Lav en gratis Printable Genoptag

Lav en gratis Printable Genoptag

Opgaven med at skrive et CV kan virke skræmmende, hvis du bare stirre på en tom skærm. Derfor LoveToKnow har skabt en redigerbar genoptage skabelon, som du kan bruge som en fill-in form. Denne præ-formateret dokument gør det nemt for dig at vide, hvad der skal medtages i dit CV og producere en færdig dokument, der er korrekt formateret uden at skulle være et tekstbehandlingsprogram ekspert.

Brug Genoptag Skabelon

 1. For at få adgang skabelonen, skal du blot klikke på billedet inkluderet i denne artikel. Du har adgang til en tilpasselig, præ-formateret dokument, som du kan bruge til at danne grundlag for din egen cv.
 2. Når du har klikket på billedet, vil genoptage skabelon åbne i et nyt faneblad eller browser på din computer i PDF-formular.
 3. Gem dokumentet til harddisken på din computer (eller en tommelfinger drev eller anden form for flytbare medier, hvis du bruger en andens computer). For at gøre dette, skal du blot klikke på ikonet diskette nær toppen af ​​dokumentet og navigere til den placering, hvor du vil gemme dokumentet.
 4. Klik kontaktoplysninger afsnittet foroven og erstatte, hvad er der med dine personlige oplysninger.
 5. Klik prøven tekst i dokumentet og erstatte, hvad er der med dine oplysninger gennem samarbejde i skabelonen linje for linje.
 6. Hvis der er sektioner i dokumentet, som ikke gælder for dig, skal du fremhæve hver linje, du vil fjerne og bruge delete-tasten på tastaturet for at tage det ud.
 7. Gem dit arbejde, ved at klikke på ikonet diskette igen.
 8. Udskriv dokumentet.
 9. Korrekturlæst hvad du har indtastet grundigt for at sikre, at der ikke er nogen stavefejl eller grammatiske fejl.
 10. Spørg en anden til at læse korrektur dokumentet til dig, bare for at være sikker på, at du ikke overse noget, der skal korrigeres eller justeres.
 11. Foretag eventuelle ændringer er nødvendige.
 12. Gem igen.
 13. Udskriv på passende genoptage papir og distribuere.

Hvis du har brug for hjælp at hente udskriftsområdet CV, så tjek disse nyttige tips.

Generelle tips

Når du bruger skabelonen til at oprette dit CV, holde disse tips i tankerne.

 • Undgå First Person: Brug ikke "I", "mig" eller "mine" i dokumentet. Brug tredjepersons anspændt i hele.
 • Omvendt kronologisk rækkefølge: Liste din seneste uddannelsesmæssige oplysninger og job først og gå baglæns.
 • Relevante kompetencer: Medtag, hvad der er relevant for det job, du søger. Tap dans er en færdighed - men medmindre du søger et job som danselærer eller professionel danser, lad det ud dit cv. Fokus på færdigheder, som kan være nødvendige i den type job, som du søger.

Forberedelse til fremtidige redigeringer

Vedligeholdelse af en opdateret cv er et arbejde i gang. Du vil få nye erfaringer, der skal tilføjes, samt komme med ideer til at forbedre dit CV baseret på feedback fra folk, der gennemgår dokumentet hele din jobsøgning.

Hold styr på, hvor du har gemt dit CV. Dette er vigtigt, fordi du ikke ønsker at skulle starte fra bunden hver gang du har brug for at opdatere dokumentet. Ved at gemme dit arbejde denne gang i fremtiden, du simpelthen nødt til at åbne den gamle fil, tilføje nye oplysninger, gemme og udskrive. Du får en helt opdateret CV på ingen tid overhovedet.