Lawn: form og konsistens Tips

bruge tekstur for at skabe interesse

Prøv at gøre brug af tekstur, når du planlægger dit design. Brug en række forskellige former og overflader for at gøre dit space mere interessant. Brug en blanding af blad størrelser til at give kontrast-store runde dem kombineret med lys og delikate dem.

Store foliaged Planter-nogle fordele

En fordel ved planter med store blade er, at de hjælpe med at etablere en følelse af modenhed i nye haver, hurtigt og økonomisk at fylde bare pletter. Da der er behov for færre planter, de også forenkle udformningen. I skyggefulde eller skov haver, hvor pærer og vilde blomster forsvinder kort efter blomstring, så prøv at plante Hostaer, Ligularia, bergernia og bregner, der vil fylde i rummene pænt.

Store foliaged Planter-hvor at plante

I små haver bør anvendes et mål for tilbageholdenhed for at undgå en "rodet" look, men andre end det, kan anvendes planter med mega størrelse blade i de fleste indstillinger. De låne stof, der tjener som knudepunkter og bidrager til at opnå en integreret haven sammensætning. Hvis du bor i et semi-tropisk klima, kan de give tiltrængt skygge, men de kan også blødgøre rum omgivet af haven mure og hegn og samtidig skabe en illusion af storhed.

store blade planter

Hvis du placerer fed foliaged planter ved siden af ​​en vand-funktion, hvor deres frodighed forstærkes af refleksion, eller på et strategisk bøjning i en sti, en stigning på jord eller midtpunktet af en kant, kan de være en overraskelse og glæde!