Hjem Udlejning Juridiske varer bør du forstå før leje dit hjem

Der er mange udtryk, der kan gøre det sprog, hjem huslejer lidt forvirrende for den nyankomne. Hvis du har besluttet at leje din ejendom, skal du forstå et par store og mange mindre juridiske og arbejdsvilkår sætning definitioner. Her er et par at få dig i gang:

 • Screening en kommende lejer. Fair Credit Reporting Act (1970) regulerer håndteringen af oplysninger om alles kredit aktivitet. Som en udlejer, er du lov til at opnå kredit oplysninger en ansøger om at hjælpe dig med at gøre en god leje beslutning.
 • Leasingaftalen. Du har sikkert klar over at du har brug for en god lejekontrakt til korrekt administrere hjem huslejer. Men ved du, hvad der skal være i det? Der er standard lejekontrakt formular aftaler, der kan stort set dække dig og din lejer. På andre tidspunkter, kan det være nødvendigt at tilføje visse punkter at behandle andre spørgsmål om betingelserne for lejemålet. Kontakt din advokat til at sikre, at du har en god aftale.
 • Depositum. Beløbet sædvanligvis svarer mindst en måneds fuld husleje og er spærret af udlejeren. Sørg for, at sproget i en kaution aftale eller det punkt i din lejekontrakt specificerer, at denne indbetaling er ikke din lejers sidste måneds husleje, selv om beløbet kan være et perfekt match. Disse midler skal bruges, hvis du (ejeren) har brug for at foretage reparationer for handlinger dine lejere. Typisk, når din nuværende lejere er ved at flytte, kan du "gå igennem" ejendommen sammen og blive enige om, hvad eventuelle reparationer (og brug af deres kaution) er nødvendige.
 • Udsættelse procedurer. Sure, vi hader at tale om muligheden for udsættelse, men, som en udlejer, skal du være opmærksom på de lokale procedurer, der skal følges, bør du nogensinde nødt til at tage denne handling. Procedurer kan varierer meget fra stat til stat. Regler og er normalt lavet af de enkelte stater, undertiden byer, og til tider, men ikke særlig konsekvent. Lær procedurerne i dit område.

Der er nogle andre juridisk relaterede udtryk og vendinger, som du vil absorbere som du kommer længere ind i eventyr for at leje din ejendom. En lille advarsel: Forsøg ikke at blive en juridisk ekspert. Rådfør dig med en kvalificeret advokat om nogen, men de simpleste juridiske spørgsmål, du står overfor, når du lejer din ejendom.

Sådan at beslutte, om du bør udleje eller sælge dit hus

En række faktorer typisk vil påvirke din beslutning om at sælge dit hjem eller placere den i et hjem huslejer database. I de fleste tilfælde, når det økonomiske klima er positiv, vil du ofte beslutter at sælge dit hjem. Modtagelse kontanter fra salget, og bruge det til at investere i en anden egenskab er ofte den bedste fremgangsmåde.

Men der er omstændigheder, der kan føre dig til at oprette en lejebolig i stedet. En "ned" marked, som har fundet sted i de tidlige år af det 21. århundrede, har overtalt mange at leje i stedet for at sælge deres hjem. Når priserne på fast ejendom falder, kan du være bedre tjent med at leje din ejendom, indtil markedet vender og priserne stiger igen.

En grundlæggende regel, du måske ønsker at overveje: Hvis du kan tjene en anstændig fortjeneste vælger at leje din ejendom, og derefter tjene en glimrende gevinst ved at sælge det i fremtiden, kan denne strategi arbejde for dig. De seneste meget omtalte problemer på markedet for fast ejendom kan indikere, at du bør overveje at leje i stedet for at sælge dit hjem. Når markedet vender op, som det vil, kan du derefter ønsker at genoverveje din husleje eller sælge beslutning.

Den nederste linje: Når markedet er godt, vil du sandsynligvis vælge at sælge. Hvis markedet er i stagnation eller en nedadgående spiral, kan du ønsker at leje på kort sigt. Men hvis du vil have fast ejendom indkomst og lang sigt gevinst med den gunstige skattemæssige behandling, der går med det, kan du ønsker at leje, uanset markedet.

Forsikre din lejebolig

Hvis du har besluttet at udleje dit hjem, skal du kontakte dit hjem forsikringsselskab og finde ud af, hvad indboforsikring anbefales, hvis du lejer ud dit hjem. Da du ejer hjemmet vil du vil være sikker på, at hjemmet er forsikret, men du behøver ikke at forsikre de elementer, der ejes af lejers indeni. Du bør anbefale, at lejerne får lejere forsikring at forsikre deres personlige ejendele. Det er også stærkt anbefales, at du får juridisk forsikring på din leje, hvis din lejer eller en af ​​deres gæster forsøger at sagsøge dig eller lejeren ødelægger dig hele hjemmet.

Finde lejere til dit hus Rental

Når dit hus er klar til at blive udlejet, du derefter nødt til at finde egnede lejere til at leve i dit lejebolig. Du kan enten gøre dette på egen hånd, eller find en ejendomsmægler til at hjælpe. En ejendomsmægler vil have mere erfaring reklame din lejebolig og finde potentielle lejere, men vil opkræve et gebyr for denne service. Ejendomsmæglere vil også vejlede dig og potentielle lejere gennem forhandling og underskrivelse af lejekontrakten. Det er en god ide at vægte, hvor meget tid du har til at afsætte til at leje boligen selv vers hvad du ville betale i ejendomsmægler gebyrer, for at hjælpe dig med at træffe beslutningen.

Informer dine naboer af din leje

Hvis du har boet i hjemmet du leje, så sørg for at informere naboerne, du har flyttet og leje dit hjem. Du vil ikke ønsker at alarmen naboerne ved at have fremmede omkring huset.
Selv hvis du lejer ud et hjem du aldrig boet i, er det en god idé at blive venner med naboerne og bede dem om at holde øje med dine nye lejere. Så husk at informere dine naboer, og give dem dine kontaktoplysninger til nødsituationer.

Fremmedes i dit hjem

Hvis du har besluttet at udleje dit hjem, er der mange ting, du skal tage i betragtning. En af de første forhindringer potentielle udlejere står overfor, er tanken om at have "fremmede" live i deres hjem. Du bliver nødt til at beslutte, om du vil leje boligen ud møblerede eller umøbleret, finde ud af hvad de "går" husleje er for leje i dit område og derefter finde egnede lejere.

Det er en god idé at begynde at kigge på andre huslejer i området for at se, hvad de lejer ud, og hvad de opkrævning til leje. Vil du ønsker at se på udlejningsejendomme, der tilbyder lignende sæt ups som hjemsted du vil leje. Dette er den bedste måde at finde ud af, hvad du kan få for at udleje dit hjem.

Vil Utilities medtages

Når du beslutter at udleje dit hjem, bliver du nødt til at overveje, hvad hjælpeprogrammer, du vil inkludere med huslejen. Det er en god idé at medtage varme og varmt vand, så du kan hjælpe med at sikre, at varmen ikke bliver slukket i leje, og der vil være mindre chance for frosne rør.

Andre almindelige hjælpeprogrammer, der skal overvejes, omfatter:

 • gas
 • elektricitet
 • olie
 • alternativ energi

Hvordan at markedsføre dit hjem for at få det lejede Hurtigt

Ønsker du at udleje din ejendom hurtigt? Oplad $ 200 per måned for din 3.000 kvadratmeter udsøgt havnefront lejebolig. Omfattende markedsføring vil ikke være nødvendig. Hvis du ønsker at dække dit realkreditlån, skatter, forsikring, og gøre nogle fortjeneste, dog bør du bruge alle effektive muligheder for at markedsføre dit hjem leje. Langvarig stillingsopslag kan være økonomisk ødelæggende. Her er nogle tips.

 • Tag flatterende billeder af din lejebolig Må ikke bare tage billeder -. Tage billeder, de bedste funktioner fra dit feriehus. Hvis du besøger en af ​​de mange hjemmesider, der tilbyder hjem huslejer med billeder, vil du hurtigt se en grafisk definition af "flatterende", og det modsatte. Selv hvis du ikke ejer et digitalt kamera, kan en billig engangs enheds prints digitaliseres til brug på internettet.
 • Brug internettet til sin fulde magt. Der er gode hjemmesider, der kan hjælpe dig med at markedsføre dit hjem leje til et bredt publikum af kvalificerede lejere. Her er, hvor du vil se den reelle værdi af de smigrende billeder, du har taget.
 • Læg forsigtigt din lejeprisen for at være inden for markedet området. Udfør en markedsanalyse ved at undersøge, hvad sammenlignelige hjem huslejer koster i din umiddelbare nærhed. Disse egenskaber er den direkte konkurrence om din leje hus og de samme mennesker vil sandsynligvis se på disse og jeres. Hvis hastigheden er din primære bekymring, kan du indstille din pris i den nedre ende af den konkurrencemæssige rækkevidde, hvis du har råd til at gøre det. Denne lille rabat kan give dig den kant du har brug for at tiltrække en god lejer hurtigt.
 • Må ikke være genert, få ordet ud Lad verden vide du leje din ejendom.. Mens internettet kan give den bedste og bredeste eksponering for din lejebolig, kan ord i munden og lokale reklamer stadig hjælpe. Nogle gange dit personlige netværk af familie og venner vil fortælle deres venner, som så vil besøge din hjemmeside forhåndsvisning og i sidste ende kan gå videre.

At give din leje hus den bredeste eksponering med flatterende tekst og billeder, samt at bede om en rimelig markedsleje, vil hjælpe dig med at leje din ejendom hurtigt.

Måder at vide, hvis du vil lave en god Udlejer for indre Rentals

Mange mennesker overveje at gå ind i hjem huslejer forretning, men er ikke sikker på, at de ville blive en god udlejer. Svaret er typisk en kombination af nogle tekniske og et par "personlighed" faktorer. Her er nogle punkter at overveje.

 • Er du parat til at behandle leje din ejendom som en reel virksomhed? Det anbefales kraftigt, at du behandler alle facetter af hjem huslejer som en forretning, som alle andre. Selv hvis du beslutter dig for at leje din ejendom til et familiemedlem, skal transaktionen stadig håndteres som en økonomisk begivenhed og ikke et personligt.
 • Er du parat til at foretage eller indgå kontrakt med en person til at foretage reparationer, undertiden i en "nødsituation" -situation, når det er nødvendigt? Vil du have den finansielle evne til at betale for enten materialer eller fagfolk?
 • Er du parat til at være sympatisk, men business-lignende, med adgang til en advokat, revisor og en anden faglig du måske nødt til at hjælpe med din virksomhed? Forstår du, at lejerne er ikke dine venner, men klienter / kunder? Er du klar til både at nyde de gode tider og være en stærk virksomhed ejer til at løse problemer, hvis de opstår?

At være en succesfuld udlejer kan være en givende, behagelig, og undertiden let oplevelse. På andre tidspunkter, det kræver, at du være en fast, principfast, og dedikeret forretningsmand. Hvis du er forpligtet til at være en succes med maksimal nydelse og opløsning til at være fast, når det er nødvendigt, kan du blive en vidunderlig udlejer.

Den bedste måde at markedsføre dit hjem som en ferie udlejning

Der er et par enkle, sandsynligvis indlysende faktorer til at overveje, hvis du ønsker at kunne komme ind i ferielejeboliger forretning. Før du aktivt markedsføre din lejebolig, overveje følgende.

 • Er din leje hus i et område, der vil tiltrække en bred vifte af vacationers? Indlysende? Det bør være, men til tider dette grundlæggende krav er overset. Selvom det ikke er teknisk umuligt for en familie på fire at ønsker at tilbringe to uger på en gård i Nebraska, kan de mange forskellige på markedet være begrænset. Når du sammenligner dette hotel til en to soveværelse leje hus på Cape Cod, inden for ti minutter af fire strande, kan du være sikker på det potentielle marked for denne ejendom vil bredt overgå markedet for førstnævnte.
 • Forudsat, at du kommer til at udleje din ejendom på kort sigt (fra et par dage til omkring to uger ad gangen), er du parat til helt ren og renovere dit hus med jævne mellemrum? Ejere nogle gange glemmer, at selv deres leje boliger er fuldt udstyret med møbler, redskaber, bestik, sengetøj og håndklæder, kort sigt ferie lejere ofte ikke har tid eller lyst til at foretage en større rengøring, da de er farende for at forlade den tid.
 • Medmindre du er en mystisk vismand eller Sandsigeren, skal du være parat til at screene og kvalificere alle potentielle lejere. Forudsat, at du kommer ikke til at have en langsigtet ferie lejer, vil du blive bedt om at udføre en hel screeninger, som kan blive en smule kedelig, men nødvendig, alligevel. Det kan koste mere end din 14 dages lejeindtægt at løse lejer problemer, der kan opstå.

Når du er klar over de fornødenheder af succesfulde ferie hjem huslejer, udsætte din ejendom til det bredest mulige publikum. Konkurrencen om omkostningseffektive og kvalitet ferielejeboliger kan være ganske tung. Udfør en markedsanalyse (at vide, hvad dine konkurrenter opladning) og gøre din feriehus gnistre til at tiltrække de bedste ferie lejere. Du kan nyde oplevelsen så meget som lejeindtægten du vil modtage.

"screening" lejere til hjem huslejer

Uanset om du er en udlejer med flere hjem huslejer eller et hjem ejer, der har besluttet at leje hans / hendes ejendom på grund af markedets, beskæftigelse eller personlige forhold, bør du overveje "screening" (kvalificerende) enhver potentiel lejer, der er interesseret i at leje din ejendom .

Hvorfor? Mens du ville elske at helt stole på de erklæringer og repræsentationer af de mennesker, der kan være interesseret i at leje din ejendom, forsigtighed dikterer, at du skal være forsigtig, hvem du lejer din ejendom. Screening dine potentielle lejere vil hjælpe med at beskytte både din aktiv (dit hjem) og din månedlige indkomst (huslejen).

Screening eller kvalificere dine potentielle lejer blot indebærer at få kontrol af erklæringer og henvendelser, de har lavet til dig. Screening kan omfatte følgende handlinger.

 • Få en kredit rapport. Har de betaler deres forpligtelser til tiden og som aftalt? Var der et problem, der nu løst? Er de der har et aktuelt problem?
 • Har de arbejde for virksomheden, de har angivet de gør? Har de tjener tilstrækkeligt regelmæssig indtægt til at betale husleje? Spørg om kontrol.
 • Er en baggrundskontrol indikerer at de er opretstående borgere? Eller har de haft et problem i fortiden, som kan påvirke deres evne eller lyst til at betale deres husleje til tiden? Er der noget tyder de kan ikke opretholde dit feriehus, som du gerne ville?

De fleste potentielle lejere, især dem, du vil allerhelst udleje din ejendom, vil have noget problem at give kontrollen af ​​de udtalelser, de har lavet til dig. Selv dem, der kan være en smule "vanskelige" vil levere uafhængig kontrol af deres vilje og evne til at betale husleje som aftalt, skal du spørge. Og du skal. Du vil sove bedre og din bankkonto vil være glade.

Den bedste måde til udlejning dit hjem

Der er virkelig ingen ufravigelig regel om, hvordan at leje din ejendom. Meget afhænger af følgende omstændigheder.

 • Hvad er betingelsen for markedet for fast ejendom?
 • Hvor længe er du overvejer at gøre din ejendom en lejebolig?
 • Har du gjort en markedsanalyse eller en investeringsafkast fremskrivning for din leje hus?
 • Har du tænkt over markedsføringen og metoder, du kan bruge?

I sidste ende er den bedste måde at udleje din ejendom er den metode, der resulterer i at få gode lejere, der findes i den korteste tid, så du har indkomst i stedet for en ledig stilling. Denne "bedste" måde kunne være så simpelt som at fortælle dine venner og familie, at din ejendom er nu en lejebolig. Denne metode koster lidt eller intet og nogle gange fungerer godt, hvis dit "netværk" kender kvalitet folk, der ønsker at bo i dit nabolag.

Selv om denne markedsføring "strategi" kan arbejde, hvis det ikke gør, kan du står over for en lang stillingsopslag, der altid er dyrt. Normalt en meget bedre plan er at få så meget eksponering for din leje hus som muligt, så det maksimale antal potentielle lejere kan "se" (ved hjælp af beskrivende sprog og digitale billeder) dit hjem huslejer. Ligesom det er svært at vinde i lotteriet, hvis du ikke købe billetter, er det sværere at udleje din ejendom til den rigtige pris, hvis du ikke udsættes for så mange potentielle lejere som muligt.

Med styrken af ​​internettet og bistand fra Rentals.com, kan du få den bedste eksponering til det bredest mulige publikum. Jo bredere publikum, jo ​​mere sandsynligt, du vil finde den rigtige lejer villige til at betale den rigtige pris for din lejebolig.

Sørg for at dit lejebolig overholder Udlejning Love

Sørg for at tage en opgørelse over alle de elementer i hjemmet til leje før lejeren bevæger sig i. Det er også en god ide at gå thru lejebolig med lejer og bemærk eventuelle skader i leje, så din lejer vil ikke løst depositum for noget, de ikke gjorde.

Kæledyr eller ingen kæledyr In lejebolig

Hvis du beslutter udleje dit hus, en ting du gerne vil overveje, er, om du vil tillade lejere med kæledyr. Hvis du beslutter at acceptere kæledyr i dit lejebolig, kan du ønsker at tage en ekstra kæledyr depositum for at hjælpe med at dække eventuelle udgifter til skader et kæledyr kan gøre. Afhængigt af den type og størrelse af kæledyr, kan skaden variere. Kæledyr kan beskadige enhver træbearbejdning og støbning, jord tæpper, og ridse op væggene i enhver umøbleret lejlighed.

Din lejer har rettigheder

Ved leje dit hjem, er det vigtigt at huske, at din lejere har rettigheder, og du er nødt til at overholde dem. Du bør sikre dig, at du udveksle kontaktoplysninger med din lejer og diskutere, hvordan man håndterer eventuelle reparationer, der skal foretages. Du skal behandle din lejer, hvordan du ønsker at blive behandlet, hvis du boede der. Det er ikke tilladt at indtaste en lejere hjem uden tilladelse, medmindre det er en nødsituation.

Sørg for at dit lejebolig overholder Udlejning Love

Før du udleje dit hus, skal du sørge for at sikre dit hus er op til kode med alle de lokale sundheds- og sikkerhedsmæssige koder. Dit lejebolig skal være et sikkert og godt vedligeholdt bygning i overensstemmelse med alle de leje love. Din skal give dine lejere med rent trygt hjem og bede dem om at returnere leje i samme stand.

Salg Vers Udlejning

Hvis du forsøger at beslutte, om du skal sælge eller udleje dit hjem, er der mange faktorer at overveje.

Har du tilstrækkelige midler til at få råd til to huse? Ville hjemmet gøre godt til leje og hvad er lejemarkedet ud? Hvem skal administrere ejendommen? Hvem vil foretage reparationer og finde lejere? Det er en god idé at se på alle muligheder og hvad der er involveret med både salg af boligen og udleje huset. Der er meget involveret i at leje, men afhængig af boligmarkedet, er det måske mere værd at holde huset, hvis du har råd til det, og markedet er aftagende.

Finde lejere til dit hus Rental

Internettet er blevet en stor ressource for husejere med et hus til leje. Husejere kan finde en hel del oplysninger om hjem leje proces samt annoncere lejebolig på internettet notering tjenester featuring leje huse for at finde lejere til deres lejebolig. Det er værd at leje dit hjem selv; du kan altid ringe til en bolig ejendomsadministrator, hvis du føler du har brug for mere hjælp.