Lav et modeshow

Lav et modeshow


Hvis du er på udkig efter noget sjovt og spændende at gøre, hvorfor ikke gøre et modeshow og invitere alle dine venner? Fremvise de nyeste modetrends lige fra dit eget hjem.

Lav et modeshow i hjemmet

Så du er syg og træt af de samme gamle ting, ikke? Hvorfor ikke overraske dine venner og gøre et modeshow sig hjemme? Et modeshow er ikke kun sjovt at se, men er også sjovt for dem, der er involveret i at organisere det, og dem, der vil blive modellering i det. Først skal du vælge en placering. Hvis vejret er stadig nice, din baghave er det perfekte sted. Beslut dig for en dato og tid for dit show. Weekenden normalt fungerer bedst, da mange har arbejde eller skole forpligtelser i løbet af ugen. En anden vigtig ting at gøre er at få dine forældres tilladelse, da du vil være at have det på deres hus. Beslut dig for det antal personer, du vil have i showet og også det nummer, du vil invitere til at se showet.

Den Invitation

Inviterer folk til at dit show kan være så uformel som at sende ud en e-mail eller telefonopkald til alle dine venner. Du kan også sende en løbeseddel til dem, du ønsker at deltage. Bruge til at give dato og tidspunkt for showet, så alle ved, når at ankomme.

Fashion Vis Komponenter

Et modeshow består af flere komponenter. Ud over de modeller, vil du nødt til at overveje, hvilken type mode du ønsker med i showet. Tøj kan gå sammen med en bestemt tema eller være tilfældig og har en bred vifte af mode. Nogle sjove temaer kan nævnes:

  • Tilbage til skolen - have alle bære noget trendy at de købte for tilbage til skolen
  • En dag på stranden - modeller kan sport deres foretrukne stranden eller ved poolen beklædning
  • En formel affære - vise de nyeste hjemkomst eller prom mode
  • Sport - modeller bære de nyeste atletisk beklædning eller skole sport uniformer
  • Demonstrer din egen stil - sammensætte outfits i din egen eller endnu bedre at vise tøj, som du rent faktisk lavet og designet

Sørg for at have de modeller gør deres hår og makeup for showet, så alle ser deres bedste! Du kan have en person er ansvarlig for hår og makeup samt.

Afhængig af mængden af ​​tid og hvor mange outfits, du ønsker featured, skal du sørge for at have nok venner involveret i modellering. Ændring outfits kan tage tid, så har alle godt forberedt før showet begynder. Det er en god idé at sætte det hele op tidligt og har alle de mode plukket ud på forhånd. For at gøre et modeshow en succes, er det bedre at organisere det, så showet kører problemfrit og er sjovt for alle involverede.

Indstilling af Stage

En anden faktor til at overveje er at skabe en vis beliggenhed. Du skal bruge en landingsbane for modellerne at gå på. Du kan nemt oprette dette ved hjælp af stof eller løbere til at skabe en sti, der er udpeget som en landingsbane. En anden mulighed er at gøre uformel modellering hvor modellerne går rundt blandt gæsterne og vise deres fashions.If du har planer om at køre showet, har noget parat til at sige om hver mode bliver modelleret. Giv en beskrivelse af beklædning, herunder designeren, hvor udseendet kan købes og måske noget om modellen, der bærer det. Vær sikker på at takke dine gæster for at komme og se showet.

Musik

Baggrundsmusik tilføjer en nice touch. Opret en blanding af dine yndlingssange og afspille dem under showet. Koordinere forskellige mode med forskellige sange.

Billeder

Ingen modeshow ville være komplet uden nogen at tage billeder. Har en person, der er udpeget som fotograf og har dem tage et billede af hver mode bliver modelleret. Hvis det er muligt, har nogen video showet, så du kan se den senere.