Lawn: Fælles Lawn problemer Tips

Svampe!

Svampe og paddehatte er faktisk et godt tegn - de viser en høj grad af jordens frugtbarhed og peger på en lang fremtid sund græs vokser i god, fugtig jord. De svampe og paddehatte vises, når et bestemt sæt af temmelig dårligt forstået klimatiske
forhold forekommer. Så snart disse betingelser ændrer sig, vil svampene forsvinde. Selv om de er grimme, de ikke udgør en trussel mod din græsplæne. Behandle dem som et trofæ - de betyder, at uanset hvem forberedt din jord før plantning gjorde det rigtige, og de betyder, at uanset hvem administrerer din græstørv gør denne ret, også.

Hund Urin

Dog urin skader græs på grund af overskydende kvælstof, ikke overskydende salt eller høj (eller lav) pH. Urinen går på græs som en koncentreret dump af flydende gødning. Det samme ville ske, hvis du hældte en kop 33-0-0 gødning på stedet - græsset lider klassiske gødning brænde. En hyppigt anvendt hjem afhjælpe er at give hunden nogle tomat sauce med hans / hendes mad. Folk sværger, at det virker, men det virker for en anden grund, end du kan have været ført til at tro. Det virker, fordi tomatsauce øger hundens salt indtag, som igen forårsager ham / hende til at drikke mere vand, der fortynder Nitrogen i urinen og reducerer effekten. Før du begynder at tilføje tomatsauce til din hunds kost, skal du kontakte din dyrlæge. Hvis din hund er disponeret for sundhedsproblemer på grund af for meget salt, kan du blive skade pooch mere end du hjælper plænen. IKKE tilføje bagepulver til din hund 'vand. Det virker ikke, og det kan have alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser for din hund.

Heavy stråtag

Hvis stråtækket lag bygger op til et vist niveau, det har en tendens til at komprimere og blive "hydrofob, hvilket betyder at det blokerer vand bevægelse. Det kan også forhindre muligheden af ​​kunstgødning og pesticider fra at nå de tilsigtede mål. Generelt kan en stråtækket lag er større end 1/4 tommer forårsage problemer nok til at berettige fjernelse.

Bermuda græs

Med tilstrækkelig vand, gødskning og klipning, kan en enkelt kvadratmeter Bermuda græs vokse hurtigt nok til at dække hele landmasse af Nordamerika i to år.