Lav dine egne Ouija Boards

Lav dine egne Ouija Boards

Hvis du laver din egen Ouija boards, kan det være muligt at opleve kommunikation med åndeverdenen ligesom folk gjorde århundreder siden. Du kan også tilføje dine egne unikke twist eller personligt præg på Ouija board oplevelse.

Hvorfor Lav din egen Ouija Boards?

Mange mennesker tror, ​​at udformningen af ​​Ouija bord selv er det, der gør det til at fungere. De fleste Ouija bord eksperter erkende, at dette ikke er tilfældet. Det ser ud til, at de fleste af de energier eller strøm af bestyrelsen kommer fra folk, så selve designet har meget lidt indflydelse på, om bestyrelsen vil arbejde. Men der er et par grundlæggende retningslinjer at følge, hvis du vil lave dine egne Ouija boards. Disse retningslinjer vil sikre, at dit bord fungerer korrekt. Ud over den grundlæggende design, er du velkommen til at tilføje yderligere billeder eller funktioner, som du ønsker.

Grundlæggende krav for at gøre en Ouija Board

Der er et par grundlæggende design funktioner, som du bliver nødt til at medtage i din Ouija bord design, for at det kan fungere korrekt.

  • Bogstaver og tal: I 1891, Charles Kennard udviklet et af de første større versioner af Ouija bord i USA. Bestyrelsen var yderst enkel med bogstaver i midten, tal nedenunder, ordene "ja" og "nej" lettered langs toppen og "farvel" i bunden. Det fremhævede også et par meget enkle designs tyndt udsmykning hvert hjørne af brættet. Enhver grundlæggende Ouija bord i dag, bør som minimum give alle bogstaver i alfabetet, alle ti tal og disse tre ord for grundlæggende kommunikation.
  • Træ foretrækkes: Mens nogle mennesker skaber Ouija boards ud af forskellige materialer, herunder pap, mange okkultister mener, at træ er det bedste materiale at bruge, fordi den bibeholder "Earth energi", der tjener til at fokusere åndelige energier og fremme et mere effektivt overnaturlig kommunikation.
  • Design: De designs, der prydede hvert hjørne af den oprindelige Ouija board i 1891 er ikke kritiske for driften af brættet. Mange mennesker tror, ​​at symbolik er et stærkt element af åndeverdenen, og at månen, halvmåne og stjerner er nyttige i at kanalisere åndelig kommunikation.
  • Glat overflade: Et andet vigtigt element i en meget aktiv Ouija bord er, at planchette der hviler på toppen af bestyrelsen skal være i stand til at glide ubesværet og jævnt hen over overfladen af brættet. Det betyder, at efter stenciling design på forsiden af ​​bestyrelsen, bør du anvende en god klar lak finish eller endda en tynd glasplade, over ansigtet af brættet.

Tilføjelse din egen unikke Touch

Ud over at designe din Ouija bord ved hjælp af disse grundlæggende funktioner, kan du også tilføje yderligere detaljer, der ikke vil påvirke driften af ​​brættet. Et par ideer leveres her.

  • Billeder og design: Ouija boards i hele årtier blev produceret med en bred vifte af mønstre og endda billeder i ansigtet. I dag er folk vant til den standard og velkendte Parker Brothers Ouija bord design. Men et par andre designs gennem årene inkluderet, Magic Marvel fra 1940'erne, Rajah featuring elefanter og slangetæmmere, og selv Mystic Board fra 1940'erne featuring spændende egyptiske designs. Du kan anvende dine egne motiver, såsom dit stjernetegn tegn eller noget andet, der er meningsfuldt for dig, og bestyrelsen vil stadig arbejde lige så godt.
  • Brug gammelt træ: En anden teori er, at fordi træ giver brættet med "Earth energi" for at kanalisere åndelige kommunikation, bestyrelser bygget fra træ af meget gamle træer tendens til at holde mere resterende energi og visdom, at mange tror, ​​at generere en meget mere aktiv Oujia bord, end det ville være muligt.
  • Prøve andre ord: En anden interessant taktik mange nutidige bord designere bruger er at tilpasse en bestyrelse på grundlag af den ånd, de kommunikerer med. For eksempel, hvis ånden i en lille pige nævner et "legetøj" ofte, nogle bestyrelsesmedlemmer designere kan tilpasse en bestyrelse med ordet "legetøj" på det. Du kan medtage så mange ord som du kan passe; bare sørg for at efterlade nok plads til planchette nemt glide over den, så at ordet vises i indikatoren.
  • Den planchette: Den enhed, som folk placere deres fingerspidser på den glider hen over ansigtet af bestyrelsen er lidt mere vanskeligt at udforme. Du kan oprette din egen ved hjælp af en lille regelmæssig formet eller spidst stykke træ. Skær et hul i midten til visning, vedhæfte fire små ben og sted følte puder på fødderne til at undgå at ridse i bestyrelsen. Brug den letteste træ, du kan finde de bedste resultater. En anden mulighed er at bruge planchette ud af en gammel butik købte Ouija bord. Nogle mennesker endda bruge en væltet skudt glas i stedet for en planchette.

Afsluttende ord

Uanset hvilket design, du vælger til din tilpassede Ouija bord, bare være sikker på, at før du bruger bestyrelsen, at du forstår, hvordan det fungerer, og hvad der er involveret med at kommunikere med den åndelige verden. Der er en stor debat omkring sikkerheden for meddelelsen, så det er altid bedre at uddanne dig selv først. Oprettelse af en Ouija bord design, der afspejler din egen interesse og smager kan tilføje en ekstra følelse af energi og et personligt præg i processen med at kommunikere med den åndelige verden.