Lav en Wish Foundation of America

Lav en Wish Foundation of America


Make a Wish Foundation of America er en organisation, der arbejder for at forbedre livet for terminalt syge børn. Organisationen yder ønsker, at give unge med en én gang i en lifetime oplevelse. Fonden givet sit første ønske i 1980, så Chris Greicius, en syv år gammel, der drømte om at blive en betjent, at tilbringe en dag med flere politifolk. Chris døde tre dage efter oplevelsen på grund af leukæmi, men ikke før at se hans ønske gå i opfyldelse.

Hvad Børn ønske

Lav et ønske Foundation gaver afhænger af, hvad barnet anmodninger. De fleste ønsker falder i en af ​​følgende fire kategorier:

  • Ønsker at gå, hvilket betyder en anmodning om at rejse et eller andet sted eller til en bestemt begivenhed. Populære valg omfatter besøg i forlystelsesparker, strande, Super Bowl, eller en eksotisk destination.
  • Ønsker at blive, hvilket gør det muligt for barnet at opleve dag i livet for en person, der arbejder i hans eller hendes karriere valg. For eksempel kan barnet ønsker at prøve at være en brandmand eller en mode model.
  • Ønsker at mødes, hvilket giver barnet en chance for at tilbringe dagen med en favorit berømthed.
  • Ønsker at have, som giver barnet en gave. Det kunne være noget småt, som en iPod, eller noget meget større, ligesom en skøjtebane i baghaven.

Når en person refererer et barn til programmet og det fastslås, at han eller hun er medicinsk berettiget og kvalificeret til at deltage, vil en frivillig tale til barnet at se, hvad den unge ønske egentlig er. De eneste personer, der er godkendt til at henvise børn til Make a Wish Foundation of America er deres forældre eller værger, udbydere af sundhedsydelser og børnene selv. Den nemmeste måde at gøre det er at sende i online formularen.

Kvalificeret til Wishes

For at sikre, at kun virkelig trængende børn er modtagere af ønsker, Instituttet har en række krav, der skal være opfyldt, før en person kan anmode om et ønske for ham eller hende.

  • Barnet skal være i alderen mellem 2 ½ og 18, når en person henviser ham eller hende til fundamentet.
  • Barnet skal have en livstruende tilstand, som attesteret af en læge, der faktisk behandle barnet.
  • Barnet må ikke have haft en anden organisation yde et ønske for ham eller hende tidligere.

Sådan Hjælp Make a Wish Foundation of America

Hvis du gerne vil hjælpe velgørenhed med sit arbejde, er der flere måder, du kan gøre det. Du kan donere penge som en enkelt donation, lover at give et bestemt beløb hver måned eller oprette en matchende gave. Hvis du har spørgsmål om at donere, så ring 1-866-880-1382. I stedet for at give penge, kan du give en i naturalier donation, såsom kontorartikler og byggematerialer. Du kan også donere elementer, der hjælper med de ønsker selv, såsom gavekort til shoppetur eller frequent flyer miles.

Make a Wish Foundation of America har også brug for frivillige. Nogle områder af specifikt behov er mennesker til at hjælpe med fundraising, arbejde i kontorer rundt om i nationen, hjælp med faktiske ønske ydelse, hoved udvalg og sprede ordet om velgørenhed arbejde. For at finde ud af mere om disse muligheder, indsende en formular bemærke de måder, du gerne vil arbejde frivilligt. Alle frivillige skal bestå en baggrund check.