Lawn Beluftning

Lawn Beluftning

Lawn luftning omfatter fjernelse af små jord stik mindre end en tomme i diameter. Typisk disse propper gå fra et til seks inches dyb og er fra to til seks inches fra hinanden. Lær hvorfor, hvornår og hvordan på ordentlig græsplæne beluftning og arm dig selv med den viden, du har brug for en smuk, sund græsplæne.

Hvorfor Lawn Beluftning

Ligesom en vand haven beluftningsanordningen tilføjer ilt til din dam eller vand funktion; græsplæne beluftning med til at tilføje ilt til din jord. Græsplæner, der er blevet komprimeret ved kraftig brug eller dårlig dræning vil drage stor nytte regelmæssig luftning, som vil jord, der har tung lerindhold.

Komprimering af jorden forårsager adskillige problemer:

  • Det reducerer ilt, som græsrødder for at vokse.
  • Det gør det vanskeligt for rødderne til at absorbere vand og næringsstoffer fra jorden
  • Det skaber en fysisk barriere, der stunts sund vækst af græsrødder.

Fordele ved beluftning plænen kan nævnes:

  • En velkommen stigning i mikroorganismer, som bidrager til at nedbryde strå opbygge.
  • Øger optagelsen af ​​vand, næringsstoffer og ilt ved græsrødderne.
  • Forbedring af den samlede vækst og udvikling af rodsystemet.
  • Forebyggelse af afstrømning, når de anvender plænen gødning eller pesticider på din græsplæne.

Hvornår skal Beluft

Det bedste tidspunkt at lufte afhænger af græs og din jordtype. Kølige sæson græsser som svingel skal luftes fra sensommeren til det tidlige efterår. Varme årstid græsser som Bermuda skal beluftes i slutningen af ​​del af foråret til begyndelsen af ​​summer.In Desuden, hvis du har lerjord, skal du græsplæne beluftning to gange om året. Dette vil typisk være i løbet af foråret og i løbet af efteråret. Hvis din jord er sandet vil du kun behøver at lufte en gang om året, enten under forår eller i efteråret.

Undgå græsplæne beluftning, hvis du oplever ukrudtsproblemer. Mens luftning hjælper dit græs til at vokse, vil det også hjælpe ukrudtet i at få et stærkere hold på din græsplæne. Endvidere bør græsplæne beluftning ikke udføres på nyligt podet eller sodded græsplæner. Giv disse nye græsplæner et år at få etableret, før du begynder en tidsplan for græsplæne beluftning.

Sådan Beluft

Omkring to dage før du planlægger at lufte din græsplæne, vand den grundigt for at give mulighed for lettere indtrængning. Du vil have din jord til at være fugtig, men ikke sopping våd. Hvis du har haft en kraftig regn, tillade en vis tid for at blive absorberet i jorden. Sørg for at markere eller flytte nogen græsplæne sprinklere, så de ikke bliver kørt over, mens du arbejder.

Når luftning, gå over græsplænen i mindst to forskellige retninger for at give mulighed for en god dækning. Der er ingen grund til at fjerne jorden stik; du kan bare lade dem ligge på jorden. I omkring to til fire uger vil de har arbejdet sig tilbage i din græsplæne s jord.

Når du grundigt har luftet din græsplæne, er det et perfekt tidspunkt at gøde eller tilføje ekstra græsfrø. Du kan også ønsker at tilføje en fjerdedel af en tomme af husdyrgødning for din græsplæne til at befrugte det. Bare rake det langs overfladen af ​​jorden. Det vil arbejde sig ind til hullerne og blive absorberet.

Lawn Beluftning

Hvor finder en Aerator

Dette vil afhænge af, hvordan du vælger at lufte din græsplæne. Du kan helt sikkert hyre en professionel til at gøre dette job for dig. Eller du kan leje en belufter og gøre det selv.

Da dette er en opgave, der skal gøres mindst en gang om året, kan du foretrækker at købe din egen plænelufter, så det vil altid være klar, når du er. Undgå den type, der kun anvender spikes at grave i jorden. Dette kan bidrage til mere jordpakning - lige hvad du prøver at undgå! Her er nogle til at overveje:

Lawn Beluftning

  • Lewis Standard Tools Sod Coring Aerator er fantastisk, hvis du har en lille gård og gerne vil gøre din græsplæne beluftning manuelt. Det retails for $ 24,99
  • Swisher Mower & Machine Selskabets 48 Inch Plugger Aerator vil gøre dit arbejde lettere, hvis du har en større gård og gerne et værktøj, der kan knytte til din ridning plæneklipper. Denne ene sælges for 179 dollars.