Lav din egen Pirate Hat

Lav din egen Pirate Hat


Det er nemt at lave din egen pirat hat ud af papir, filt, håndværk skum, pap eller klud bandanas.

Sådan Gør din egen Pirate Hat

Følgende ideer vil hjælpe dig med at lave din egen unikke hat.

Filt Tri-Corner Pirate Hat

Lav din egen pirat hat ud af brun eller sort filt, for en autentisk leder tri-majs pirat hat. Du skal bruge et stykke filt, der er cirka en halv værftet. Skær en cirkel ud af filt, som er cirka 2 inches større i diameter end hovedet. Dette kaldes skålen af ​​hatten. Skær en større kreds fra den resterende filt. Skær en doughnut hul fra centrum af den større filt, vil dette randen af ​​hatten. Lim eller sy skålen af ​​hatten ind i midten doughnut af randen af ​​hatten. Gør hatten i en tri-majs ved at løfte den ene side af randen op nær fronten og krydse det med lim eller tråd. Gør det samme med den anden side foran. Tilføj en fjer eller trimme til randen af ​​hatten for at give hatten en pirat look.

Cloth Pirate Bandana

Den nemmeste pirat hat at gøre er bandana. Køb en butik købte bandana eller gøre én ud af klud. Fold det i en stor trekant og sætte klappen på din pande. Binde det i bagsiden af ​​dit hoved. Voila!

Paper Hat

Alle husker at gøre en pirat hat fra avisen i skolen. Denne pirat hat er let at lave og sjovt for børn at gøre på en pirat fødselsdagsfest. For at lave din egen pirat hat, få et stort stykke papir ca. 12 x 20 inches i størrelse. Læg det på bordet og fold det på midten. Fold de to øverste hjørner ned til den nederste kant. Krølle folderne skarpt. Løft den nederste kant og fold det op omkring en tomme. Vend den om og fold den nederste kant op en tomme også. Dekorer din pirat hat med kraniet og tværs knogler eller en fjer, hvis du ønsker.

Craft Foam Pirate Hat

Craft skum er det perfekte medie til at gøre billige søde pirat hatte til fester eller skuespil. Du skal bruge to stykker 8 x 11-tommer sort håndværk skum og et andet stykke i hvid. Skær to one-inch strimler af sort håndværk skum. Læg dem omkring omkredsen af ​​barnets hoved og hæfte enderne. Den sorte cirkel skal passe godt ind på barnets hoved og ikke skrider ned. Fold det andet stykke sort håndværk skum i halve og trække halvdelen af ​​en pirat hat på foldelinien. Pirat hatte ligner en klokke form, men bredere ved basen. Klip det ud og lægge den fladt på bordet. Skær nogle kranium og tværs knogler ud af den hvide håndværk skum og lim dem til det sorte pirat hat. Hæftning eller lim den sorte pirat hat til den sorte pandebånd og din pirat hat er færdig!

Pap Pirate Hat

Pap pirat hatte kan foretages fra tung plakat bord i sort, eller et stykke pap malet sort. For at gøre hatten, følge de samme retninger for pirat hat lavet af håndværk skum.

Kids Pirate fødselsdagsfest

Pirat hatte lavet af håndværk skum, pap og papir er perfekt til at gøre for en kids fødselsdagsfest. For at gøre partiet gå glattere, alle brikkerne har skåret ud inden festen. Giv børnene med lim, glitter, fjer, folie eller perler til at dekorere deres pirat hat, som de ønsker.

Ready Made Pirate Hat Options

Pirate hatte er sjovt at lave og slid. Hvis du ikke ønsker at lave din egen, kan du købe en pirat hat og dekorere det med fjer, trim, et kranium og tværs knogler for mindre arbejde.