Lawn: Beskæring Tips

Beskæring en lilla busk

Syrener vokser meget høj og udvikle tykke stammer efter 8 år, eller oftere. Nye skud, der kommer op fra rødderne er ikke givet megen chance af den ældre træ, og det er nødvendigt at amputere det gamle træ på eller nær jordoverfladen. Du må ikke gøre det hele på én gang. I stedet gradvist fjerne de ældste stammer over 3 til 4 år for at holde buske, der producerer blomster, som de nye stokke stige til erstatte de fjernede dem.

Beskæring værktøjer

Tre værktøjer bruges til beskæring: beskæringssaks til at fjerne skud og små stilke; længe håndteret grensaks for større stilke; og en beskæring så for store grene. En skarp beskæring kniv er også en god investering for at skære ned blød vækst sommer og trimning omkring store sår. Ud over disse, vil kun hækkesaks være nødvendig, hvis du har en hæk, der er formel og behov klipning.

Hvorfor beskære?

Beskæring styrer væksten af ​​planter ved at holde dem inden for grænserne og forhindre dem i at vokse ud af deres plads. Gennem beskæring, kan du opfordre et træ at vokse høj, overtale en busk at forblive små eller symmetrisk, og stoppe grene fra antaste naboer eller indgreb på ture eller andre trafikområder.

Skære ned stauder

Du bør skære ned på blade og stængler af flerårige planter i slutningen af ​​deres vækstsæson, mens de er i dvale. Beskæring kan hjælpe med at reducere vedligeholdelsesproblemer for det følgende år, samt mindske risikoen for overvintrende skadedyr og sygdomme. Nogle stauder skal skæres tilbage udelukkende af æstetiske grunde, da de kan forringe og ikke øge udseendet af en vinterhave.
Pas på, at du ikke skære for tæt på kronen, som kan medføre, at nogle planter til at blive beskadiget i løbet af vinteren. Efterlad 2-3 inches af stænglen over jorden.

Ved hjælp af en Beskæring Saw

Beskæring save normalt har tilbage peger tænder og sav med trækkende slagtilfælde, ikke push. Dette er vigtigt, når beskæring træer fra en stige, da du trække dig ind i træet, ikke presse dig selv væk.

Beskæring retningslinjer

Efter et ungt træ er blevet etableret i landskabet (normalt et år efter plantning), beskæring virkelig bliver et job "træning". To generelle regler beskæring til at følge:
1. Uddannelse eller beskæring kan ske gradvist over de næste tre til fem år, og
2. Ikke mere beskæring bør finde sted i et enkelt år, end der er behov for at forbedre formen eller strukturelle styrke af træet.

Undgå beskæring sidegrene på unge træer

Når beskæring unge træer undgå at fjerne de mange små sidegrene, der opstår langs stammen. Disse sidegrene hjælpe stammen stigning i basen diameter eller skydelære gør for en mere robust træ. Stikledninger også skygge stammen, og mindske risikoen for sunscald skade og fungere som vagter afværge udstyr operatører, dyr og vandaler.

Fordele ved beskæring

Beskæring vil opfordre dine planter til at vokse og producere flere blade, større blomster, og større frugt. Skygge træer kan gøres shadier kan enårige tilskyndes til at blomstre hele sæsonen, vil stauder give to eller flere bølger af blomster, vil roser blive stimuleret til at blomstre indtil efteråret, og blomstrende træer og buske vil belønne dig med en smuk skærm.

Beskæring unge træer

Beskæring af træer bør begynde på tidspunktet for plantning. Men undgå fristelsen til at "tynd" et ungt træ krone for meget. Forskning har vist, at post-plantevækst er hurtigere og træer vil etablere tidligere, hvis beskæring ved plantning tid er begrænset til at fjerne kun svag, døde, syge, gnidning eller tilskadekomne grene. Ved at fjerne disse åbenlyse mangler, unge træer er i stand til at anvende alle til rådighed stående blade nødvendige ressourcer til at udvikle et stærkt rodnet og overvinde plante stress.

Branch fjernelse fra træer-metode

Den bedste teknik, når beskæring grene er at skære den gren af, så grenkraven intakt. Skær ikke grenen flugter med stammen. På det punkt, hvor en gren forbinder stammen er en hævelse kaldet grenkraven, og hvis man skærer lige uden for denne krave, træet er i stand til at lukke såret selv. Men hvis du skylle klippe grenen (fjerne kraven), træet har langt sværere ved at lukke såret og er åben for invasion fra skadedyr og sygdomme.

Tips om at købe en beskæring sav

Nogle beskæring save, kendt som "tveæggede" beskæring save, har grove tænder på den ene side og fine tænder på den anden bruges til store og små opgaver. Disse er fint i træer, men jeg kan ikke anbefale dem til beskæring buske eller beskæring på en indsnævret sted. Du kan let skade barken eller beskadige en gren, du skal forlade med tænderne på bagsiden af ​​bladet. Jeg foretrækker en enkeltsidet sav med en let buet kniv.

Guide til beskæring grene

Brug følgende afgørelse guide for størrelsen af ​​filialer, der skal fjernes:
1.under 5 cm i diameter - Værsgo,
2.between 5 og 10 cm i diameter - Tænk
3.greater end 10 cm i diameter - Hav en god grund!

Konsekvenser beskæring tilbage stauder for tidligt

Hvis stauder skæres ned for tidligt, når de er stadig aktivt voksende, en bekymring er, at de måske sætte på ny vækst, bruge kulhydrat reserver, der var beregnet for den følgende sæson, blive ramt af en fastfrysning og ikke vende tilbage det følgende år. Er du i tvivl, er du bedre stillet til at forlade anlægget ubeskårne.

Tips til køb af beskæringssaks

Invester i et par gode holdbare beskæringssaks (beskæresakse). Der er to typer af beskæresakse: bypass, hvor bladene passerer hinanden som saks; og ambolt, hvor et blad skærer ned på en flad plade. Hvilken du vælger, er op til dig, men det er værd at betale prisen for kvalitet. Billige beskæresakse vil snart få stump eller bøjet under normalt tryk. Jeg anbefaler stærkt FELCO mærke beskæresakse; de kan være dyrt, men et par skal vare hele livet, og delene kan udskiftes.

Timing er vigtig

Vinteren eller det tidlige forår beskæring kan reducere blomstre på blomstrende planter eller stimulere ny vækst, der kunne blive beskadiget af frost eller streng kulde. Hvis en plante lægger frem en afgrøde af suckers (bud skyder fra de vigtigste plantens rødder), bør du fjerne dem, så snart de ser ud.
Sommer beskæring kan resultere i nedsat rodvækst, som vil holde anlægget til en mindre størrelse. Fortynding kan enten gøres tidligt, så planten har tid til at komme sig, eller efter væksten er stoppet for sæsonen.

Beskæring din Douglas Fir

Douglasgran kan blive klippet til en kegle form, når unge, men ældre træer bør overlades ubeskårne. Normalt graner aldrig beskæres undtagen at fjerne scraggly eller døde vækst, og det sker om vinteren.

Foryngelse teknik

Den mest drastiske beskæring af tilgroede planter kan bruges med bredbladet evergreens (Hollies, liguster, azalea, buksbom, sydlige magnolia, etc.) til at styre tilgroet, langbenet eller scraggly vækst eller på bestemte løvfældende busk arter som syrener og spirea. Dette gøres ved at skære hele anlægget til jorden eller selektivt at fjerne en tredjedel af de ældste og største lemmer hvert år. Denne metode kaldes "foryngelse", fordi denne kategori af buske vil sende nye badebukser fra roden system til at erstatte de gamle, uproduktive eller overdimensionerede lemmer.

Fjernelse knækkede grene

Beskæring hjælper med at bevare sundheden for dine træer og buske. Når grene bryde og lemmer dør, dine planter svække og er modtagelige for insekter og sygdomme. Blot én gren gnide mod en anden kan forlade anlægget sårbare, når det beskyttende bark gnides væk. Hver gang du går ind i haven, tage din beskærersakse langs og fjern grene, der er døde, fordelt, eller gnider mod en anden.

Undgå beskæring fejl

Det er nemt at ødelægge en plante ved for kraftig beskæring. Giv ikke buske et "crew cut", medmindre de er formelle accenter, geometriske eller hedge-lignende. I stedet skære her og der, afkortning tjavset vækster, lade busk har en naturlig in-and-out vane. Buske såsom brude krans spirea har en naturlig overordnede vane og skal beskæres denne måde. Målet er at holde en busk som naturligt udseende som muligt.

Scaffold grene-how til at beskære

Du bør vælge stillads grene, der har brede vinkler vedhæftet fil med stammen, er jævnt fordelt, og er fordelt radialt rundt om stammen. Optimalt set bør større lemmer være anbragt 24 til 36 inches fra hinanden på vekslende sider af stilken. Træer som ahorn og ask har ofte store grene, der forekommer i par på tværs af hovedstammen. Beskæring disse skiftevis op til en højde på 12 til 18 fod vil skabe en sund struktur træ, der er attraktivt og afbalanceret. Lad aldrig et ben vokse direkte over lavere.

De første skridt når beskæring et ungt træ

Når du træner et ungt træ, først identificere de primære lemmer (stillads lemmer), der i sidste ende vil gøre op i træet rammer. Højden på den laveste skafottet lemmer vil blive bestemt dels af de forventede aktiviteter, der vil opstå under eller i nærheden af ​​træet. Men husk, i løbet af denne tidlige udviklingsstadie er det vigtigt at efterlade midlertidige stillads lemmer på træet ved lavere højder end i sidste ende vil være ønsket. Generelt bør to tredjedele af træhøjde efterlades som Crown (grene og blade).

Fjernelse blød vækst fra træer

Frugttræer, såsom æbler, ofte får blød vækst (vand spirer) på krop og lemmer. Disse bløde vækster bør skæres tilbage selv med stammen eller lemmer hver vinter, inden de bliver for store og SAP ressourcerne. En eller to kan efterlades til at vokse udad for at forbedre symmetrien af ​​træet, hvis dette ønskes.

Beskæring løvtræer og buske

Løvtræer og buske uden prangende blomster skal beskæres i hvileperioden for nemt visualisere strukturen i træet, for at maksimere sårlukning i vækstsæsonen efter beskæring, og for at reducere risikoen for overførsel af sygdomme. Det vil også modvirke overdreven saft flow fra sår.

Tree sår kan tiltrække skadelige insekter

Seneste sår og de kemiske dufte, de udsender, kan faktisk tiltrække insekter, der spreder træ sygdom. Et eksempel er såret elm træ, som er kendt for at tiltrække barkbiller som skjuler sporer af elmesyge svamp. Åbne sår på egetræer er kendt for at tiltrække biller, der spreder den egens visnesyge svamp. Vær omhyggelig med at beskære disse træer i den rigtige tid af året for at forhindre spredning af disse dødelige sygdomme. Kontakt din lokale træ sygdom specialist for at finde ud af, hvornår at beskære disse træarter i dit område. Normalt det bedste tidspunkt er i slutningen af ​​efteråret og vinteren.

Tips til køb grensakse

Når du køber grensakse, være sikker på der er masser af plads mellem dine knoer, når du holder dem helt lukket. Som du skærer, du lægger et stort pres på håndtagene, og hvis de lukker pludseligt, kan du ende op med dårligt sårede knoerne.

Fjerne døde og inficerede grene

I det sene efterår, efter blad drop, når infektioner er mere synlige, alle grene indeholder cankers, knob, galls, eller døde skud skal "mærket" for beskæring. På de fleste områder, bør markerede grene beskæres i slutningen af ​​vækstdvale, normalt slutningen af ​​februar til begyndelsen af ​​marts. Det er vigtigt at fjerne alle inficerede materiale før svampe bliver aktive i foråret. Beskæres grene skal brændes, begravet, eller tilhugget.

Stilktykkelse beskæresakse kan skære igennem

Beskæresakse kan skære stilke op til omkring en finger tykkelse, selv om dette kan variere afhængigt af hårdførhed af træet. Over denne størrelse skal du bruge de grensakse eller en beskæring sav.

Bedste tid for beskæring

De fleste træer kan beskæres om sommeren, når bladene er på træet og formen er mere synlige. Træet vokser og vil komme fra kirurgi hurtigere. Hvis der er behov større fjernelse, så selvfølgelig, vinteren er en bedre tid til at beskære, da lemmer er mere synlige, og du kan komme til dem og lettere at fjerne dem.

Beskæring gran og fyrretræer

Gran og fyr skal have deres nye bløde skud klippes tilbage til det halve i sommeren før væksten hærder. Vækst Lateral vil derefter udfylde.

Beskæring evergreens

Nål evergreens sjældent beskæres i gængs forstand. Det er normalt at skære vækst på unge træer kun på enden for at tvinge tykkere og mere kompakt vækst.

Beskæring forsømte haver

Hvis din have ikke er beskåret i mange år, let gør det. Med undtagelse af buske, skal du ikke forsøge at rense ud et årti er akkumulering i en sæson. Arbejdet med en 3 års plan, fordi chokket over for meget beskæring i 1 år kan medføre død, snarere end vækst for dine planter.

Beskær for at forhindre svampe

For at forhindre svampe, beskære ud spinkel vækst at blotlægge midten af ​​anlægget til sol og luft. Denne type beskæring giver mere næring for de resterende vækst, tilskynde den til at trives.