Lav en kat Condo

Lav en kat Condo


Der er mange måder at gøre en kat Condo for din kat. Du kan købe skræddersyede ejerlejligheder, sat sammen færdige stykker for din egen unikke skabelse eller bygge en ejerlejlighed helt fra bunden.

Skræddersyede Condos

En kat Condo er et sted, hvor din kat kan hænge ud og bruger det meste af sit liv, hvis han ønsker det. De fleste ejerlejligheder omfatter legeområder, steder at klatre og steder at lur eller skjule. Da ejerlejligheder er sammensat af forskellige niveauer og stykker, kan det være bedre at købe en ejerlejlighed end at forsøge at gøre en, medmindre du er god til snedkerarbejde eller har nogle affaldstræ og ønsker at prøve et nyt projekt.

Du kan finde skræddersyede ejerlejligheder i store kæledyr levering detailhandlere såsom PetSmart, Feeder Supply og mindre versioner på Wal-mart. For det største udvalg, kan du prøve følgende online butikker:

  • Udendørs Funhouse: Dette selskab bærer en unik screenet telt ejerlejlighed, så dine katte kan nyde den store udendørs.
  • Kattens Play: Du kan finde nogle virkelig unikke kat ejerlejligheder på dette websted i størrelser fra små til gigantisk. Du kan finde mange designs på dette websted, der vil blande perfekt med enhver indretning.
  • Alle Pet Møbler: Der er mange gigantiske ejerlejligheder på dette websted, og de fleste er det tæppebelagte sort.

Sammenstykke færdige Condos

En anden måde at gøre en kat Condo er ved at sammenstykke forskellige færdige stykker. Det vigtigste er, at enheden har en robust base, der er bred nok til at bære vægten af ​​de øverste niveauer plus en kat og ikke vælte. Du kan få rådgivning fra en professionel bygherre eller kopiere en anden kat Condo at være sikker på lejligheden er sikkert for din kat. En anden mulighed er at lægge alle de elementer på et enkelt niveau, selv om dette ikke kan være så meget sjov for en kat, der elsker at klatre. Nogle af de stykker, du vil få lyst til at være sikker på at medtage er:

  • Kradsetræ
  • Hideaway
  • Cat seng
  • Hængende legetøj

Sørg for, at nogen stykker du lægger er sømmes eller skrues ned med lederne af søm og skruer fladt mod træet. Når det er udført, skal enheden være dækket i gulvtæppet.

Lav en Cat Condo fra Scratch

Hvis du er interesseret i at gøre en kat ejerlejlighed fra bunden, din bedste chance er at arbejde ud fra et sæt af planer. Dette vil sikre, at lejligheden er robust og vil ikke falde over på din kat. En af fordelene ved at gøre din egen kat Condo er, at du kan oprette det at blande i med din egen møbler eller give det et helt unikt udseende ligesom en træstamme. Du kan finde planer på websteder som:

  • Værktøj Crib: Du kan finde 21 forskellige planer for at bygge forskellige typer af skind møbler. Disse planer er alle gratis. Du kan finde en multi-niveau kat Condo og en kat træ lavet af en stige.
  • Cat Condo Planer: Hvis du ikke har noget imod udgifter lidt om planerne, kan du få mere deluxe planer på CD via denne hjemmeside. De har mange forskellige sorter til rådighed.
  • Gratis Cat Condo Plan: Selv om dette er kun en plan i PDF-format, det er gratis og forholdsvis let at sætte sammen.

Hvor at sætte Cat Condo

Hvor du placerer din nye kat Condo vil afhænge personlighed din kat. Hvis du har en kat, der nyder at tilbringe det meste af sin tid med familien, vil du ønsker at placere lejligheden i den del af huset, hvor de fleste af familien hænger ud. På den anden side, hvis din kat kan lide lidt af ensomhed, kan du placere ejerlejlighed i en out-of-the-way sted. Uanset hvilken type Condo du vælger, og hvor du beslutter dig for at placere den, din kat er sikker på at få mange års nydelse ud af dette stykke kat møbler.