Legetøj til store katte

Legetøj til store katte


Mennesker, der deler deres liv med større racer som en Maine Coon kat skal forstå behovet for legetøj til store katte. Store katte skal fortsat være aktive i deres voksne liv til at beskytte mod sundhedsspørgsmål og fedme, så det er vigtigt at finde de rigtige legetøj, der vil encourge dem til at spille.

Katte Behov Stimulering og Motion

Alle katte har brug for en vis mængde af aktivitet for at holde dem fysisk fit og mentalt stimuleret, og give dem legetøj kan helt sikkert opmuntre dem til at være mere aktive. At finde de rigtige legetøj til store katte kan undertiden præsentere mere af en udfordring. Du har brug for et stykke legetøj, der er dimensioneret korrekt for dit kæledyr, og det skal være i stand til at stå op til en lidt grovere play. Ingen kat legetøj varer evigt, men de fleste katteejere vil gerne se de penge brugt på kat legetøj strække lidt længere.

En bred vifte af legetøj til store katte

Store katte har brug for en bred vifte af legetøj til at holde dem interesseret. Katte ofte gerne have tomme kasser og papirposer til at spille med og gemmer sig, men selv de vil selv blive kede med disse favoritter sidst og vende deres opmærksomhed andre steder. Her er et par legetøj, der kan vise sig særligt lokkende til større katte.

Stor Toy Mouse

Toy mus har været en favorit af de fleste katte, da en person først lavet en med nogle skrot Calico. Problemet med den gennemsnitlige størrelse mus legetøj er, at det er temmelig lille og ikke nemt holde opmærksomhed af en større kat. Den gennemsnitlige størrelse af en mus legetøjet er omkring tre til fire inches lang. En fuzzy legetøj mus, der er over syv inches lang er bundet til at tiltrække mere opmærksomhed og måske generere en lidt mere spænding, når en kat leger med det.

Springs

Springs er sjove for næsten enhver kat, og alle pladevat og jagter vil hjælpe en stor race kat få mere af den aerobe motion hun har brug for. Disse farverige fjedre bevæger sig i uforudsigelige måder, når katte angribe dem. Der er to størrelser af disse, så vær sikker på at du får de brede dem, hvis du beslutter at give dem en chance.

Catnip Kanin

En sød, katteurt fyldt kanin legetøj er en anden god legetøj til store katte, fordi det er bygget robust nok til at udholde en masse pladevat rundt, krammede, bider på og bære. Hvis din kat er den type, der normalt ikke har meget interesse i legetøj, kan katteurt vise sig lokke nok til at toppe hendes nysgerrighed.

Glow Pom

Katte har tendens til at være lidt nataktive, og selv om de kan se ganske godt i mørke, kan en glød pom parfumeret med katteurt bare bevise uimodståelig. Din kat kan have det så sjovt, at du skal skjule legetøjet at få nogle resten.

Variation er Spice af en kats Life

Uanset hvilken legetøj, du vælger til den store, elskelige katte i dit liv, skal du ikke gøre dem alle tilgængelige på samme tid. Rotere dem på regelmæssig basis, og det vil være som at give din kat et nyt stykke legetøj at lege med hver gang. Han får lov til at genopdage gamle favoritter, og du har tilfredshed ved, du berige hans liv.