Lawn Roller

Lawn Roller

En græsplæne rulle kan være et nyttigt redskab, hvis du såning eller om spadestik til en ny græsplæne. Følgende artikel vil dække, hvordan du bruger en til dette formål, samt typer af græsplæne ruller, og hvor du kan få dem.

Seeding en ny græsplæne

Hvis du forsøger at starte en ny græsplæne fra frø der er et par skridt til at følge for at blive en succes. Når du har sikret dig, vil have passende afløb og valgt den type græsfrø du agter at bruge, gå videre til disse trin:

 1. Test din jord for en korrekt pH på 6 til 7,5.
 2. Fjern alle rester, ligesom sten og grene, fra din påtænkte græsplæne.
 3. Brug en rorpind til at bryde op klumper af komprimeret jord. Det er et godt tidspunkt at tilføje jord ændringer og en god starter gødning for at være sikker din jord vil give dine frø den bedste start.
 4. Level din jord med en rive og fjerne eventuelle yderligere rester bragt til overfladen fra tilling.
 5. Fyld din græsplæne rulle med vand og rul jorden, så det er helt plan. Niveau jorden er vigtig for korrekt dræning.
 6. Med et frø spreder jævnt sprede din græsfrø over nyligt forberedt jord.
 7. Igen udjævne jorden med din græsplæne rulle. Denne gang bør der ikke vand i valsen.
 8. Giv dine nye frø en drink og holde dem fugtige, så de kan spire.

Lægning Sod

Hvis du kan lide øjeblikkelig tilfredsstillelse vil du ønsker at bruge spadestik til at starte din nye græsplæne. Følg de første fem trin ovenfor. Så efter at du har sørget for, at din jord er niveau, er du klar til at lægge dit spadestik.

Rul din spadestik i strimler. Du kan få brug yderligere strimler eller en del af en strimmel for at fuldføre din række. Sørg kanterne er fast presses sammen, så du ikke vil have et hul i din græsplæne. For hver ny række vil du ønsker at forskyde dine strimler kanter (ligesom når du lægger mursten), så sømmene ikke alle linje op.

Brug derefter din græsplæne rulle til at gå over den nyligt lagt græstørv. Dette vil fjerne eventuelle luftlommer og vil hjælpe rødderne af græsset til at være i fuld kontakt med jorden. Rolling er et vigtigt skridt; hvis rødderne ikke er i jorden din nye græsplæne kan have døde pletter. Vand din smukke nye græsplæne regelmæssigt og ofte for de bedste resultater.

Typer af Lawn Rollers

Lawn ruller kommer i forskellige størrelser og er som regel lavet af stål eller polyethylen. De kan veje flere hundrede pounds, når fyldt så være sikker på at du udvise forsigtighed, når du bruger den.

Nogle ruller er lavet til at trække bag din havetraktor. Hvis du har et stort område til at rulle, er dette en stor mulighed. Det er også muligt at leje en græsplæne rulle. Hvis du kun vil bruge en græsplæne rulle én gang, denne mulighed er din bedste satsning.

Lawn Roller

Hvor kan man få en Lawn Roller

Hvis du planlægger at købe en græsplæne rulle her er et par gode steder at se:

 • Sears har ruller kan købes online, eller du kan hente det i butikken. Priserne er fra $ 124,99 til 159,99 dollar.
 • Northern Tool har flere muligheder at vælge imellem. Priserne spænder fra $ 99,99 til $ 224,99.
 • Amazon har et bredt udvalg af ruller til dig at gennemse.
 • Do It Best.com hævder at være verdens største hardware butik. De har 4100 medlemslande butikker, så du vil kunne finde en i nærheden af ​​dig, når du er klar til at gøre dit køb. Brug deres Spørg Anna værktøj til at finde en forhandler i nærheden af ​​dig.