Lawn: Lawn Disease Tips

Skyl Korrekt

Når du vand din græsplæne, vand det kun i morgen. Det bedste tidspunkt at vand er fra 6:00 til 09:00. Winds er som regel lav, temperaturer er normalt cool og solen er ikke steget høj nok til hastighed fordampning. Således vand siver ned i jorden i stedet afdampning (om eftermiddagen vanding) eller liggende på græsset 'overflade (aften vanding). Aften vanding regelmæssigt beder om problemer. Svampe trives på kølige temps og fugt.

Klipning Korrekt

Når du klipper din græsplæne, klippe hyppigt nok til at fjerne kun 1 / 3rd af bladet hver klipning. Hvis du fjerner for meget og lade det afklippede græs, kan du invitere en svampepatogen ved at efterlade for mange udklip på en gang. Klip i den rigtige højde, slå ofte, og lad det afklippede græs på plænen. Forlader ordentligt mejet udklip anbefales - det fremmer udbredelsen af ​​gavnlige jord mikrober.

God dræning ...

Turf sygdomme kan normalt spores til en af ​​fire årsager - forkert vanding, dårlig dræning, forkert græsslåning og over-befrugtning. Dårligt drænet jord lader vandet stå. Stillestående vand så indbyder alge og nogle svampepatogener at angribe plænen. Fremme god dræning betyder opbygge organisk materiale i jorden og luftning regelmæssigt.

Lawn Svampe

De fleste græsplæne sygdomme forårsaget af svampe, ikke-blomstrende plante, der ikke kan producere sin egen mad gennem fotosyntese. Således vil du aldrig se en grøn svamp. Green, slimet materiale er mest sandsynligt et alge middel forårsaget af alt for fugtig, næringsrige jord.

Behandling Turf Sygdomme

Behandling græs sygdomme kræver identifikation af sygdommen patogen og vælge den rette behandling. Ofte sygdomme er af midlertidig karakter, og problemet vil korrigere sig selv. Andre gange, sygdomme er ikke behandles med nogen kendte midler og græs skal overlades til enten dø eller overleve på egen hånd. De fleste svampesygdomme kan behandles med off-the-shelf fungicider. Bredspektrede fungicider er mærket til bekæmpelse af de mest udbredte svampe. Læs omhyggeligt og følg etiketten retninger. Den mest effektive behandling består normalt af at korrigere det problem, der forårsagede sygdommen.

Svampe Fakta

Ofte, som regel efter en kraftig regn, vil du observere en usædvanlig vækst i plænen. Væksten er formentlig en svamp, men det betyder ikke nødvendigvis sygdom. Nogle spørgsmål at besvare under dit inspektion er: Er blade gulning og / eller rådnende? Er væksten dækker planten og lukke ud lys? Har væksten pludselig dukke op, eller er det blevet at bygge over tid?

Medmindre græsset klart lidelse, svampen er sandsynligvis uskadelige og du kan overlade det alene. Svampe ofte forekommer ganske pludseligt, blot for at forsvinde lige så pludseligt, når forholdene ændres. Fungicider er dyre behandlinger, der kan forårsage nogle miljøskader. Brug dem ikke, medmindre du lovligt mener, at din græsplæne er i fare.

Turf sygdom

Turf sygdomme kan vise symptomer, der kan forveksles med andre problemer. Nogle sygdomme, såsom tage hele plaster, har de samme symptomer som grub skader. Hvis græsset ikke har nogen rødder, og du kan ikke se larver i jorden, chancerne er gode, at tage hele plasteret er årsagen. Visse sygdomme af St. Augustine og svingel også ligne insektangreb. Omhyggelig inspektion af jorden, rødderne, stilkene og bladene på margenen - områdets grænser op sund græs - er nøglen til at diagnosticere sygdommen. Afslørende tegn på sygdom omfatter gulfarvning blade, der løsrive let fra skeden, plettet eller plettet blade, fedtet, slimet eller mugne udseende, hvid eller grå substans dækker stængler eller blade, usædvanlig gummiagtig eller kødfulde stof vokser hen over jordoverfladen og en dårlig lugt .

Uhelbredelige problemer

Vi har understreget god ledelse, og du har fulgt dette råd. Du har fulgt korrekt et regime af god klipning, vanding og gødskning praksis og græstørv udfører. Så katastrofen rammer og en sygdom ødelægger græstørven.

Ved definition er en høj vedligeholdelse, højtydende græstørv er en høj pris og høj risiko tørv. Jo mere tid og penge, du bruger på græsplænen, jo mere sandsynligt du er til at stå over for græsplæne sygdom. Græsplæner er monospecifikke kulturer. En enkelt sort eller en enkelt art af organisme lever i et stort område er udsat for naturlige kræfter. Naturen afskyr monospecificity så meget som hun afskyr et vakuum. Mens naturen kan blive forsinket, og nogle gange endda forpurret med årvågenhed og god beslutningstagning, før eller senere naturen vil have hendes måde. Vær forberedt - Hvis du bruger en masse tid og penge på græsplænen, er du nødt til at bruge en masse kræfter udbedring af skaderne.

Sund rodvækst

Gødning, der er højt kvælstof fremmer skyde vækst. En frodig, grøn baldakin indbyder derefter sygdom. For at fremme en sund græstørv, fremmer rodvækst. Brug komplette gødninger i anbefalede mængder. Fremme jord tilth ved at ændre jorden med organisk stof, og vande græsplænen, så jorden fugtes til den ønskede rod dybde.

Svampe

Videnskaben har siden vist, at svampe er udtryk for en massiv svamp udvikling, beliggende nær jordoverfladen. Svampen lever af begravet og rådnende organisk materiale. Svampen danner en hydrofob (vandtæt) lag, der forhindrer vand og næringsstoffer fra at nå græsrødderne. Græsset wilts og dør i en udad ekspanderende cirkel, men ofte vender tilbage i midten. I midten af ​​cirklen er normalt grønnere end resten af ​​græsset, idet svampen fuldstændigt nedbryder det organiske materiale, dør selv og gør alle de næringsstoffer til rådighed for græs. Nogle begrænset succes har været fået ved at udføre en dyb kerne beluftning, efterfulgt af en drench fungicid indeholdende flutolanil eller kvarternære ammoniumforbindelser. Den dybe plugging laver huller i det vandtætte lag og dette gør det muligt fungicid til at komme i kontakt med nok af svampen til at styre det. Det virker ikke altid, og det kan være dyrt og tidskrævende. Til sidst vil svampen nedbryde alt materialet i jorden og gå væk af sig selv. Det kan tage alt fra 1 til 8 år, afhængigt af mængden af ​​materiale det har at arbejde med. Det eneste andet alternativ er en massiv udgravning til at fjerne alle woody materiale i jorden.

Lawn Fodring

Hvis du overstimulere græsset med for meget kvælstof, vil du i sidste ende medføre stråtag problemer og stråtag er en førsteklasses levested for svampe, der lever af rådnende organisk materiale. Thatch danner også en hydrofobe lag, der forstyrrer overførslen af ​​fugt og næringsstoffer. Gød på det rigtige tidspunkt af året for dit græs, ved hjælp af komplet gødning, der opfylder de næringsstoffer behov græsset.

Lawn Forebyggelse

Forebygge sygdomme betyder, at sikre, at vanding, græsslåning, gødskning og dræning krav græsset er opfyldt. De fleste græsser foretrækker veldrænet jord, og de fleste udvikler en sund rod-til-shoot-forhold, når organiske indhold er høj. Derfor bør du udvikle en kulturel og vedligeholdelse program, der opfylder behovene i græsset, og ikke overstiger de anbefalede mængder vand eller gødning. Ved definition er en høj vedligeholdelse græsplæne er en høj pris græsplæne, og det er også en stor risiko græsplæne. Jo mere du vand og befrugte din plænegræs, jo mere årvågne du skal blive mere end sygdom. Forebyggende anvendelse af fungicider på det første tegn på udbrud er altid bedre end at behandle en massiv udbrud. Mow det rigtige, vand det rigtige og befrugte det rigtigt, så hold øje med det.