Lawn Gødning Chart

Lawn Gødning Chart


Hvis du er ny til plænepleje, eller bare nye til befrugtende, kan du være på udkig efter en græsplæne gødning diagram til at hjælpe dig med at holde styr på, hvad der skal sættes på din værftet hvornår. Der er så mange forskellige meninger om de bedste produkter til at bruge, og hvor meget til at anvende, at det kan få meget forvirrende. Det er, hvor diagrammer og ekspertrådgivning kan komme i handy.

Bruger du for meget?

Lawn pleje lyder måske enkelt, men udgifterne til gødning, græsfrø og andre behandlinger kan hurtigt tilføje op. Lawn gødning diagrammer kan hjælpe dig med at finde ud af temmelig præcist, hvor meget produkt, du har brug for. Uden en græsplæne gødning diagram, kan du nemt lægge for meget produkt på din græsplæne og overbuy.

Typiske Beløb: En Lawn Gødning Chart

Det anbefales normalt at du anvender et pund af kvælstof for hver 1.000 kvadratmeter græsplæne. De fleste eksperter mener, at græsset gror bedst med en befrugtning forhold på en portion fosfor, to portioner af kalium og tre portioner kvælstof. Surhedsgrad din jord og andre betingelser, kan dog ændre dette forhold en smule. De fleste universiteter har en lokal have udvidelse kontor, eller du vil finde en lokal amt kooperativ. De vil være i stand til at yde hjælp til jord test og ordentlige forhold. Ellers vil enhver god græsplæne og havecenter hjælpe dig med disse oplysninger og finde den perfekte gødning til din græsplæne. Mange landskab leverandører vil endda hjælpe dig med at kortlægge en tidsplan for, hvornår de skal gødning din græsplæne. Mængden af ​​kvælstof i gødning varierer, afhængigt af den type gødning, du køber.

Gødning Formula Hvor meget for at få et pund Nitrogen
10-10-10 10 pounds
14-3-6 6 til 7 pounds
26-3-4 4.5 pounds
35-3-5 3 pounds

Der er mange forskellige diagrammer online notering andre kombinationer gødning. Her er et par:

  • Oklahoma State University - Foruden en detaljeret diagram notering, hvor meget gødning til at anvende, denne vejledning tales om bioklip, når at klippe og hvordan du bruger afklippet græs.
  • Seedland - Ud over at tilbyde generiske formler for de bedste gødskning nøgletal, vil du finde kvælstof satser, og du vil også finde formler til at hjælpe dig med at beregne, hvor meget produkt, du bliver nødt til at fuldføre jobbet.
    Lawn Gødning Chart
  • Lawn Math - En brugervenlig hjemmeside, der gør at forstå matematik af plænepleje enkel.
  • Befrugtende Græsplæner - Ud over gødningsmaskiner diagrammer, dette websted tilbyder en komplet liste over alt, hvad din værftet har brug for at trives i forskellige vejrforhold, herunder hvor meget vand og andre næringsstoffer.
  • Flydende Lawn Gødning - tænker på at bruge en flydende græsplæne gødning i stedet for den typiske tørre gødning? Du ønsker at læse denne indsigtsfulde artikel om forskellene mellem de to og hvordan man kan anvende flydende gødning til de bedste resultater.
  • Scotts - Et velkendt navn i græsplæne gødning, Scotts tilbyder mange forskellige tips og teknikker gennem deres hjemmeside, samt oplysninger om specifikke produkter. De tilbyder en komplet læring bibliotek til at hjælpe nogen der har en grøn tommelfinger.
  • All Seeing alvidende Lawn Care Manual - Denne PDF diagram går i meget mere end blot den befrugtning del af plænepleje. Du kan endda se op specifikke problemer, du muligvis har med din græsplæne, såsom komprimeret jord. Du kan finde græsplæne gødning -træer, vanding tidsplaner og særlig pleje for forskellige typer af græsfrø og typer græsplæne.


Uanset græsplæne gødning du i sidste ende vælger at bruge på din værftet, skal du holde op en regelmæssig vedligeholdelse græsplæne tidsplan for at holde dit græs ser sit bedste sæson efter sæson. Pas på ikke at klippe dit græs for kort til at undgå at dræbe din nye frodig, grøn græsplæne. I tvivlstilfælde, kontakt din lokale amt udvidelse kontor eller andre fagfolk for en anden eller endda en tredje udtalelse.