Legetøj, der underviser Baby skal gennemgås

Legetøj, der underviser Baby skal gennemgås


Selvom kravle er ikke et officielt udviklingsmæssige milepæl, kan forældrene stadig ønsker at vide mere om legetøj, der underviser barnet til at kravle.

At lære at Crawl

Babyer typisk lære at kravle et sted mellem syv og ti måneders alderen, men nogle udviklingsmæssigt normale babyer aldrig kravle. Nogle scoot, nogle roll, og nogle spring lige til at gå. Men der er én fordel i forældre opmuntre deres børn til at kravle. At lære at kravle tager masser af mave tid, noget, der udvikler barnets overkropsmuskulatur og præsenterer positionelle plagiocephaly, en flad plet på hovedet, der udvikler sig, når en baby tilbringer for meget tid på hans eller hendes ryg. Forældre kan lave deres egen mave tid hjælpemidler til at hjælpe deres barn lære eller vælge fra det store udvalg af legetøj, som lærer barnet at kravle.

Spinner Platforme

Denne lille perle af et stykke legetøj giver babyer en komfortabelt polstret platform, der spinder, opmuntrende babyer til at bruge deres hænder til at støtte og spin sig omkring. Den Lamaze Spin og Udforsk Gym leveres også med en sjov blomst-formet play mat med en lys og stimulerende farveskema. Måtten har de krøllede paneler, babyer elsker, og omfatter også masser af interaktive elementer, såsom et peek-a-boo blad klap, et spejl og en knirkende rød fugl, baby kan trække sig ud af et stykke stof reden lomme.

Spin og Udforsk Gym er designet til at blive brugt fra fødslen op til 24 måneder, og måtten kan bruges uden platformen. Platformen er sikkert for spædbørn op til cirka seks måneder, men forældre skal altid overvåge brugen af ​​platformen. Platformen er noget lille, så større børn kan have en vanskelig tid at få komfortable nok til at spille.

De første år tilbyder Happy Flyer Tummy Time legetøj, og det er meget lig den Spin og udforske, men med en flyvemaskine tema, der er fantastisk til små drenge. Prisfastsættelse svarer på 41,93 dollar, men barnet størrelse bekymringer gælder stadig. Disse spinner stil legetøj er en rigtig god idé, men de har ikke magisk lave babyer, der er meget modstandsdygtig over for mave tid til indlån crawlere. Forældre skal være realistiske i deres forventninger, når de køber en af ​​disse, og indser, at de er en forholdsvis ny idé. Disse typer legetøj kan ændre, da de faktisk benyttes af forældre og babyer og givet feedback til producenterne, så mødre og fædre bør holde deres øjne efter nye versioner.

Mats med støttende Puder

Denne mave tid legetøj består af et teaterstykke måtte med en c-formet pude, der understøtter babys bryst mens det stadig tillader barnet til at forsørge sig på albuerne. Den støttende pude fremmer udvikling af musklerne i overkroppen, og spillet måtten ideelt holder barnet stimuleret og glad under mave tid sessioner.

Boppy tilbyder en Tummy Play Pad, der omfatter en nedprioriteret Boppy pude med fastgjort stof sløjfer til tilslutning legetøj. Maven Play Pad leveres med en bi bidering, en udstoppet guldsmed med crinkle vinger, og en rangle. The Play Pad er rimeligt prissat fra $ 29,99 og kommer i en blød og smuk pink eller en kicky lys blå. Puden er ikke knyttet til stykket pad, så forældrenes tilsyn er naturligvis forpligtet til at forhindre barnet i at glide ud af måtten eller puden.

Den Tiny Love Tummy Time Activity Mat er prissat lidt lavere på 22,03 dollar. Det har også en C-formet pude og leveres med en interaktiv leg mat og en fritliggende spejl, der kan placeres foran barnet. Mariehøne play måtten har en krøllede ansigt og knirkende næse, og mariehøne venstre hånd har både crinkle stof og en rangle indeni. Denne aktivitet måtten har masser at holde barnet travlt samtidig udvikle musklerne er nødvendige for at kravle.

Legetøj der fremmer Crawling

Forældre har masser af kravle-fremmende legetøj at vælge imellem, men den bedste måde at lære et barn at kravle, er at arbejde sammen med ham eller hende at gøre mave gang en konsekvent daglig aktivitet. Legetøjet nævnte er fantastisk til at udvikle den øverste organ styrke nødvendig for at kravle, men den samme virkning kan opnås med en farvestrålende tæppe, et sammenrullet håndklæde under barnets bryst, og et par sjove legetøj. Legetøj, der underviser en baby til at kravle er rart at have, men ikke absolut nødvendigt.