Lav en sund Protein Shake -4 nemme trin

Drikke en sund protein shake er en fantastisk måde at starte dagen, da det kan give kroppen med bæredygtig energi. Ud over dette, kan en protein shake også levere de knogler, muskler og celler med protein og hjælpe dig til at holde sig sunde og raske.

Hvis du ønsker at forbedre din sundhed og energi, her er et par enkle trin til at lave en velsmagende og sund protein shake.

Ingredienser

  • God kvalitet valleproteinpulver
  • Jordbær, bananer eller frugt efter eget valg
  • 3 spsk friskkværnet Salba (Chica) frø eller hør frø
  • Usødet ris eller mandelmælk

Materialer

  • Blender
  • Glas

Trin 1 - Tilsæt mælk og frugt

Hæld først 1 eller 1 og ½ kopper usødet ris eller mandelmælk i blenderen. Du kan også bruge soja eller almindelig mælk efter behov. Tilsæt bananer, jordbær eller frugt efter eget valg til mælken. Frugterne kan enten frosne eller friske, afhængigt af din smag. Frosne frugter foretrækkes, hvis du vil have din protein ryste at være kold. Men hvis du ikke har frosne frugter, tilføjer is til shake er en god idé.

Trin 2 - Grind af hørfrø

Efter tilføjelse af frugter, tilsættes 3 spsk hørfrø til mix. Det er nødvendigt, at frøene er jorden, så næringsstofferne kan blande med ryste. Formaling af hør frø i en mini kaffemølle skulle være tilstrækkeligt. Opbevar det i køleskabet, så det ikke bliver forkælet.

Trin 3 - Tilføj Valleprotein

Tilføj valleproteinpulver til blandingen. En scoop af dette protein pulver på omkring 25 gram burde være nok for din protein shake. Denne type af protein er fri for kasein og hjælper med at afbalancere blodsukkerniveau. Det kan medvirke til at reducere grasserende spise og øge fedt tab og energi.

Trin 4 - Blend blandingen

Når du har tilføjet alle disse ingredienser i blenderen, blend dem, indtil de stykker frugt bliver flydende, og blandingen er glat. Indstilling af din blender til medium, og gradvist øge den til høj for et minut eller deromkring, bør give dig en glat ryste.

Når shake blandes godt, kan du overføre den til et glas. Det er nu klar til at drikke. Hvis du ikke kommer til at drikke din sunde protein ryste det samme, er det vigtigt, at du tilføjer nogle jorden Vitamin C til ryste. Dette vil forhindre protein shake fra at få oxideret og bliver mørk i farven. Sørg du tilføjer vitamin C, mens blande ryste i blenderen, så det blander godt.

Hvis du foretrækker din protein ryste lidt tykkere, tilføje nogle naturlige vanille yoghurt. Ved hjælp af en spiseskefuld jordnøddesmør i din shake er også en god idé. Jordnøddesmør siges at reducere mad cravings og sult.