Lav Rest Kost

Lav Rest Kost


Den lave rest kost er ofte en del af en behandlingsplan for mennesker, der lever fordøjelses problemer. Denne diæt begrænser indtagelsen af ​​kostfibre til at reducere hyppigheden og mængden af ​​afføring og forsinke den intestinale transittid. Ikke alene en lav rest kost begrænse indtagelsen af ​​fiber, men også andre fødevarer, der øger tarm aktivitet såsom mejeriprodukter og svesker. En typisk lav rest kost indeholder omkring 10 gram fibre om dagen.

Behandling for Sundhed Betingelser med den lave Rest Diet

Visse sundhedsmæssige betingelser kan forbedre ved at bremse fordøjelsessystemet og tarm aktivitet med begrænsninger af kostfibre indtagelse.

Divertikulitis - Nogle mennesker har små poser kaldet diverticulum i tyktarmen, der bule gennem svage punkter i tyktarmen væggen. Hvis diverticulums bliver betændt de forårsager den tilstand kendt som diverticulitis. Symptomerne omfatter abdominal smerte, oppustethed og forstoppelse.

Crohns sygdom - en kronisk inflammatorisk sygdom i tarmene. De mest almindelige symptomer forbundet med Crohns sygdom er vægttab, diarré og mavesmerter. Der er andre symptomer som nattesved og blødning fra endetarmen samt. Symptomerne på Crohns sygdom varierer afhængigt af placeringen og omfanget af inflammation.

Colitis ulcerosa - Ligesom Crohns sygdom, colitis ulcerosa er en form eller inflammatorisk tarmsygdom. Colitis ulcerosa forårsager kronisk inflammation i fordøjelseskanalen og kan blive en livstruende problem. Symptomerne er mavesmerter og diarré.

Alle disse sundhedsmæssige betingelser kan drage fordel af opbremsning af fordøjelsesprocessen ved at begrænse indtaget af fiber. Andre situationer, der kan berettige en lav rest kost er de første og anden fase af arbejdskraft, kemoterapi, og som forberedelse til en koloskopi.

Anbefalet Foods

Fjernelse grovfoder og andre ufordøjelige materialer fra dit daglige indtag, mens du følger denne diæt tager omtanke og planlægning. De fleste sunde kostvaner fokusere på store mængder af frugt og grøntsager, som er i opposition til lav fiber indtagelse. Følgende tabel kan hjælpe dig med mad valg.

Anbefalet Foods
Food Group Tillad Undgå
Mejeri Begræns til 2 kopper om dagen, is, mælk, fløde supper og oste Mere end 2 ups per dag
Brød Hvidt brød og kiks Fuldkorn, højt fiber brød
Kød Mest bagt eller stegt kød, fisk og hårde kogte æg Fried kød, krydret kød og bløde kogte æg
Stivelse Hvide ris, pasta, uden skind kartofler Brune ris, stegte kartofler, vafler, chips
Cereal Cornflakes, pustede ris, Cheerios, anstrengt havregryn, fløde af hvede Havreklid, pustede hvede, strimlet hvede, granola

Andre fødevarer for at undgå omfatte kokos, tørrede ærter og bønner, nødder, frø, og chunky jordnøddesmør.

Informeres

Diskuter denne diæt med din læge. Spørg efter information om lav rest kost for at være sikker på det er det rigtige for dig. Du ønsker måske at læse om denne kost og de betingelser, det er oftest ordineret til. Bogen "God mad til Bad Maver" af Henry Janowitz er en guide til at forstå kost og hvordan det påvirker fordøjelseskanalen. Eller du måske ønsker at afhente et eksemplar af "Spise for IBS" af Heather Van Vorous at få ideer til velsmagende lave restkoncentrationer måltider.