Lav en velgørende donation ved at vedtage en familie

Lav en velgørende donation ved at vedtage en familie


Vedtagelsen af ​​en familie er en måde at give gaver til en bestemt familie, der er i nød. Selv om denne form for velgørenhed give er ofte nødvendigt og værdsat i feriesæsonen, kan det ikke kvalificere dig til et skattefradrag. For at gøre en velgørende donation ved at vedtage en familie, gøre din donation gennem en officiel velgørende organisation, der ha 501 (c) (3) status.

Indstillinger til Vedtagelsen af ​​en familie

Direkte Donationer til trængende familier

Især i feriesæsonen, er det almindeligt for lokale grupper at komme sammen for at hjælpe områdets familier i nød. Gaven giveren vedtager en familie at give i løbet af denne periode. For eksempel en kirke opstiller en gave udvekslingsprogram, hvor gave givere vælger en familie til at hjælpe og derefter købe gaver, mad eller andre ting at give til familien. I dette tilfælde er omkostningerne ved disse gaver er ikke kvalificeret skattefradrag. Det er fordi programmet giver mulighed for donator at give specifikt til en person eller familie, i stedet for til velgørenhed.

Donationer gennem velgørende organisationer

På den anden side, hvis du donere penge til den etablerede nonprofit organisation, dette kan kvalificere sig til et skattefradrag. Det centrale er i hvem du giver gaven til. Skattefradrag for enkeltpersoner kan ikke betragtes som velgørende bidrag i henhold til IRS regler. For at finde en komplet liste over de typer af bidrag, der opfylder betingelserne, skal du besøge IRS 'velgørende bidrag webside. For at modtage skattefradrag, skal du donere til en godkendt velgørenhed i stedet for en person. Spørg enhver organisation at afgøre, om den type giver, at du gør, vil kvalificere sig til et skattefradrag.

Donere til at vedtage en familieprogrammer

For dem, der gør vedtage en familie, kan den virkelige belønning i at gøre det ikke være en skat afskrivning, men snarere en personlig følelse af at hjælpe. Selv om denne type donation ikke kan modtage skattefordele, kan det helt sikkert være værd. Dette er især tilfældet for familier i desperat behov. Derudover kan du opmuntre disse familier til at opsøge velgørende organizationsfor yderligere hjælp og derefter donere til disse placeringer. Beslutningen om at donere i vedtage en familie drev er op til den enkelte.

Skattelettelser for donationer

Ved at bidrage til ved hjælp af en velgørenhedsorganisation, kan skatteyderne modtage et skattefradrag. IRS skitserer de specifikke retningslinjer for sådanne donationer, men det generelt indeholder følgende begrænsninger.

  • Doner til kvalificeret, 501 (c) (3) organisation. Denne nonprofit organisation modtager denne særlige status direkte fra skattemyndighederne. For en overordnet liste over organisationer, der henføres Brug IRS publikation 78, tilgængelig som en søgbar dokument på IRS hjemmeside.
  • Itemize din skattefradrag for at anvende en velgørende donation til din skat. Hvis standard fradrag beløb er mere end din specificerede fradrag, kan du muligvis ikke i stand til at liste den velgørende donation direkte.
  • Har en kvittering for enhver donation over $ 250 værdi, fra velgørenhed.
  • Dokumentér donation på din formular 1040, når der fremsendes din indkomst dokumenter. Noncash velgørende bidrag kræver brug af formular 8293.
  • Undgå at overdrive værdien af ​​donationer. IRS kan anmode om dokumentation for værdien af ​​de gaver, ikke blot en kvittering, som du doneret.

Diskuter din evne til at kræve velgørende donationer med din skat tilberedningsvirksomheden, hvis du er i tvivl om kvalifikationen. I de fleste tilfælde kan du bede velgørenhed om en kvittering for din donation på tidspunktet for at give, men din skat professionel kan hjælpe dig med at afgøre, om at medtage det på din skat eller ej.

Er du klar til at vedtage en familie?

Du kan finde vedtage en familie-programmer gennem forskellige grupper, herunder lokale samfundsgrupper, kirker og lokale statslige programmer. Check med familie-tjenester offentlige steder for at få flere oplysninger. Disse programmer ofte kører i feriesæsonen, men kan være til rådighed hele året.

For fradragsberettigede velgørenhedsorganisationer, find501 (c) 3 organizationsin dit lokalområde eller kigge efter nationale selskaber, herunder Røde Kors, Frelsens Hær og Det Forenede Way. Anmod nonprofit betegnelse for enhver velgørenhed, før donere hvis du ønsker at donere til skattemæssige formål.