Lav en splash med disse 5 Water Træning

Vand træning kan have mange fordele og vil hjælpe dig med at nå dine træningsmål, mens du også beskytter din ryg og led. Når under vand, kan du udføre stort set alle typer af øvelser, som du normalt udfører udenfor vandet, så du kan arbejde på alle dine muskelgrupper.

1. træde vande

Start din træning med vandtrædning. Det kan synes som en simpel træning, men det faktisk vil involvere alle dine muskelgrupper, som du vil forsøge at flyde. Prøv flydende i mindst 3 minutter, hvis du er nybegynder og flytte din vej op til 5 eller 10 minutter, som du får mere avanceret.

Under udførelsen af ​​denne øvelse, så prøv at holde din ryg lige, da dette vil sikre, at du arbejder dine mavemuskler så godt.

Lav en splash med disse 5 Water Træning


2. Arm Træning

De arm træning skal udføres under vand, med din føler i bunden af ​​puljen. Start med enkle arm elevatorer (med eller uden vægte). At være under vand, kan dine arme føles lettere, men du vil stadig arbejde på dine muskler.

Efter at løfte dine arme, kan du rotere dem i urets retning og derefter mod uret.

Få en bold eller en kickboard og hold den foran din krop. Tryk med dine arme, forsøger at holde bolden / kickboard under vand, så længe du kan.

3. Abs Træning

De abdominale muskler kan indgå i vandet træning. Gåture under vand, kan bevare dine mavemuskler stramt være et udgangspunkt for at arbejde på dine mavemuskler.

Løft derefter en af ​​dine ben så højt som du kan.

Find en væg grab og med ryggen mod muren, grab på væggen, og hold armene lige. Spænd dine mavemuskler og forsøge at løfte begge dine ben så højt som du kan. Løft benene til den ene side at arbejde på dine skrå muskler så godt.

Du kan endda udføre crunches i vandet, men du kan udføre disse, hvis du føler dig tryg med flyder på vandet, mens du gør disse øvelser.

4. ben og balder Træning

Benene og balder vil blive brugt, når du træder vande eller svømning. Der er imidlertid yderligere træning designet til ben og bagdel samt.

Få en kickboard og udføre et par streger med dine ben, og sørg for at flytte hele dit ben, så glutes er også involveret.

5. Strækker Øvelser

Efter et møde i vandaerobic eller vand træning, bliver du nødt til at strække.

Placer dig foran den ene side af poolen, mod væggen. Hold på kanten af ​​poolen (af en væg greb, hvis der er en). Prøv at placere dine fødder på den side af poolen, mens sensationsprægede på væggen greb så godt. Inhale og udånder, forsøger at flytte dine hofter tilbage.

Du kan udføre strækninger, selv før du starter træningen, så du ikke vil få nogen skader. Imidlertid udfører træning i vandet er meget sikrere end at udføre træning uden for vandet, og der er lavere chancer for stammer eller trukket muskler.